ManWithNoLife kullanım dışı :) +9 Chitin set vererek +7krowaz setli 83 yüzde 70 1.5m npli ImCRIXUS isimli karakteri aldım. En kısa zamanda ncs atıp ImAntoR yapmayı düşünüyorum..Apden biraz kaybım olacak ama pk sırasında 2k civarı hp fazlam olacak.. Ssler en kısa zamanda sizlerle
Haydi hayırlısı
quote:
Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe
ManWithNoLife kullanım dışı :) +9 Chitin set vererek +7krowaz setli 83 yüzde 70 1.5m npli ImCRIXUS isimli karakteri aldım. En kısa zamanda ncs atıp ImAntoR yapmayı düşünüyorum..Apden biraz kaybım olacak ama pk sırasında 2k civarı hp fazlam olacak.. Ssler en kısa zamanda sizlerle
Hayırlı olsun yeni gördüm İyi oldu cz ye geldiğin bol bol takılırız
Boss Event 2 :
quote:
Boss Event 2 :
ap de köpek atak kağıdı var ısrarlıyım bunda
in hayırlı olsun ama se +3 e 2.5 iron set istenilen bir sw de in droplamak, in i se +3 e vermiyen bir sw de in droplamakla aynı sevinci yaşatmamıştır
quote:
Orijinalden alıntı: muskeder
ap de köpek atak kağıdı var ısrarlıyım bunda
in hayırlı olsun ama se +3 e 2.5 iron set istenilen bir sw de in droplamak, in i se +3 e vermiyen bir sw de in droplamakla aynı sevinci yaşatmamıştır
2080de değişik bi sc mevcut ama ismini bilmiyorum. Sadece bilindik sclerle 1970 gördüm 2k olamadı bdn3den 5dex küpelerdende 4er kayıp vardı :) İn meselesine gelince valla 4gb payımız var oradan.Yinede hiç yoktan iyidir kırdırdıgm gemleri sattım sayıyorum işte
+9 Dark Vane mi +10 shard mı alsam diye kararsızlık yaşıyorum. 10shard 8dw biraz absürt olur gibi duruyor
quote:
+9 Dark Vane mi +10 shard mı alsam diye kararsızlık yaşıyorum. 10shard 8dw biraz absürt olur gibi duruyor
Bence ekstra birşey alma artık , soyulursan çok üzülürsün. İtem aldıkça daha fazlasını alıcaksın bir durma noktası yok bu işin.
sell her türlü +10 item +9 item safsafasfas
9elixir, 8chitin set,dual shio3,dual ce3 satılır.. 10shardı oyun içi bulmam mümkün değil o yüzden vazgeçtim...Mage'in itemlerini satıp birşeyler yapmaya çalışacağım.1-2 güne belli olur
Sell dual cold 9
Az kaldı Changes'ı geçeceksin inanıyorum
@Efege Dual chd'li char Robocop gibi oluyor hele birde humansa . Hayırlı olsun chd'ler.
quote:
Orijinalden alıntı: cgh0gy-
@Efege Dual chd'li char Robocop gibi oluyor hele birde humansa . Hayırlı olsun chd'ler.
Sağol Evet Robocop gibi cidden
quote:
Changes kimdi hacı duymadım valla daha önce
quote:
quote:
Changes kimdi hacı duymadım valla daha önce
Eziğin biri :P önemli değil
Bilgisayarımdaki bi sorundan dolayı aldığım kscler kayboluyor. Sebebini anlamış değilim.Gm innhostu gibi kscler almıştım gören dupeci derdi ama ne yazık ki kaybolmuş