Şimdi Ara

İmamoğlu: '' İstanbul'un %17-18'i MÜLTECİ '' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Suriye ye girip Emevi Camisinde namaz kılıcaz diyorlardı.Suriye Türkiye ye girdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beylikduzu kralı konuşuyor beler olaylar ile alakası yoktur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • %18den fazla hissettiriyor, her sokağa çıktığımda %30 Arap görüyorum şahsen. Başka ile kaçacağım zaten, hem Araplaşma hem deprem sıkıntısı uğraşılmaz.

• Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt

Böyle düşünmeniz çok normal zira yıllardır bu yönde propaganda yapıyorlar ve insanlara psikolojik olarak bu duruma katlanmak zorundalarmış algısını yerleştiriyorlar.Açıkçası bunları göndermek isteyen bir iktidar olursa ne ABD ne AB ne de içimizdeki solcu görünümlüler ile ümmetçilerin hiçbiri bunu engelleyemez...Türkiye sandığımız kadar güçsüz bir ülke değil.20 yılda potansiyeli dizginlenen,pasifleştirilen,Batıya tamamen boyun eğen (her ne kadar birilerinin söylemleri tam tersi olsada) bir Türkiye yarattılar ama inanıyorum ki gerçekten vatanını düşünen bir zihniyet iktidar olursa bugün bize çözülmesi çok zor gelen başta sığınmacı sorunu olmak üzere birçok sorun çok kısa bir süre içerisinde çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 21 Haziran 2024; 0:53:35 >
  • Göçmen in tam metnik anlamında Türk soy ve kültüründen gelme denir !

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türk, Suriyeli, Afgan, İtalyan, Alman vs. Sonuçta hepimiz insanız. Ve bu dünyada misafiriz. Bu ayrımcılıklara gerek yok.

• Multeciye haksızlik olurmuş canım benim

• İspark ve en son Halk Ekmeğe yapılan %60 zammı gölgelemek için yapılan boş gereksiz açıklama. Bu arada İBB meclisinde çoğunluk Cehape de...

• retro61 R kullanıcısına yanıt

Ülkenin ekonomisini kim yönetiyor, onu söyle bakalım.

• Boşa konuşuyorsunuz. erdoğan genel seçimde açık açık muhalefet mültecileri gönderecekmiş ben göndermeyeceğim dedi mi dedi buna rağmen kazandıysa konu kapanmıştır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.