Şimdi Ara

Illuminn 'in DH Replikli Wallpaperları (güncel) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
4
Favori
4.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kakaroff

bu ne kardeş googledan tahta resmi bulup üstüne donanımhaber yazmışsın ayıp oluyor ama

Yuh!
  • Güzel olmuşlar beğendim 7 bilir ve ölür
  • çok sıradan acemi işi beğenmedim
  • Ne olursa olsun bir emek söz konusu, lakin özellikle ilk 3 remin texture' leri çok dandik, sanki ufak bir texture resize edilmiş gibi bulanık gözüküyor. Daha kaliteli tile texture'ler kullanabilirsin
  • Örneğin basit bişey

Illuminn 'in DH Replikli Wallpaperları (güncel)
  • Sadece replikli wallpaperlar yapıyorum artık. Dediğim gibi, boş zamanlarımda iş olsun diye yapılmış çalışmalar, yani üstünde uğraşılmamış (Bir wp yarım saatte-bir saatte yapılıyorsa bunlar 10-15 dakikada yapılıyor). Her ne kadar üstünde uğraşılmamış çalışmalar olsalar da eleştirileri dikkate alıyorum, eleştirilere açığım.
  • "Kasayı yan yatır" yazılı ve yan yatmış kasa resmi olan bir wallpaper isteyebilirmiyimArka planda 6-7msj önceki "7 bilir ve ölür" resmindeki gibi olursa iyi olur
  • olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

Sadece replikli wallpaperlar yapıyorum artık. Dediğim gibi, boş zamanlarımda iş olsun diye yapılmış çalışmalar, yani üstünde uğraşılmamış (Bir wp yarım saatte-bir saatte yapılıyorsa bunlar 10-15 dakikada yapılıyor). Her ne kadar üstünde uğraşılmamış çalışmalar olsalar da eleştirileri dikkate alıyorum, eleştirilere açığım.

Kim o Bir wall 1 saatte yapıyor tanımıyorum öyle birini özgün bir wall 1 gün ile 5 arası çıkar tabi özgün güzel wall bahsediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanerol

quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

Sadece replikli wallpaperlar yapıyorum artık. Dediğim gibi, boş zamanlarımda iş olsun diye yapılmış çalışmalar, yani üstünde uğraşılmamış (Bir wp yarım saatte-bir saatte yapılıyorsa bunlar 10-15 dakikada yapılıyor). Her ne kadar üstünde uğraşılmamış çalışmalar olsalar da eleştirileri dikkate alıyorum, eleştirilere açığım.

Kim o Bir wall 1 saatte yapıyor tanımıyorum öyle birini özgün bir wall 1 gün ile 5 arası çıkar tabi özgün güzel wall bahsediyorum

Profesyonel bir çalışma elbette günler alır, ama ben hafif sikletten bahsediyorum. Hafif siklet şampiyonu bir wallpaper max. 5 saat alır, bu süre ağır siklette bir aya bile çıkabilir

sen de demişsin zaten özgün ve güzel bir wallpaper diye

(benim için iyi bir şey söylemeye çalıştığını fark etmedim sanma )

quote:

Orijinalden alıntı: tr78

olmamış

Konu dışından yönlendin galiba buraya, senin çalışmalarını da görmek isteriz diyeyim o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illuminn -- 25 Ekim 2012; 11:41:08 >

• Güzelmiş.
  • Up....
  • Çok iyi photoshop yapıyorsun. Nasıl öğrendin?
  • Güzel olmuşlar cidden
  • quote:

Tanımadığın belli oluyor zaten, tanımadığın araştırmadığından yada en azından bu işi öğrenme isteğinin fazla olmamasından kaynaklandığını düşünüyorum....
    Alexander Koshelkov diye bir eleman var, bilen bilir, yalan diyen de olacaktır tabi ama genede yazıyorum, çalışmaları gerçekten sağlam hakkında detaylı bilgiye google'dan erişebileceğini düşünüyorum.... Bu amca yada velet sadece google üzerinden bulduğu resimleri kırparak, efektler vererek, hazırladığı çalışmalarını toplam çalışma süresini ve kullandığı layer sayısınıda yazarak youtube üzerinden videolarla grafikerlikle ilgilenen herkese ilham kaynağı olmayı başarıyor.... Mesela alttaki video da wallpaper'ı toplam 4 saat 46 dakikalık bür sürede yapmış ve 293 layer kullanmış.... Videoların hepside speedstep videolar, ancak kullanma şekillerine dikkatlice bakıldığında daha hiçbir şekilde kullanmadığım onlarca tool'u kullandığını görüyorum.... Yani diyeceğim o ki, bu eleman 5 saate yakın bir sürede bu videodaki wall'u çıkartabiliyorsa, hadi buna yalan diyelim,eleman kendini abartıyordur diyelim, 1 günü geçtim 5 günde çıkarsın, eğer sen 5 günde bu adamın yaptıklarını yapabiliyorsan şu özgün wallpaperlardan bir tanesini sunarsan bize gerçekten memnun oluruz..... Bu arada bu çalışma daha önceki videolarındakine göre daha basit yapılmış ve yeni yaptığı çalışmalardan....

• quote:

Orijinalden alıntı: KeShhh®

quote:

Tanımadığın belli oluyor zaten, tanımadığın araştırmadığından yada en azından bu işi öğrenme isteğinin fazla olmamasından kaynaklandığını düşünüyorum....
    Alexander Koshelkov diye bir eleman var, bilen bilir, yalan diyen de olacaktır tabi ama genede yazıyorum, çalışmaları gerçekten sağlam hakkında detaylı bilgiye google'dan erişebileceğini düşünüyorum.... Bu amca yada velet sadece google üzerinden bulduğu resimleri kırparak, efektler vererek, hazırladığı çalışmalarını toplam çalışma süresini ve kullandığı layer sayısınıda yazarak youtube üzerinden videolarla grafikerlikle ilgilenen herkese ilham kaynağı olmayı başarıyor.... Mesela alttaki video da wallpaper'ı toplam 4 saat 46 dakikalık bür sürede yapmış ve 293 layer kullanmış.... Videoların hepside speedstep videolar, ancak kullanma şekillerine dikkatlice bakıldığında daha hiçbir şekilde kullanmadığım onlarca tool'u kullandığını görüyorum.... Yani diyeceğim o ki, bu eleman 5 saate yakın bir sürede bu videodaki wall'u çıkartabiliyorsa, hadi buna yalan diyelim,eleman kendini abartıyordur diyelim, 1 günü geçtim 5 günde çıkarsın, eğer sen 5 günde bu adamın yaptıklarını yapabiliyorsan şu özgün wallpaperlardan bir tanesini sunarsan bize gerçekten memnun oluruz..... Bu arada bu çalışma daha önceki videolarındakine göre daha basit yapılmış ve yeni yaptığı çalışmalardan....

Gülesim geldi birincisi iyi videonun hızlandıldığını anlamışsın ikincisi belliki anlamıyorsun bu işten yaptığı şeyler bilinnen şeyler yani ezberlen şeyler özgün değil üçüncüsü 293 layer diyorsun yaptığı her şey 10 layerede sığabilir o kışiden kişiye değişir 1000 layerde yapabilirsin sınırlama yok dördüncüsü sen bu adamla bizi kıyaslaman yanlış adam bu işin piri olabilir belli bir seviyeye gelmemiş tasarımcıların wepte çalışma yayımlamsı saçma beşincisi zamanım olsa zaten wall hazırlamak için yayımlardım çekinmem yani sen kafanı yorma sonuncusu anlamdın işlere burnu sokma gereksiz eleştiri yapma ki rezil olmayasın kendi konularınla uğraş ...

• iki tane kıytırık ikon tasarlayan birine göre fazla iddalı laflar bunlar, senin gibileri de çok gördük, daha Türkçe yi adam akıllı konuşamayıp bana laf sokmaya çalışmaktansa öğrende bişiler yap, madem 10 layerda işi bitirebiliyorsun o zaman, yap bişiler zaman ayır, yaptığın şeylerle cevabını göster bana, ulu orta 5 günde wall yapılır, çalışma budur, şudur, tüydür,yumaktır demeyle olmuyor bu işler....
  • quote:

iki tane kıytırık ikon tasarlayan birine göre fazla iddalı laflar bunlar, senin gibileri de çok gördük, daha Türkçe yi adam akıllı konuşamayıp bana laf sokmaya çalışmaktansa öğrende bişiler yap, madem 10 layerda işi bitirebiliyorsun o zaman, yap bişiler zaman ayır, yaptığın şeylerle cevabını göster bana, ulu orta 5 günde wall yapılır, çalışma budur, şudur, tüydür,yumaktır demeyle olmuyor bu işler....

O iki tane kıytırık icon dediğin çalışmaları hiç bir şey bilmeyenler için çekiyoruz show yapmıyoruz yani daha önce karşılaştığım sorunları başkası sorun olmasın diye çekiyorum . Senin gibi konuşanları da çok gördük merak etme bir arka plana değişik fontla yazı gömme ile bu işler olmaz. Şu sınavı bir atlatayım kralını çekecem ilk sana gönderecem linki birde güzel türkçe konuşmak zorunda değilim türkçe dersinde değiliz zaten 3 dilin konuşulduğu bir ortamda büyüde görelim benim gibi türkçe konuşanlara kral derler senin gibilere kêr veya Hêr derler. Sonuncusu habire konuyla ilgili gereksiz alakasız yorum yazıyorsun başkasının konusunda şikayet mi edelim seni konu bütünlüğünü bozuyor diye

• quote:

quote:

iki tane kıytırık ikon tasarlayan birine göre fazla iddalı laflar bunlar, senin gibileri de çok gördük, daha Türkçe yi adam akıllı konuşamayıp bana laf sokmaya çalışmaktansa öğrende bişiler yap, madem 10 layerda işi bitirebiliyorsun o zaman, yap bişiler zaman ayır, yaptığın şeylerle cevabını göster bana, ulu orta 5 günde wall yapılır, çalışma budur, şudur, tüydür,yumaktır demeyle olmuyor bu işler....

O iki tane kıytırık icon dediğin çalışmaları hiç bir şey bilmeyenler için çekiyoruz show yapmıyoruz yani daha önce karşılaştığım sorunları başkası sorun olmasın diye çekiyorum . Senin gibi konuşanları da çok gördük merak etme bir arka plana değişik fontla yazı gömme ile bu işler olmaz. Şu sınavı bir atlatayım kralını çekecem ilk sana gönderecem linki birde güzel türkçe konuşmak zorunda değilim türkçe dersinde değiliz zaten 3 dilin konuşulduğu bir ortamda büyüde görelim benim gibi türkçe konuşanlara kral derler senin gibilere kêr veya Hêr derler. Sonuncusu habire konuyla ilgili gereksiz alakasız yorum yazıyorsun başkasının konusunda şikayet mi edelim seni konu bütünlüğünü bozuyor diye

bu nedir arkadaş

• Hımm denemek lazım..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.