merhaba arkadaşlar, imac 2011 mid 27" kullanıcıyısım, bilgisayarımı hızlandırmak için m.2 ssdlerin takılıp sataya çeviriciler varmış, ondan alıp tam verim alabilir miyim acaba, yoksa bi kaybım olur mu, araştırdım yapan eden bulamadım açıkcası, işlemcim i5 2. nesildi, i7 ile değiştirdim, harddiskimi de hızlandırmak istiyorum, sonrasında da ekran kartımı değiştirmek istiyorum, düşüncelerinizi merak ediyorum, teşekkürler... |
iMac m.2 SSD Takılır mı?
-
-
elinde m2 varsa tamam ama sıfırdan alacaksan neden çevirici ile uğraşıyorsunki normal ssd al kullan
sonuçta aynı hızı verecek sana sadece daha küçük ama adaptörle kullanacağın için yine aynı kapıya çıkacak
daha ekonomik olur ssd
-
normal ssdlerin hızı daha düşük, m.2lerin okuma ve yazma hızı daha fazla o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum
-
tamamda sonuçta onuda sataya bağlayacaksın
nekadar hızlı olursa olsun hızı sataya düşecek 600mb/s
zaten teorik hız bu gören cihaz varmı bilmiyorum
kaldıki 10 yıllık cihaz bunu destekleyecekmi
siz bilirsiniz ama benim aklıma yatmıyor
-
ilginiz için teşekkür ederim...
-
m2 girişi varsa alıp takarsın yüksek hızlı çeviriciye gerek yok ama m2 girişi yoksa ssd alıp takabilirsin sorun olmaz ama sata2 mü sata3 mü onu bilmiyorum bide wifi kartın takıldığı yer var oraya olur mu bilmem
ayrıntılı video
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X