Şimdi Ara

ImAntoR Char Tanıtımı [Vs Videosu Eklendi] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
0
Favori
27.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda ßaşarılar diLerim Ustad. Sizin Gibi Temiz Oyunculara İhtiyac Vardır. Oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :BLooD:

quote:

Orijinalden alıntı: baraks35

quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

quote:

Tabiki değil 10 shard ne dirki 1.750 tl ye rahat bulabiliosun ekonomik özgürlüğü olan bi insan için değil tabiki

ElaniaPolisin playerlği bnce pk a öne çıkıo çoğu asas playeri ws atabilio zatn asıl zor olanda o bana göre tabi.

sirf o adamin videolarina rammstein sarkilarindan dolayi bakilir(tabi muzik zevk meselesi)
    vs'de kesildiginide cok gordum ama pk'da alayini madara ediyordu
    tabi adamda itemde vardi yani
    elindeki shard+10 ve mitril +8 seti haric gerisini ben saglamim diyen her asas yapar
    sonuc olarak sunu diyorsun yani:millette ne para var yawww...

Money talks...

• Furkan takılar herşeyden önemli takılarını bitir sonra weap , armor yap derim ben. Takıları tamamla sonra +8 krowaz set üstüne 10 shard
    Birde elenia nın konusu geçmiş , pk sı hoş ama vs si boş bir asas player ı Furkan lada çok pk attım çok seri ve güzel oynuyor yani playerlığındanda şüphe duymayın bu adamın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blitxkrieg

Furkan takılar herşeyden önemli takılarını bitir sonra weap , armor yap derim ben. Takıları tamamla sonra +8 krowaz set üstüne 10 shard
    Birde elenia nın konusu geçmiş , pk sı hoş ama vs si boş bir asas player ı Furkan lada çok pk attım çok seri ve güzel oynuyor yani playerlığındanda şüphe duymayın bu adamın

shardla birlikte takilarda hallolacak.krowaz seti yavas yavas yapacagim. ama kafamda 8 yerine 9 yapmak var

• Senin ilerde charınla benim hayalimdeki char aynı desene :)

9 krowaz set

+10 dual shard (+10 shard +9 dw de olur)

+3 lego

+4 hr

iron set + dex set

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baraks35 -- 7 Mayıs 2011; 17:09:28 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blitxkrieg

Furkan takılar herşeyden önemli takılarını bitir sonra weap , armor yap derim ben. Takıları tamamla sonra +8 krowaz set üstüne 10 shard

shardla birlikte takilarda hallolacak.krowaz seti yavas yavas yapacagim. ama kafamda 8 yerine 9 yapmak var

9krowazı nasıl yapacan merak ettimGerçi Olmayacak şey değil ama baya baya bi zaman alır

benim kafamda 10citin set var

• Bence rogue bırak mage aç full +10 diz pat küt geçirirsin stafla :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: baho038
    Bence rogue bırak mage aç full +10 diz pat küt geçirirsin stafla :D

Bir rogue playerine söylenmemesi gereken şeylerden biri, "bırak rogueyi"
  • quote:

Bu adam magelere tek atmaktansa nie mage açıp tek yesinki.
  • quote:

quote:

Şuanki itemlarını satıp mage dizerse tek yiyeceğini düşünen insanlar var hala Zevk meselesidir tartışılmaz tabi benimki bir öneridir.+4 imir iron set +3 kro set 8 elinede sağlam bir staff aldığı zaman paso kitler zaten.
  • Bu cari satip mage dizmeyi dusunmem. sebeplerimi sayayim

1- ben genelde solo takiliyorum. tek basima kasarim npmi keyfime bakarim.
    2- Mageler benim gecim kaynagim torment ile 5k+ damage gormedigim mage yok diyebilirim.
    3- bu kadar yeter iste
  • quote:

quote:

quote:

Şuanki itemlarını satıp mage dizerse tek yiyeceğini düşünen insanlar var hala Zevk meselesidir tartışılmaz tabi benimki bir öneridir.+4 imir iron set +3 kro set 8 elinede sağlam bir staff aldığı zaman paso kitler zaten.

Mage nedirki kardeşim ya en babası 6 saniyede güm.

• Hayırlı uğurlu olsun

ImAntoR Char Tanıtımı [Vs Videosu Eklendi]
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkoJR

Hayırlı uğurlu olsun

cara gireyim dedim 2 gun ban yemis car. third party tools diye biseyler zirvaladi anlamadim olayi.. herhangi bi programda kullanmadim.. pcye res atmadan once baska karaktere girdim o da 2 gun yedi

edit: res attim artik ban yemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaMaM MaRiQuAnTe -- 9 Mayıs 2011; 2:53:28 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EkoJR

Hayırlı uğurlu olsun

cara gireyim dedim 2 gun ban yemis car. third party tools diye biseyler zirvaladi anlamadim olayi.. herhangi bi programda kullanmadim.. pcye res atmadan once baska karaktere girdim o da 2 gun yedi

edit: res attim artik ban yemiyorum

Sitede hesap durumunda active diyor ama oyuna girerken your account is currently blocked diyor

• 3üde iyi sayılabilecek karakterlerdir 2critic 2escrima 2blind 2spike 2thrust ve üstüne warrior damageleri ile debelendim. eğer aralarına full ap takılar ve 200 ac ile girmek gibi bir hata yapmasaydım aralarından rahatlıkla çıkacaktım

Bu pk da 10 dan fazla rival almıştım.. Karşıda 2 party mage aralarına girip rivalimi alıyordum tabi 12 magenin novasına katlanmak asas açısından biraz zor oluyordu haliyle ama geri dönüşte beni kesen novanın sahibinden tekrar rivalimi alıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EkoJR -- 14 Mayıs 2011; 13:11:45 >

• Shard 9u sattim bakalim ne olacak

Clanca orc basmis bulunmaktayiz... Delos bizdeyken orc bastik nasil isse bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaMaM MaRiQuAnTe -- 17 Mayıs 2011; 1:55:54 >
  • O kadar konu açtın birde video çekip süslesen şu konunu :D
    Hiç değilse takip edenler sıkılmamış olur ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MOD_
    O kadar konu açtın birde video çekip süslesen şu konunu :D
    Hiç değilse takip edenler sıkılmamış olur ....

su anlık video zor furkan amerikadan donsun bı vıdeo cekeriz.. Banada 1 prı dızersek baya guzel vıdeolar hazırlayabılırız
  • Ama yakışıklı oldu çar

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.