Şimdi Ara

illuminati üyesi olmak istiyorum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
5
Favori
31.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 saattir telefonla görüşüyorum eski mason biri varmış bana tavsiyelerde bulundu

Beni sokucakmış ama pişman olursun dedi sebebini şuan söyleyemem dedi buraya yazmak için zor izin aldım

Üye olurken fakir

Görevler sağolsun şuan bmw x6 Dubleks villa bira göbeği taş gibi hatunlar falan varmış ama her an diken üstündeymiş

1 ay daha araştırıp bende dahil olucam şu zamana kadar beni ciddiye almamış olanları göreyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: patatesli ice tea

Bende masonluğa hizmet etmek istiyorum

neye üye olacağınızın bilincinde değilsiniz saygımdan siz kullanıyorum yoksa bakma işte
    illuminati bir örgüt değildir inanış biçimidir yani üye olamazsınız ama inanabilirsiniz
    üye olacaksanız ülkemizde mason locaları mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mmertkk

konuya bekleniyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okay Görüşürüüzz Baaaay !!
  • illimunati.com/register.php/ buyur bu adresten kaydını yapabilirsin
  • Seni 3 nedenle alırlar.

- Çok paran olursan.

- Çok ünlü olursan. ( Türkiye'de ünlü olman bir şeyi değiştirmez.)

-Çok dahi olursan.

Başka da almazlar. Çünkü işlerine yaramazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deancorll

quote:

Orijinalden alıntı: mojman

quote:

Orijinalden alıntı: JohnLord1905

Kuşkusuz bu konu da forumda çok anlatılmıştır ama bir de ben söyleyeyim.

Masonluğa girebilmek için üstat derecesindeki bir mason tarafından bir locaya “aday” olarak önerilmiş bulunmak gerekir. Bunun için bir mason, ya önermeyi düşündüğü kimseye bunu isteyip istemediğini sorar ya da aday olmak isteyen kişi yakından tanıdığı bir masona bu dileğini iletir. Eğer her ikisi de Masonluğa girmek isteyen kişinin bir locaya “aday” olarak önerilmesi için uyuşurlarsa, “önerici” niteliğini üstlenen mason, bir locaya öneride bulunur.

Bu durumda elbette şunu soracaksınız: «Masonluğa girmek isteyen, fakat hiçbir tanıdığı bulunmayan bir kişi ne yapar?»

Masonluğa girmek isteyen çevresinde mutlaka “mason” olan bir kişi vardır ama belki o, tanıdıkları arasında kimlerin mason olduğunu bilmemektedir. Bu konuda onlara soru da yöneltemeyeceği için, bu durum bir çıkmazdır.

Bununla birlikte, günümüzün olanakları, Masonluğa girmek isteyen bir kişinin mutlaka önceden tanıdığı masonların bulunmasını zorunlu tutmakta değildir. Bunu içtenlikle isteyen kişi, mason derneklerinin adresini bulabilir, yürekliyse gider kapıyı çalar. İnternet aracılığıyla iletişim sağlayıp dileğini iletebilir. İyi niyetli olduğu anlaşılırsa, gerekli tanışmalar sağlanır.

Soru: «Önerilen herkes kabul edilir mi?»

Öneri, ilgili locanın toplantılarının birinde gündeme alınarak görüşülür. Kimi zaman, bundan önce aday hakkında bir “ön soruşturma” (ihzari tahkikat) da yapılır. Öneri uygun bulunursa, adaydan Masonluğa girmek istediğini belirten bir başvuru dilekçesi (talepname) alınır.

Adayın Masonluğa girme başvurusu da yine aynı locanın gündemine alınarak üzerinde görüşülür ve oylama yapılır. Kabul edilmeyebilir. Kabul edilirse, locanın bağlı olduğu büyük locanın tüzükleri uyarınca yürütülmesi gereken birtakım yönetsel işlemler vardır.

Örneğin adayın kimlik bilgileri askıya çıkarılır; öyle ki gelen giden görsün de bir itirazı varsa belirtsin diye… Hiçbir itiraz yapılmazsa, aday hakkında “soruşturma” (tahkikat) yapılır. Bunun için, adayı tanımayan birkaç mason görevlendirilir. Bu kişilerin aday hakkında verecekleri raporlar da locanın gündemine alınarak görüşülür.

Standart işlem böyle sıralanmakla birlikte bunu tersine çeviren ya da farklı uygulamalar yapanlar da vardır. Örneğin kimi büyük localarda soruşturma işlemi adaydan bir dilekçe alınmadan önce yapılır. Kimi uygulamalarda aday lokale davet edilir ve orada birkaç mason tarafından acımasızca sorgulanır.

Tüm bu aşamalar boyunca işlemlerin ertelenmesi ya da adayın başvurusunun geri çevrilmesi (reddedilmesi) söz konusu olabilir.

Ardından şöyle bir soru gelmeli: «Bir locaya kabul edilmemiş olan bir aday, bu kez başka bir locaya başvurabilir mi?»

Her loca, mason adayları ile ilgili işlemlerin sonuçlarını bağlı olduğu büyük locaya bildirir. Büyük locanın ilgili yönetsel organında, daha önce Masonluğa kabul edilmemiş adayların bir listesi vardır. Eğer aday daha önce bir başka locaya başvuruda bulunmuşsa, bu hemen belli olur.

Dolayısıyla, bir locanın kabul etmemiş olduğu bir adayın, aynı büyük locaya bağlı bir başka locaya başvurmasının hiçbir anlamı yoktur. Fakat aday bu kez bir başka büyük locaya bağlı olan bir locaya önerilir ve o locaya başvuruda bulunursa, iki ayrı büyük loca arasında bu konuda iletişim olmadığı sürece, ilgili işlemler orada yeni baştan yürütülebilir.

Tersini de soralım: «Adayın başvurusu uygun bulununca ne yapılır?»

Hakkında gereken soruşturma yapılarak ve diğer işlemler bitirilerek Masonluğa alınmasına karar verilmiş olan adaylar için, ilgili locanın bir günü “Kabul (Tekris-İnisyasyon) Töreni”ne ayrılır. Masonluğa kabul edilecek adayları önermiş olan masonlar, onlara törenin hangi tarih ve saatte yapılacağını bildirir, tüzüklerde belirtilen diğer bilgileri de verirler. Törenin yapılacağı gün, önerdikleri adayları, locanın çalışmalarını yapmakta olduğu mabedin bulunduğu yere getirirler.

Bu konuda bir de şu soru var: «Her aday için ayrı bir tören mi yapılır?»

Eskiden öyleymiş ama günümüzün koşulları buna pek elvermemektedir. Genellikle birkaç adayın kabul (tekris, inisyasyon) töreni bir arada yapılır.

Bunlar benim bu konu üzerinde aklıma gelen sorular ve kendimce yanıtlarımdı. Ayrıntıya girmemeye ode özen gösterdim. Eksiklerim ya da yanlışlarım varsa, mason katılımcılar lütfen bunları gidersin. Elbette daha ayrınıtıya girilmesini isteyenler ya da konuyu genişleterek ek soru iletecek olanlar çıkabilir.

GENÇLER SORULARINIZ VARSA İLGİLENİRİM LOCAYA TAZE KAN LAZIM !

Masonların hedefi ney? Ve neler yapıyorlar?

Edit: Tanrı inancı neden şart?

Üç semavi dinden birine inanma şartı vardır fakat 33. derece'ye yükselmek için deist olmak gerekiyor. Daha sonrasında neler var bilemiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çaylanan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: deancorll

quote:

Orijinalden alıntı: mojman

quote:

Orijinalden alıntı: JohnLord1905

Kuşkusuz bu konu da forumda çok anlatılmıştır ama bir de ben söyleyeyim.

Masonluğa girebilmek için üstat derecesindeki bir mason tarafından bir locaya “aday” olarak önerilmiş bulunmak gerekir. Bunun için bir mason, ya önermeyi düşündüğü kimseye bunu isteyip istemediğini sorar ya da aday olmak isteyen kişi yakından tanıdığı bir masona bu dileğini iletir. Eğer her ikisi de Masonluğa girmek isteyen kişinin bir locaya “aday” olarak önerilmesi için uyuşurlarsa, “önerici” niteliğini üstlenen mason, bir locaya öneride bulunur.

Bu durumda elbette şunu soracaksınız: «Masonluğa girmek isteyen, fakat hiçbir tanıdığı bulunmayan bir kişi ne yapar?»

Masonluğa girmek isteyen çevresinde mutlaka “mason” olan bir kişi vardır ama belki o, tanıdıkları arasında kimlerin mason olduğunu bilmemektedir. Bu konuda onlara soru da yöneltemeyeceği için, bu durum bir çıkmazdır.

Bununla birlikte, günümüzün olanakları, Masonluğa girmek isteyen bir kişinin mutlaka önceden tanıdığı masonların bulunmasını zorunlu tutmakta değildir. Bunu içtenlikle isteyen kişi, mason derneklerinin adresini bulabilir, yürekliyse gider kapıyı çalar. İnternet aracılığıyla iletişim sağlayıp dileğini iletebilir. İyi niyetli olduğu anlaşılırsa, gerekli tanışmalar sağlanır.

Soru: «Önerilen herkes kabul edilir mi?»

Öneri, ilgili locanın toplantılarının birinde gündeme alınarak görüşülür. Kimi zaman, bundan önce aday hakkında bir “ön soruşturma” (ihzari tahkikat) da yapılır. Öneri uygun bulunursa, adaydan Masonluğa girmek istediğini belirten bir başvuru dilekçesi (talepname) alınır.

Adayın Masonluğa girme başvurusu da yine aynı locanın gündemine alınarak üzerinde görüşülür ve oylama yapılır. Kabul edilmeyebilir. Kabul edilirse, locanın bağlı olduğu büyük locanın tüzükleri uyarınca yürütülmesi gereken birtakım yönetsel işlemler vardır.

Örneğin adayın kimlik bilgileri askıya çıkarılır; öyle ki gelen giden görsün de bir itirazı varsa belirtsin diye… Hiçbir itiraz yapılmazsa, aday hakkında “soruşturma” (tahkikat) yapılır. Bunun için, adayı tanımayan birkaç mason görevlendirilir. Bu kişilerin aday hakkında verecekleri raporlar da locanın gündemine alınarak görüşülür.

Standart işlem böyle sıralanmakla birlikte bunu tersine çeviren ya da farklı uygulamalar yapanlar da vardır. Örneğin kimi büyük localarda soruşturma işlemi adaydan bir dilekçe alınmadan önce yapılır. Kimi uygulamalarda aday lokale davet edilir ve orada birkaç mason tarafından acımasızca sorgulanır.

Tüm bu aşamalar boyunca işlemlerin ertelenmesi ya da adayın başvurusunun geri çevrilmesi (reddedilmesi) söz konusu olabilir.

Ardından şöyle bir soru gelmeli: «Bir locaya kabul edilmemiş olan bir aday, bu kez başka bir locaya başvurabilir mi?»

Her loca, mason adayları ile ilgili işlemlerin sonuçlarını bağlı olduğu büyük locaya bildirir. Büyük locanın ilgili yönetsel organında, daha önce Masonluğa kabul edilmemiş adayların bir listesi vardır. Eğer aday daha önce bir başka locaya başvuruda bulunmuşsa, bu hemen belli olur.

Dolayısıyla, bir locanın kabul etmemiş olduğu bir adayın, aynı büyük locaya bağlı bir başka locaya başvurmasının hiçbir anlamı yoktur. Fakat aday bu kez bir başka büyük locaya bağlı olan bir locaya önerilir ve o locaya başvuruda bulunursa, iki ayrı büyük loca arasında bu konuda iletişim olmadığı sürece, ilgili işlemler orada yeni baştan yürütülebilir.

Tersini de soralım: «Adayın başvurusu uygun bulununca ne yapılır?»

Hakkında gereken soruşturma yapılarak ve diğer işlemler bitirilerek Masonluğa alınmasına karar verilmiş olan adaylar için, ilgili locanın bir günü “Kabul (Tekris-İnisyasyon) Töreni”ne ayrılır. Masonluğa kabul edilecek adayları önermiş olan masonlar, onlara törenin hangi tarih ve saatte yapılacağını bildirir, tüzüklerde belirtilen diğer bilgileri de verirler. Törenin yapılacağı gün, önerdikleri adayları, locanın çalışmalarını yapmakta olduğu mabedin bulunduğu yere getirirler.

Bu konuda bir de şu soru var: «Her aday için ayrı bir tören mi yapılır?»

Eskiden öyleymiş ama günümüzün koşulları buna pek elvermemektedir. Genellikle birkaç adayın kabul (tekris, inisyasyon) töreni bir arada yapılır.

Bunlar benim bu konu üzerinde aklıma gelen sorular ve kendimce yanıtlarımdı. Ayrıntıya girmemeye ode özen gösterdim. Eksiklerim ya da yanlışlarım varsa, mason katılımcılar lütfen bunları gidersin. Elbette daha ayrınıtıya girilmesini isteyenler ya da konuyu genişleterek ek soru iletecek olanlar çıkabilir.

GENÇLER SORULARINIZ VARSA İLGİLENİRİM LOCAYA TAZE KAN LAZIM !

Masonların hedefi ney? Ve neler yapıyorlar?

Edit: Tanrı inancı neden şart?

Üç semavi dinden birine inanma şartı vardır fakat 33. derece'ye yükselmek için deist olmak gerekiyor. Daha sonrasında neler var bilemiyoruz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

21 yaşını doldurdunmu?
    zihinsel veya fiziksel bir engelin varmı?
    herhangi bir dini görüşe mensupmusun?

Yaşım ocakta 20 olucak hiç bir engelim yok hiç bir dine ve tanrıya inanmıyorum

hık diyecen kalacan *e*zevenk
  • nickteki patates kafasının içindeki beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filmadamı -- 27 Ağustos 2013; 11:24:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkn3899

quote:

quote:

21 yaşını doldurdunmu?

senin gibiler hala varmı ya

• quote:

quote:

quote:

quote:

21 yaşını doldurdunmu?

Niyetin ciddi olsaydı gelip buraya yazmazdın.Allah 'ın ergeni yaş 20 daha ergenlikte .

• KPSS'den 70 puan üstü alman gerekiyo bunların haricinde

orta düzey ingilizce ve üst makamlarda tanıdıkların olması gerekiyo

bir de mavi donun varsa tamamdır bu iş yarın gel başla
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

21 yaşını doldurdunmu?

Niyetin ciddi olsaydı gelip buraya yazmazdın.Allah 'ın ergeni yaş 20 daha ergenlikte .

Niyetim ciddi olmasa sence konuyu daha uzatırmıydım bana ergen diyosun ya bide bebeye bak burası bilgi paylaşım PLATFORMU kardeşim, konu ne olursa olsun ben konumu açarım bilgi vermek isteyen bilgi verir boş beleş konuşan konuşabilir, senin bu yaptığına ergen olsam ana avrat küfrederdim gerisini anla sen hadi başka kapıya

• 6 adet son 6 ay icinde cekilmis vesikalik
    Tam tesekkullu bir hastaneden saglik raporu (anlasmali yerimiz mevcut)
    Kefil
    Teminat mektubu (yaklasik karsiligi bildirilecek)
    İlk ayin aidati + araci komisyonu ( 1 aidat bedeli kadardir)

• Pm attım hocam. İstanbuldaysan ben yardımcı olurum ayrıca
  • dh de bu islerle ben ilgileniyorum.ayrintili bilgi istiyorsan haber ver.ritueller ve gerekli kosullari biliyor musun ?

• Orijinalden alıntı: frkn3899

21 yaşını doldurdunmu?

Niyetim ciddi olmasa sence konuyu daha uzatırmıydım bana ergen diyosun ya bide bebeye bak burası bilgi paylaşım PLATFORMU kardeşim, konu ne olursa olsun ben konumu açarım bilgi vermek isteyen bilgi verir boş beleş konuşan konuşabilir, senin bu yaptığına ergen olsam ana avrat küfrederdim gerisini anla sen hadi başka kapıya

Baban keşke dışarı boşalsaymış .Neyse ben kaçar.

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=1069367

Pencereyi kapa ?

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

Pm attım hocam. İstanbuldaysan ben yardımcı olurum ayrıca

hocam çok memnun olurum pm gelmemiş ama hocam

Orijinalden alıntı: Holy Templar

dh de bu islerle ben ilgileniyorum.ayrintili bilgi istiyorsan haber ver.ritueller ve gerekli kosullari biliyor musun ?

hayır bilmiyorum hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatesli ice tea -- 27 Ağustos 2013; 12:11:00 >

• Masonlar kekolara benziyor burada
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.