Bildirim
Illustrator CC 2018 Align Sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Soruyu tam anlayamadım. -
mesela bir nesneyi sayfaya ortalacağım resimde ki gibi "align to artboard" ı seçtikten sonra hizalamayı ya da ortalamayı yapıyoruz ya başka bir nesneyi yine hizalamak istediğim de tekrar "align to artboard" ı seçmek zorunda bırakıyor.
CC2017 de böyle değildi bunu bir defa yaptıktan sonra her açtığın dökümanda bu kayıtlı kalırdı "align to artboard" ı her seferinde seçmek zorunda kalmazdın.
umarım anlatabilmişimdir :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loustin -- 30 Ocak 2018; 15:42:16 > -
Ben buna hiç dikkat etmedim ama mantıken oraya buraya sürekli bir şeyler çiziyoruz her çizdiğimizi otomatik ortalaması zaten olmazdı. Böyle olması normal bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaydonunAbisi -- 30 Ocak 2018; 18:26:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X