Şimdi Ara

ilnefana'nın ban yemesinin sebebine bakın! ( forumda okumayan kalmasın ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: x_buffer_x

up up :) modlardan cvp bekliyorum

Açmazlar banı asla modlara 4 tane mail attım 3. mailde nedeseler beğenirsin..Mailiniz ulaşmadı yeniden sorununuzu belirtin die 4. mailide attım zaten artık 3 gün kalmıştı açılmasını bekledim açıldı ban...Süresiz mi yedin
  • quote:

bu foruma bu kadar emeğim geçti herkeze yardım ettim vaktimden çaldım soruları yanıtladım bumuydu benim hakkım ! geçen biri 5 ytlden gb satılır diye topic açmıştı bende şöyle bir cevap verdim

biraz ucuzlatırsan belki alırım

peki beyler , peki gençler madem öyle alın batsın bu forumda 1-2 ay içinde açtığım hangi topic gereksiz hangi topicte msj sayısı az hangi topicde ban var ? sormak istiyorum haksız banlamalarınıza artık bi son verin bence bu kadar olmaz artık tamam gb alım satımı yasakmış eğer siz hangi msjda hangi mana verilmek istiyo bilmiyosanız bişi demiyorum size

ilnefana 7 gün ban yedi saolun bu bardağı taşıran son damla oldu emeklerim verdiğim cevaplar haram olsun !! bu attığım 2 veya 3. ban ama bu kadarda olmaz admin girip bi bakarmı acaba hangi konulara nası mesaj atmışım zaten forumda ayrımcılık olmasa böyle olmazdı

forumun düzenini sağlayamayan adamdan ne beklersinizki adam zaten günde 2 saat online ondada sadece banlama işi yapabiliyo

bu benim ikinci hesabım bunu şimdi almadım yaklaşık 2 aydır duruyor bunada yalan yalnış banlar atmayın

ban atılcak kişi var atılmıyıcak kişi var ! ! ! orada gerçek manada şöyle bir msj yazsaydımda beni banlasaydın tamam ama yazdığım msjın hiç bir yerinde art niyet yoktu orada şunu deseydimde banlansaydım tamam

seni msne ekliyorum telinide aldım senle irtibata geçicem bi güzellik yaparsın artık << deseydim eğer böle ve ban atsaydınız sorun olmazdı ama yaptığınız büyük yalnış . . .

şimdi adminler gelsin ve cevap versin bakalım haklılarmı haksızlarmı yoksa opiti piti yapıp adammı banlıyolar ! !

ve burdan forumdakilerede sesleniyorum zamanında çok kişi haksız ban yedi ama heralde en haksızı benimki oldu herkez ayağını denk alsın sakın şaka amaçlı başka manalara gelebilcek sözler kullanmayın günde 2 saat online olan adminler gelirde banlar ! !

saygılarımla x_buffer_x _killer_monsters ( o artık 56 ) _azzuri_ (klaopatreo ya teşekkürler) sincity clanının yalancı asistinede çok teşekkürler )

sakın bu topici kitlemeyin ! o zaman zaten nası biri olduğunuz anlaşılır ! ayrıca kural kuraldır diye cevaplarda vermeyin ! nası kural uygulanır hepiniz kadar iyi biliyorum !

Geçenlerde de biri yine bi topic açmıştı gb satıyorum diye ben de yazdım yeriniz nerde yani nerde satıyosunuz diye yazmıştım 7 gün ban topici açan adam benden çok sonra banlandı o yüzden sana katılıyorum daha sonra da banlanmam hakkında daha açıklayıcı bi bilgi istemek için mail attım ama bi cevap bile veren olmadı e mailime de cevap verilmiyosa mod olmanın ne anlamı var o yüzden sana katılıyorum up

• quote:

Orjinalden alıntı: J a C K a L

quote:

bu foruma bu kadar emeğim geçti herkeze yardım ettim vaktimden çaldım soruları yanıtladım bumuydu benim hakkım ! geçen biri 5 ytlden gb satılır diye topic açmıştı bende şöyle bir cevap verdim

biraz ucuzlatırsan belki alırım

peki beyler , peki gençler madem öyle alın batsın bu forumda 1-2 ay içinde açtığım hangi topic gereksiz hangi topicte msj sayısı az hangi topicde ban var ? sormak istiyorum haksız banlamalarınıza artık bi son verin bence bu kadar olmaz artık tamam gb alım satımı yasakmış eğer siz hangi msjda hangi mana verilmek istiyo bilmiyosanız bişi demiyorum size

ilnefana 7 gün ban yedi saolun bu bardağı taşıran son damla oldu emeklerim verdiğim cevaplar haram olsun !! bu attığım 2 veya 3. ban ama bu kadarda olmaz admin girip bi bakarmı acaba hangi konulara nası mesaj atmışım zaten forumda ayrımcılık olmasa böyle olmazdı

forumun düzenini sağlayamayan adamdan ne beklersinizki adam zaten günde 2 saat online ondada sadece banlama işi yapabiliyo

bu benim ikinci hesabım bunu şimdi almadım yaklaşık 2 aydır duruyor bunada yalan yalnış banlar atmayın

ban atılcak kişi var atılmıyıcak kişi var ! ! ! orada gerçek manada şöyle bir msj yazsaydımda beni banlasaydın tamam ama yazdığım msjın hiç bir yerinde art niyet yoktu orada şunu deseydimde banlansaydım tamam

seni msne ekliyorum telinide aldım senle irtibata geçicem bi güzellik yaparsın artık << deseydim eğer böle ve ban atsaydınız sorun olmazdı ama yaptığınız büyük yalnış . . .

şimdi adminler gelsin ve cevap versin bakalım haklılarmı haksızlarmı yoksa opiti piti yapıp adammı banlıyolar ! !

ve burdan forumdakilerede sesleniyorum zamanında çok kişi haksız ban yedi ama heralde en haksızı benimki oldu herkez ayağını denk alsın sakın şaka amaçlı başka manalara gelebilcek sözler kullanmayın günde 2 saat online olan adminler gelirde banlar ! !

saygılarımla x_buffer_x _killer_monsters ( o artık 56 ) _azzuri_ (klaopatreo ya teşekkürler) sincity clanının yalancı asistinede çok teşekkürler )

sakın bu topici kitlemeyin ! o zaman zaten nası biri olduğunuz anlaşılır ! ayrıca kural kuraldır diye cevaplarda vermeyin ! nası kural uygulanır hepiniz kadar iyi biliyorum !

Geçenlerde de biri yine bi topic açmıştı gb satıyorum diye ben de yazdım yeriniz nerde yani nerde satıyosunuz diye yazmıştım 7 gün ban topici açan adam benden çok sonra banlandı o yüzden sana katılıyorum daha sonra da banlanmam hakkında daha açıklayıcı bi bilgi istemek için mail attım ama bi cevap bile veren olmadı e mailime de cevap verilmiyosa mod olmanın ne anlamı var o yüzden sana katılıyorum up

bende sana katılıyorum kesinlikle modlar işini yapmıyor yeni modlar lazım bu foruma

• modların forumdaki ayrımcılığına +999999999
    günlerdir duruyor ankaradan amasyadan kütahyada char satılır topicleri peki bunların gbden ne farkı var? böyle yönetime şaşırmak bile gereksiz. koxp'un forumunda da durum böyle burda sadee millet seviyeli olduğu için küfür etmiyor birbirine. ayıptır yazıktır günahtır. ben b usebepten haklı bir ban yemiştim ama çok haksızlık gördüm nice binbaşılar banlanmadı. modlara
    ayıp
  • 1.si cevap yazmak zorunda değilim korkak diyen aynaya bi baksın önce ( klavye babası)

2.si konuyu açan arkadaş sonuna kadar haklıııı
  • modlar bişe biliyoda banlamıslar seni

durduk yere kımse banlanmaz tamam gecmişte yardımcı olabilrsn ama
    gecmişi her zaman dile getirme sıkısınca bence bu cwp sana yeterde artar....
  • Neyse Daha Fazla Şey Yazmayalım Bakarsın Banlanırız Şimdi
  • Birincisi ilk cezan kalktı. İkincisi forumda iki nick kullanmaktan dolayı 1 hafta ceza alıcaksın. Kaç kere dedim hatırlamıyorum sorularınıza bu şekilde cevap bulamazsınız. Bir derdiniz sıkıntınız varsa mail atın halledelim. Verilen ceza kesinlikle açılmayacak diye birşey yok. Böyle üyelerin önünde şov yaparak hiçbir yere varamazsınız. Kaydeben taraf sen olursun. Haklı bir şikayetin varmış mail atsaydın ceza durumun ortadan kalkardı. Ama herkes okusun duymayan kalmasın muhabbetin sayesinde ikinci bir nickin olduğunuda öğrendik. Şimdi bundan dolayı 1 hafta ceza alıcaksın. Bunada itirazın olmaz sanırım.

Edit: Harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerstorm -- 8 Ekim 2006; 16:03:07 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.