Şimdi Ara

İmamoğlu İstanbul'lular İçin İstedi Ama Reddedildi... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
1
Favori
36.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
348 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-ACF8F4F94

Yahu bilmiyordum. Öğrendik. Zaten kimseye de cevap vermedim. Sonuçta yapılmış. Ne dememi bekliyorsunuz ki halen alıntılayıp duruyorsunuz ya.

Enteresan

Alıntıları Göster
    Kardeş madem bilmiyorsun, bilgin yoksa fikrin de olmasın bir zahmet. Öyle körü körüne her şeye atlayacağınıza açıp bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peace Sells..

Kardeş madem bilmiyorsun, bilgin yoksa fikrin de olmasın bir zahmet. Öyle körü körüne her şeye atlayacağınıza açıp bakın

Alıntıları Göster
    Insanın 7 24 haber takip etmesi mümkün mü? Değil.
    Mesele bilmediğinde ısrar dır ki burda o kadar çok var ki. Saymakla bitmez.

• Özel şirket değilmi 3 . Köprü avrasya tüneli yap işlet sistemi indirim istemek saçma olmuş biraz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bıraksak ülkeyi yağmalayacaksınız. Kimin köprüsünden indirimli geçiyorsun sen ? O köprülerde batıdan doğuya herkesin parası, herkesin hakkı var.

Kafanıza göre herşey ücretsiz olsun ucuz olsun bedava olsun. şimdi bu adam zaten sürekli bunları yapacak tabi devlet mecbur hayır diyecek. sonra senin gibi birileri çıkıp ''bakın imamoğlu böyle dedi ama yapmadılar işlerine gelmedi'' diyecek.

devletin neden hayır dediğini idrak edebilseydin ya da imamoğlunun bu indirimleri halk için istemediğini bilseydin böyle bir başlık açmazdın.

imamoğlu, aklınca hükümeti millete karşı zor durumda bırakacak. ''bakın ben sizin için istedim ama yapmadılar''

senin gibi bir chp li trol de burada başlık açacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divisive -- 4 Temmuz 2019; 19:10:59 >
  • divisive D kullanıcısına yanıt
    Senin gibi zibilyon tane aktroll boş atıp duruyor bu konuda. Hiçbiriniz de köprü ve tünelde indirim yapılmamasına mantıklı bir gerekçe sunamıyor.
  • Sen indirim yapılmasına mantıklı bir gerekçe göstersene madem bu kadar mantıklı konuşuyorsun
  • divisive D kullanıcısına yanıt
    Köprüde yapılan çalışma nedeniyle içinden çıkılmaz hale gelen köprü trafiğini azaltmak ve alternatif güzergah yaratmak için 3. köprü ve avrasya tünelinin ücretlerinde indirip yapılarak vatandaşlar için kullanımını daha cazip hale getirmek. Zaten bu indirimler kalıcı olarak değil köprüdeki çalışmalar bitinceye kadar geçici olarak istendi.

NOT: Hala ikna olmadıysan mesai giriş ve çıkış saatlerinde köprü trafiğini yerinde gözlemleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 4 Temmuz 2019; 20:23:31 >

• Aklıma nedense bu Video geldi. Bizim buradaki belediyelere izletilmesi gereken bir video.
  • Herşeyi abartan güruh da sıktı artık :) yok is cikisi trafigi yok bilmem ne git artvinde calis moruk illa istanbulda oturcan diye bisey yok herseyden sikayetciler arkadas 16 kusur milyon mu ne nufus var 4. Kopruyude yapsan o trafik olucak belliki yasiyosan birazdan katlancan yani en ufak seyde hemen isyan bayragini dikme pesindeler bana kalsa tum kopruleri bedava yaparim ben yada bakim ucreti neyse sadice onu karsilicak kadar ucret alirim yada yillik abonelik tarzinda bisiyde olabilir misal 300 lira yillik abonelik yaparim arac basi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs09gs09 -- 4 Temmuz 2019; 22:33:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ACF8F4F94

Onun yerine yetkin dahilindeki islerden yap?
    Toplu taşımayı ucuzlat. Seferleri arttır.

Böylesi du4umlarda yükü toplu taşımaya yüklersin ki insanlar özel araçlarını kullanmasın. Ama adam ne diyor. Diğerlerini ucuzlat ki daha çok özel araç trafiğe çıksın. Çözüm mu bu şimdi? Oradaki yoğunluk ne olacak ?

Güler mısın ağlar mısın?

Bir de bunu savunup hükümeti eleştiriyorsunuz.
    mmm2015, la oğlum, harbiden çok boşsun. Acînacak halin bile kalmamış.

• sertace kullanıcısına yanıt
    Kardeşim o zaman sallarken düşüneceksin hep sağ partiler yönetti gibi cümleler kullanmayacaksın beni ilgilendirmez küçük ortak büyük ortak ülkeyi yönettimi evet bitmiştir olay

• quote:

Orijinalden alıntı: ECDAD_OSMANLI

Kardeşim o zaman sallarken düşüneceksin hep sağ partiler yönetti gibi cümleler kullanmayacaksın beni ilgilendirmez küçük ortak büyük ortak ülkeyi yönettimi evet bitmiştir olay
    Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye genelinde binlerce 4. ve 8. sınıf öğrencisine yönelik yapılan 'abide' eğitim araştırmasının veri analizlerini tamamladı.

Rapora göre, derslerde yetersizlik ilkokulda başlıyor ve artarak ilerliyor.

4 öğrenciden birinin türkçe bilgisi, temel ve temel altı seviyede. Sanırım siz de bu 4 öğrenciden biriydiniz. Yazdığımı tekrar yazayım aşağıya "hep" dememisim "küçük araliklar dışında hep" demişim.

Artık kabul edin içine ettiniz memleketin. 1950 bilim kurgu filmlerinde uzaya çıkacak 7 8 ülkeden biri olarak gösterilen ülke, Kore'ye asker gönderen, Kıbrıs'a asker çıkaran ülkenin geldigi hale bakın.

Selam ve dua ile...

beri küçük araliklarlar dışında 2019'a kadar hep sağ tandansli partiler yonetti

• sertace kullanıcısına yanıt
    Guzel bir deyim tam sizin yorumlarınıza uyuyor

Çevir kazı yanmasın

• İmamoğlu 1 seneye İstanbul’da aldığı oyu kemikleştirir, Erdoğan geceleri artık kabusunda görmüyorsa ben bişey bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ECDAD_OSMANLI

Guzel bir deyim tam sizin yorumlarınıza uyuyor

Çevir kazı yanmasın
    İnsan çaresiz kalınca işte böyle seviyeyi düşürmeye başlar. Söyleyecek sözü kalmayanların standart davranış şekli. Trol olma zor.....
  • Bu adamı illa Cumhurbaşkanı yapın diyorlar 😂😂😂

• Köprünün kapalı olup hummalı bir çalışma olmaması çok garip. Yığ 200 tane adamı yap çalışmanı 1 haftada bitir. Adamın mı yok, paran mı yok.

He ama İstanbullu'ya eziyet edeyim diyorsan tabi ne indirim yaparsan ne de iş. Bu kadarı ayıp gerçekten.
  • özellikle kamu tarafından yapılan çok büyük projelerin gerekli olup olmadığını kafamda tartıyorum.

belki o projeye ihtiyaç olacak ama 20-30 sene sonra.
    o zaman o ihtiyacı karşılamak için niye bugün yatırım yapayım.
    yaptığın, inşa ettiğin 20-30 sene içinde eskiyecek zaten.
    ayrıca teknoloji 2-3 yılda bir yenileniyor, 20 sene sonra ki teknoloji ile inşa etsen daha yararlı olmaz mı ?

köprü'de en son 2014 yılında tamirat yapıldı diye hatırlıyorum. eğer öyle ise 5 yılda bir bu onarım şart mı ? süre çok kısa değil mi ?

ayrıca asfaltın ömrü 5 yıl ise neden tren yolu, tren hattı yapılmıyor ? yıllarca seçimlerde duble yol yaptık denildi. bu yolların ömrü 3-5 yıl ise yazık asfalta giden paralara, vergilere, yatırıma.

japonya'da saatte hızı 300-400 km saatte seyahat ediliyor neden biz yapamadık bu işleri ?
  • Aksine imamoğlu köprü geçiş ücretlerine zam yapılmasını ve zamdan sonraki farkın İstanbul belediyesine kalması için teklif götürdü ve bu teklif reddedildi.. sırada isparklara yapılacak zamlar var. İstanbul belediyesine ait otoparklarda zamlar yolda.. umarım belediye meclisinden geçmez.. ve bunun gibi daha bir çok zam yolda...

• quote:

Orijinalden alıntı: musdim

özellikle kamu tarafından yapılan çok büyük projelerin gerekli olup olmadığını kafamda tartıyorum.

belki o projeye ihtiyaç olacak ama 20-30 sene sonra.
    o zaman o ihtiyacı karşılamak için niye bugün yatırım yapayım.
    yaptığın, inşa ettiğin 20-30 sene içinde eskiyecek zaten.
    ayrıca teknoloji 2-3 yılda bir yenileniyor, 20 sene sonra ki teknoloji ile inşa etsen daha yararlı olmaz mı ?

köprü'de en son 2014 yılında tamirat yapıldı diye hatırlıyorum. eğer öyle ise 5 yılda bir bu onarım şart mı ? süre çok kısa değil mi ?

ayrıca asfaltın ömrü 5 yıl ise neden tren yolu, tren hattı yapılmıyor ? yıllarca seçimlerde duble yol yaptık denildi. bu yolların ömrü 3-5 yıl ise yazık asfalta giden paralara, vergilere, yatırıma.

japonya'da saatte hızı 300-400 km saatte seyahat ediliyor neden biz yapamadık bu işleri ?
    Şayet şu son sorduğun soruyu ciddi ciddi sorduysan yaşın çok genç demektir.. yada sosyal medyadan kafsnı kaldıramadığın için beyin yeterince gelişememiş demektir.. yok böyle aptalca bir soru...

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.