Şimdi Ara

ImAntoR Karakter Tanitimi [AKARA-GUNCEL] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
6.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ImAntoR Karakter Tanitimi [AKARA-GUNCEL]
  • char bomba gerçekden en kısa zamanda vs videonu merakla beklıyorum özellıkle +9 krowaz +10 shell lılerle her 2 ırkla
  • hayırlı olsun krallığın arada pmlerinede bak istersen (AlqoLiKWarior)
  • dollari euroyu bastirip bu kadar item alacam
    beni king yapmayacaklarrr...(adami doverler)

eleniapolis pk movielerinin yari kalitesindede olsa bu kadar itemlere skil bar acik bir video yakisirdi...

not : imshodowtiger gibi gidip ezik buzuk adamlari kesip mageyi kesip town atip onuda video yapacaksan tabiki video yapmaman daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: :BLooD:

dollari euroyu bastirip bu kadar item alacam

eleniapolis pk movielerinin yari kalitesindede olsa bu kadar itemlere skil bar acik bir video yakisirdi...

not : imshodowtiger gibi gidip ezik buzuk adamlari kesip mageyi kesip town atip onuda video yapacaksan tabiki video yapmaman daha iyi

Öncelikle biraz hakkımızda yanlış bilgin de olsa yorumun için teşekkürler.. dolar euro basımı gibi bi olay zaten söz konusu değil. hiç para vermedik de demiyorum tabiki verdik ama daha çok 2-3 senelik bir emeğin getirileri denebilir bu krallığa ve itemlere...

Furkan'ın zaten movie'dir bilmem nedir gibi bir derdi yok ta ben kendi çapımda 2-3 gündür başladım görüntü almaya ama o işin sonu gelmeyecek gibi görünüyor.. Çok daha önceden başlamış olsaydık 5-6 partlık güzel movieler çıkardı da bu saatten sonra biraz zor gibi

zaten antorun akıbeti de belli değil. Hayırlısı olsun diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: EkoJR

quote:

Öncelikle biraz hakkımızda yanlış bilgin de olsa yorumun için teşekkürler.. dolar euro basımı gibi bi olay zaten söz konusu değil. hiç para vermedik de demiyorum tabiki verdik ama daha çok 2-3 senelik bir emeğin getirileri denebilir bu krallığa ve itemlere...

Furkan'ın zaten movie'dir bilmem nedir gibi bir derdi yok ta ben kendi çapımda 2-3 gündür başladım görüntü almaya ama o işin sonu gelmeyecek gibi görünüyor.. Çok daha önceden başlamış olsaydık 5-6 partlık güzel movieler çıkardı da bu saatten sonra biraz zor gibi

kardes akil var matematik var fen var kimya var.varogluvarrr
    hadi rol'u legoyu emeleri judiyi zamanla ugrasir yaparsin
    shard+10 bastin desem basilamayan item
    +9 dw oyle hemen alinacak item desem.hemen alinacak item degil
    +8 krowaz desen oyle hemen basinca cikan bisey degil

yani oyuna bayagi para vermissin. bunun cinsi tlmi euromu dolarmi... onuda artik bi sen bilirsin bi Allah
    ha sen paranla almissin etmissin orasi kimseyi ilgilendirmez

herkesin playerligine saygi duyarim.kendince herkes biseyler cekip koyar
    ama asas icin 2500 ap'lik eleniapolis ornegi dururken senin o ap ile pk movie yapman lazimdi

ama malesefki akarada skil bar acip video ceken asaslarin eleniapolis yanindaki kalitesizlikleri gozler onunde
    senin dedigin o furkan bowlda bi mage kesip hemen town atiyor
    savasta 3-5 tane ezik cekip video yaptim diyor
    eleniapolis gibi bi duration basip 3-5 kisi saydirma yok
    eleniapolis gibi 3 kisiyle 2 parti +9 shell setli adamlara girmede yok
    zaten o itemlerle onlari yapamiyorsa ayip.

• ya kardes yüzbinkere masallah helal olsun seçme player missin : )) ben bikaç senedir bu oyunu oynuyorum ama hala çözemedim hep 61 62 de kalıyorum.. :((
    aslında senden biraz oyun ögreneym.. :)
  • quote:

quote:

quote:

kardes akil var matematik var fen var kimya var.varogluvarrr
    hadi rol'u legoyu emeleri judiyi zamanla ugrasir yaparsin
    shard+10 bastin desem basilamayan item
    +9 dw oyle hemen alinacak item desem.hemen alinacak item degil
    +8 krowaz desen oyle hemen basinca cikan bisey degil

yani oyuna bayagi para vermissin. bunun cinsi tlmi euromu dolarmi... onuda artik bi sen bilirsin bi Allah
    ha sen paranla almissin etmissin orasi kimseyi ilgilendirmez

herkesin playerligine saygi duyarim.kendince herkes biseyler cekip koyar
    ama asas icin 2500 ap'lik eleniapolis ornegi dururken senin o ap ile pk movie yapman lazimdi

ama malesefki akarada skil bar acip video ceken asaslarin eleniapolis yanindaki kalitesizlikleri gozler onunde
    senin dedigin o furkan bowlda bi mage kesip hemen town atiyor
    savasta 3-5 tane ezik cekip video yaptim diyor
    eleniapolis gibi bi duration basip 3-5 kisi saydirma yok
    eleniapolis gibi 3 kisiyle 2 parti +9 shell setli adamlara girmede yok
    zaten o itemlerle onlari yapamiyorsa ayip.

Hacım Furkan dediğim ImAntoR forumdaki TaMaM MaRiQuAnTe 'dir . ImShadowTiger değil Sana söylediğim gibi video işini hiç umursamadı ama pk larımıza dair tonlarca ksc vardır.. Valla kimseyi de inandırmak gibi bir derdim yok ama o elaniapolisin yaptıklarından fazlasını bile yapmışızdır.. duration basıp 2 kişi ile 1party mage arasına girerek priestleri dahil towna atmayı .. son pk larımın videosunu çekiyorum şu anda ama o dediğin town atma işini solo iken bende yapıyorum malum 6k hp yi 10-12 mage 80 skillerini vurarak rahatça indirebiliyor.. Ha bazen town atmayıp ölmeyi beklediğimde oluyor rival almak için ama o 2 party mage arasından priestsiz tek başına buff'sız kurtulmanın imkanı yok ..

Elimizde geçmiş zamanlara ait videoların olmasını bende çok isterdim.. Burada veya başka forumlarda paylaşmak için değil. Bıraktığım zaman tekrar tekrar izleyip keyiflenmek için ama resimlerle yetineceğiz sanırım.

Biz AntoR ardream çarı ile elimizde 9 md varken başladık AntoR macerasına.. sadece 9md den zamanında 2 iron setin 120gb olduğunda 40gb lik bir kar ettiğimi çok iyi biliyorum.. ardından 9shard -8dw li halini aldı antor.. o zamanlarda tanınan bir asastı yan çarı 80 lvl ve üstünde 8-9 chitin olmasına rağmen (o zamanlar) 83 lvl 9shard 9dw li adamları kesmişliği var ksc leri de duruyordur belki .. eski tanıtım konusunda zaten vardı bunların kscleri . 8 krowaz seti zaten oyun içi aldık i.setlerle.. Shard'ı da tl + oyun içi set şeklinde aldık madem bu kadar merak konusu itemleri nasıl yaptığımız teker teker anlatıyorum Bu kadar i.set eline nasıl geçti dersiniz bu sefer bilirim ben sizi. Shard elimize geçene kadar ticaret yaptık elimizde zaten elimizdeki i.setlerin ksc side vardı eski konuda.. Boss eventta düşürülen cs - iron neckler vs ler ticaretin yanında sağlam bir katkı oldu bize.. Ayrıca shardı almadan yani warrior dizdikten sonra bozup asasa dönmeden önce warrior'u 1 ay kadar oynayıp itemlerinden ve karakterden ettiğimiz kar da cabası.. warrioru dizmeden önce elimizdeki +10md den ettiğimiz kar- dw+9 dan ettiğimiz kar... Valla şu ana kadar kar etmeden sattığımız bir item yok gibi belki 3-4gb lik çabuk satılması gereken itemleri ucuzdan vermişizdir 50-60m kadar.
    8krowaz seti 1 hafta içinde hatta tatil sırasında dizdik.. Clandan bir arkadaş 1hafta içinde bastı ve teker teker ucuzdan bizim elimize geçti..

elaniapolis te 2500 ap olduğunu sanmıyorum 10 shard 8dw nin 2500 den daha fazla ap getirmesi gerek zannediyorum..
    Benim gördüğüm en iyi player burada.. Gerek ws'siyle gerek pk'sıyla Furkan'ın üzerine tanımam ne akarada gördüm ne de videolarını izlediğim herhangi bir asasta..

Çok eğlenceli ve çok can sıkıcı dönemleri oldu bu maceranın eğlenceli yönünü herkesin tadmasını gerçekten isterim 3-4 mageye ard arda tek atma zevki bir çok şeye bedeldi gerçekten.. 1warrior 1asas 1priestin 1-2 party arasına girip kapışabilmesi... Ardreamde bile 2ws8 ile karşıdakileri towna atmak...
    Malesef artık serverda da oyunda da antorluk bir şey kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EkoJR -- 12 Ocak 2012; 11:59:58 >

• Yukaridaki arkadas furkan denilince shadow ile karistirmis sanirim.. Ben bu oyunu kendim zevk alayim diye oynadim.. Eglencem icin harcadigim parayada acimam.. Elaniapolisin videolarini gordum guzel bi oynayis stilli var.. Ama benim hakkimda karsimda yada yanimda olmadan bi yorumda bulunamazsin.. Hani critice duration basarak 2-3 kisi diyosun ya zamaninda 1 dk icinde 20+ kill yaptigim oldu.. Bir suru human car pm atip sende tbl var 1 pt yukleniyor yatmiyorsun, skilleri otomatik vuruyosun vs gibi seyler soylediler.. Ben biliyorum kendimin ne oldugunu.. Cari satacak miyim oynamayacak miyim bi sure ne yapacagim belli degil ileriki gunler gosterecek herseyi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hacım Furkan dediğim ImAntoR forumdaki TaMaM MaRiQuAnTe 'dir . ImShadowTiger değil Sana söylediğim gibi video işini hiç umursamadı ama pk larımıza dair tonlarca ksc vardır.. Valla kimseyi de inandırmak gibi bir derdim yok ama o elaniapolisin yaptıklarından fazlasını bile yapmışızdır.. duration basıp 2 kişi ile 1party mage arasına girerek priestleri dahil towna atmayı .. son pk larımın videosunu çekiyorum şu anda ama o dediğin town atma işini solo iken bende yapıyorum malum 6k hp yi 10-12 mage 80 skillerini vurarak rahatça indirebiliyor.. Ha bazen town atmayıp ölmeyi beklediğimde oluyor rival almak için ama o 2 party mage arasından priestsiz tek başına buff'sız kurtulmanın imkanı yok ..

Elimizde geçmiş zamanlara ait videoların olmasını bende çok isterdim.. Burada veya başka forumlarda paylaşmak için değil. Bıraktığım zaman tekrar tekrar izleyip keyiflenmek için ama resimlerle yetineceğiz sanırım.

Biz AntoR ardream çarı ile elimizde 9 md varken başladık AntoR macerasına.. sadece 9md den zamanında 2 iron setin 120gb olduğunda 40gb lik bir kar ettiğimi çok iyi biliyorum.. ardından 9shard -8dw li halini aldı antor.. o zamanlarda tanınan bir asastı yan çarı 80 lvl ve üstünde 8-9 chitin olmasına rağmen (o zamanlar) 83 lvl 9shard 9dw li adamları kesmişliği var ksc leri de duruyordur belki .. eski tanıtım konusunda zaten vardı bunların kscleri . 8 krowaz seti zaten oyun içi aldık i.setlerle.. Shard'ı da tl + oyun içi set şeklinde aldık madem bu kadar merak konusu itemleri nasıl yaptığımız teker teker anlatıyorum Bu kadar i.set eline nasıl geçti dersiniz bu sefer bilirim ben sizi. Shard elimize geçene kadar ticaret yaptık elimizde zaten elimizdeki i.setlerin ksc side vardı eski konuda.. Boss eventta düşürülen cs - iron neckler vs ler ticaretin yanında sağlam bir katkı oldu bize.. Ayrıca shardı almadan yani warrior dizdikten sonra bozup asasa dönmeden önce warrior'u 1 ay kadar oynayıp itemlerinden ve karakterden ettiğimiz kar da cabası.. warrioru dizmeden önce elimizdeki +10md den ettiğimiz kar- dw+9 dan ettiğimiz kar... Valla şu ana kadar kar etmeden sattığımız bir item yok gibi belki 3-4gb lik çabuk satılması gereken itemleri ucuzdan vermişizdir 50-60m kadar.
    8krowaz seti 1 hafta içinde hatta tatil sırasında dizdik.. Clandan bir arkadaş 1hafta içinde bastı ve teker teker ucuzdan bizim elimize geçti..

elaniapolis te 2500 ap olduğunu sanmıyorum 10 shard 8dw nin 2500 den daha fazla ap getirmesi gerek zannediyorum..
    Benim gördüğüm en iyi player burada.. Gerek ws'siyle gerek pk'sıyla Furkan'ın üzerine tanımam ne akarada gördüm ne de videolarını izlediğim herhangi bir asasta..

Çok eğlenceli ve çok can sıkıcı dönemleri oldu bu maceranın eğlenceli yönünü herkesin tadmasını gerçekten isterim 3-4 mageye ard arda tek atma zevki bir çok şeye bedeldi gerçekten.. 1warrior 1asas 1priestin 1-2 party arasına girip kapışabilmesi... Ardreamde bile 2ws8 ile karşıdakileri towna atmak...

ben haci maci degilim.insallah Allah bigun kismet ederse hacida oluruz hayirlisiyla
    Imshodowtigerin ismi furkanmi ahmetmi mehmetmi aysemi fatmami kimin ismi nedir ne degildir
    seceresini tutmuyorumda... konu bu isim ad degil yani.

ortada yanlis anlasilacak yada bi kasit yok
    itemleri tek tek gorunce ss halinde
    bunca item bir videoyu hakederdi dedim
    video cekme isini umursamamissin
    eleniapolisin yaptiklarindan daha fazlasini yapmissin oda senin gorusun saygi duyarim

shardi soyle almisim dwyi boyle satmisim mdyi boyle etmisim
    krowazi tatilde basmisim... kendince biseyler anlatmissin
    sonucta ne kadarda evirip cevirsen shard+10 dw+9 raptor+10 gibi itemleri para vererek almissin

eleniapolisin ilk videolarinda sag elinde raum sol elinde dw seklinde 2500 kusur ap ile cekilmis videolar

senin gordugun o en iyi playeri bizde videoda gorsek takdir ederdik
    4k kusur ap ilede orta seviyede bi asas bile herhalde cok sey yapardi...

zaten +9 +10 itemler satilmaya basladigi gunden itibaren;
    ha seni k0xsp kesmis ha seni +10'lu adamlar kesmis.sonucta yerdesin bi farki yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :BLooD: -- 12 Ocak 2012; 20:37:54 >

• Ya şimdi bende tanıyorum arkadaşı alışverişimiz de oldu Allah razı olsun ben ona güveniyodum ama direk itemleri verdi sonra parayı yatırdım tek tek satıp itemleri tekrar o parayla item aldı ha diğerlerini nasıl yapmış bilmemde umrumda da olmaz ayrıca blood senin açtığın koxp legal mi ki konuşuyosun hadi adam illegal de se önce kendine bak ifitira filan attığım da yok herkes de biliyo zaten amacım kimseyi kırmak değil bu forumda. Elaniapolis in videoları da süper izlenesi videolar ona diyecek yok ama ondada +10 shardlı hali var hatta başka birinden diğer +10 u alıp ss'si filan vardı çocuklar oynuyo valla helal olsun
    not: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j4cksp4row58 -- 12 Ocak 2012; 21:59:20 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben haci maci degilim.insallah Allah bigun kismet ederse hacida oluruz hayirlisiyla
    Imshodowtigerin ismi furkanmi ahmetmi mehmetmi aysemi fatmami kimin ismi nedir ne degildir
    seceresini tutmuyorumda... konu bu isim ad degil yani.

ortada yanlis anlasilacak yada bi kasit yok
    itemleri tek tek gorunce ss halinde
    bunca item bir videoyu hakederdi dedim
    video cekme isini umursamamissin
    eleniapolisin yaptiklarindan daha fazlasini yapmissin oda senin gorusun saygi duyarim

shardi soyle almisim dwyi boyle satmisim mdyi boyle etmisim
    krowazi tatilde basmisim... kendince biseyler anlatmissin
    sonucta ne kadarda evirip cevirsen shard+10 dw+9 raptor+10 gibi itemleri para vererek almissin

eleniapolisin ilk videolarinda sag elinde raum sol elinde dw seklinde 2500 kusur ap ile cekilmis videolar

senin gordugun o en iyi playeri bizde videoda gorsek takdir ederdik
    4k kusur ap ilede orta seviyede bi asas bile herhalde cok sey yapardi...

zaten +9 +10 itemler satilmaya basladigi gunden itibaren;
    ha seni k0xsp kesmis ha seni +10'lu adamlar kesmis.sonucta yerdesin bi farki yok

Yok arkadaş ben anlamakta güçlük çekiyorum.. Eleman soruyor nasıl oldu bunlar legal değil para vermişin vs vs. Açıklama yapıyoruz insan gibi hala boş boş ötüyor.. E sence videoyu hakederse git sen kendine yap bu itemleri çek videonu biz demek ki umursamıyoruz milletin bizim yaptıklarımızı bilip bilmesini biz kendimiz biliyoruz yeter sana niye dert oluyor benim video çekmem çekmemem? İtemi nasıl yaptığımızı anlatıyoruz adam gibi gelmiş hala yok öyle yok böyle.. Evet kardeş (şimdide senin kardeşin değilim tribine girer yakışıklı) ben soktum tüm itemleri servera tamam? Hepsini illegal yoldan sokuyorum oldu mu ? Bunu mu duymak istiyosun? bakın bu böyle şerefsiz bi herif mi demek istiyorsun bize? Yok öyle bir şey.. Ha sokan sokmuş servera bu itemleri ve oyunda olan bir item bende gittim aldım ister tl ister gb niye sana problem oluyor da bu kadar irdeliyorsun?

Ama anlıyorum merak etme. Böyle bana kötüleyici aşağılayıcı tarzda yazmaya kalkan 1-2 kişi daha oldu forumda benim umurumda değil gidin koxpunuzu kapatın belki oyunda bir yerlere sizde gelebilirsiniz.. Allaha şükür koxp kullanmışlığımız yok kimsenin hakkına girmişliğimiz yok zaten o yüzden buralardayız. Kendi zevkimize bakarak oynadık gayet te güzeldi..

hadi hayırlı işler...

• quote:

Orijinalden alıntı: j4cksp4row58

Ya şimdi bende tanıyorum arkadaşı alışverişimiz de oldu Allah razı olsun ben ona güveniyodum ama direk itemleri verdi sonra parayı yatırdım tek tek satıp itemleri tekrar o parayla item aldı ha diğerlerini nasıl yapmış bilmemde umrumda da olmaz ayrıca blood senin açtığın koxp legal mi ki konuşuyosun hadi adam illegal de se önce kendine bak ifitira filan attığım da yok herkes de biliyo zaten amacım kimseyi kırmak değil bu forumda. Elaniapolis in videoları da süper izlenesi videolar ona diyecek yok ama ondada +10 shardlı hali var hatta başka birinden diğer +10 u alıp ss'si filan vardı çocuklar oynuyo valla helal olsun

sağolasın yorumun için .. İste olması gereken de bu. Begenirsin yada begenmezsin ama yorumunu eleştride olsa begenide olsa bu dille yazacaksın.. Eger insan gibi yazamıyorsan ben art niyet ararım.. Ya kıskanıyodur derim yada ben veyat benim gibilet sana çok dokunmus derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EkoJR -- 13 Ocak 2012; 1:22:48 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok arkadaş ben anlamakta güçlük çekiyorum.. Eleman soruyor nasıl oldu bunlar legal değil para vermişin vs vs. Açıklama yapıyoruz insan gibi hala boş boş ötüyor.. E sence videoyu hakederse git sen kendine yap bu itemleri çek videonu biz demek ki umursamıyoruz milletin bizim yaptıklarımızı bilip bilmesini biz kendimiz biliyoruz yeter sana niye dert oluyor benim video çekmem çekmemem? İtemi nasıl yaptığımızı anlatıyoruz adam gibi gelmiş hala yok öyle yok böyle.. Evet kardeş (şimdide senin kardeşin değilim tribine girer yakışıklı) ben soktum tüm itemleri servera tamam? Hepsini illegal yoldan sokuyorum oldu mu ? Bunu mu duymak istiyosun? bakın bu böyle şerefsiz bi herif mi demek istiyorsun bize? Yok öyle bir şey.. Ha sokan sokmuş servera bu itemleri ve oyunda olan bir item bende gittim aldım ister tl ister gb niye sana problem oluyor da bu kadar irdeliyorsun?

Ama anlıyorum merak etme. Böyle bana kötüleyici aşağılayıcı tarzda yazmaya kalkan 1-2 kişi daha oldu forumda benim umurumda değil gidin koxpunuzu kapatın belki oyunda bir yerlere sizde gelebilirsiniz.. Allaha şükür koxp kullanmışlığımız yok kimsenin hakkına girmişliğimiz yok zaten o yüzden buralardayız. Kendi zevkimize bakarak oynadık gayet te güzeldi..

hadi hayırlı işler...

kimin boş beleş oldugu hatta anirdigi ortada(eleman)
    soru1:sen shard+10 ile raptor+10 illegal itemi kimden hangi sirketten aldin?
    -gecen pmde diyordun ben kendim +10 bastim
    hani videosu dedim.dedin videosunu cekmedim
    +10 item basacan video cekmeyecen :DDDDD:D:DDdddDddD:DDD
    simdide gelmissin sunu soyle almisim bunu boyle satmisim hikaye masal anlatarak bos beles otuyorsun
    senin aldigin cashin sc kagitlarinin haddi hesabi yok.+10 itemlerinmi olacak:DD

-umrumda degilmisssss
    deki bana bu kadar itemle imshodowtiger gibi kiytirik gulunc video cekip kendimi rezil edecegime...

senin aldigin item yada baska bisey bana niye problem olsun(sen kendi kendine problem ediyorsun)

sen sereflimisin serefsizmisin baska biseymisin seni tanimadigim bilmedigim icin bisey demem terbiyeme yakismaz.bisey diyecekte olsam yada ima etsem sen beni telle aramistin amerika dan o zaman yuzune soylerdim

tum itemleri servera sen sokmadin... tamamda degil... anladin?

senin elindeki +10 shardi +10 raptoru su dakika ko adminleri silse hicbisey iddaa edemezsin(cunku illegal item)
    senin clanin npt charlar sayesinde basildi.kendi elemanlarinizda forumlarda soyluyor zaten.npt char aldik parayla diye. su dakka gm nptden dolayi sizi tek tek banlasa ne iddaa edebilirsiniz?(tabi clanda ıspectre dayiniz var.nptde yapar akarayi ters cevirirde oynar.bisey olmaz nasil olsa degilmi?)

pedali illegal programida zaten konusmaya gerek yok

itemlerini acip gostermissin.bende konuyu gorup,bu itemlere video yakisirdi dedim
    sen neye bu kadar sinirleniyorsun(once bunu kendine bi sor) sonra bana deki derdi sanami dustu

• quote:

Ya şimdi bende tanıyorum arkadaşı alışverişimiz de oldu Allah razı olsun ben ona güveniyodum ama direk itemleri verdi sonra parayı yatırdım tek tek satıp itemleri tekrar o parayla item aldı ha diğerlerini nasıl yapmış bilmemde umrumda da olmaz ayrıca blood senin açtığın koxp legal mi ki konuşuyosun hadi adam illegal de se önce kendine bak ifitira filan attığım da yok herkes de biliyo zaten amacım kimseyi kırmak değil bu forumda. Elaniapolis in videoları da süper izlenesi videolar ona diyecek yok ama ondada +10 shardlı hali var hatta başka birinden diğer +10 u alıp ss'si filan vardı çocuklar oynuyo valla helal olsun

burada konusacak son kisi bile degilsin
    neyin yalakaligini yapiyorsun sen?
    esmerim041 oto str priest
    rockstyle sizlere omur 999
    tropia clani akaraya bakan gm tarafindan ilegal clan(ben demiyorumha ko diyor)
    ay3sto oto warrioru (karusken czde fragment slotlarinda h.fde bi saat konustuk ben humanim zaten)
    millindolarybaby memet asasi gozumun onunde ayaginin altinda pedal
    anko naokumitrashi Allah yardim eylesin 3-4 senedir akaradalar.
    kullandiklari programdan dolayi kendi ekraninda skil bar acik video yok
    bi tanede leeluleeu diye bi oto mage vardi.40 kusur yaslarinda bi mahlukat
    fragmernt felan donerdiniz onla guzel.bazen cani sıkılır sizin clana girip cikardi(ne oldu o duruyormu )

hadi ben rgl ile para kasiyordum(oyunu para vermemek icin.)
    kimsenin pksina karismazdim.senin gibi maradon arenada str ptriestle k0xsp acip milletin vssine karismazdim
    maradon arenada adam kesince ne oluyor npmi geliyor?madalyami takiyorlar?yoksa kufurmu istiyorsun ?
    czde bi bastan bi basa speed hackle ucmuyordum
    gelip bana str prieste ne item gider diyordun.simdide yalakalik yapiyorsun :D yazikk

• Hocam karakteriniz çoğu oyuncunun(-bende dahil) ancak hayalini kurabileceği düzeyde bir karakter.

Ben sizin oynayışınızı, Akara'daki ortamınızı görmüş değilim, sizi tanımam etmem fakat video çekmekten bu kadar kaçınıyor olmanız aklıma tek birşeyi getiriyor.Amacım kesinlikle çamur atmak değil ama bir video çekseniz, bahsettiğiniz gibi serverin en baba adamlarını( +10/+3 warriorlar gibi) kesseniz kesinlikle çok şık olurdu.

Tabi yine sizin bileceğiniz iş.

Bundan sonra ki hedefinizi merak ettim ve charı satmayı düşünür müsünüz şuanda?
  • Valla sana neler yaptık bilmiyorum veya hatırlamıyorum ama bunca saçmalamanın üstüne yazacağım son düzgün mesaj olacak.

1. +10 Raptor'u elinde kullanan birinden ve piyasa değerinden baya ucuza aldım , +10 Shard'ı da ImEovin- Bekir (tanıdıktır kendisi)'ten oyun içi +tl şeklinde aldım..
    2. 10shardı kendim bastım demiş sana Furkan ve sende gelip video çektin mi diye sormuşsun ya sana ne diyelim ki Daha seni kimin Da..ağa aldığını kimin ciddiye aldığını anlayamıyorsun burda laga luga yapıyorsun
    -Sonracıma 15 milyar para verdim reyiz cash'ine ıvırına zıvırına sana giren çıkan?
    4. Burada beni ve Furkanı kıytırık videolu dediğin eleman ile kıyaslıyorsan sana diyecek bir şey yok.. Serverdaki bir çok asasa göre bizde seri spike var denebilir..
    -Evet benim yaptıklarımı millete izletip helal olsun vs gibi tebrik sözleri alma gibi bir hevesim yok zaten oyunda pk da ws lerde karşımızda veya yanımızda olanlar bizi çok iyi biliyor bu da bana yeter..

5. Yazarken biraz mantıklı olmaya gayret göster zira mavi ile yazılanları sen yazdın tekrar dikkatli okursan seninde anlayacağından eminim..

"soru1:sen shard+10 ile raptor+10 illegal itemi kimden hangi sirketten aldin?
    -gecen pmde diyordun ben kendim +10 bastim
    hani videosu dedim.dedin videosunu cekmedim
    +10 item basacan video cekmeyecen :DDDDD:D:DDdddDddD:DDD
    simdide gelmissin sunu soyle almisim bunu boyle satmisim hikaye masal anlatarak bos beles otuyorsun
    senin aldigin cashin sc kagitlarinin haddi hesabi yok.+10 itemlerinmi olacak:DD
    "

"senin aldigin item yada baska bisey bana niye problem olsun(sen kendi kendine problem ediyorsun)"

6. Oyun hakkında ve akara hakkında bilgilerin bariz bir şekilde net değil.. Benim clanım KILLME'dir. Senin bahsettiğin lSpectre ve clanı ShockWave'dir. Ha spectre şerifti belki o yüzden ona kızgın olabilirsin orasını bilemem.

7. Pedal program falan filan istediğini diyebilirsin atmak serbest nasıl olsa Humanlardan tonlarca player var Antor'a tabl-program vs diyen

8. Şu tüm yazılanları tekrar okumanı öneririm senin ve benim yazılarımızda kullandığımız dili bi mantıklıca düşün kim sinirli tavırda yazmış kim sakince açıklama yapmış anlayacak kapasitede olduğunu umuyorum..

Furkan ile aranızda neler geçti bilmiyorum ama ben Furkan değilim..

Bi aralar Antor un 10 Raptorlu hali resmi foruma şikayet edilmişti o da Allah bilir sensindir(ulan eğer o şikayet eden cidden sensen sana inat gider windforce +9 raum +9 alır resmini koyarım buraya) Ee reyiz aldın mı bir sonuç Varsa sildirmenin bir yolu veya o karakteri banlatmanın bir yolu hadi hayırlı işler şimdi başlasan bu tarz itemleri sildirtmeye 2013 te anca biter

Bu arada konuyu fena halde miktik hayırlı olsun

BLooD reyizzzzzzzzzzz gel krallığı sana devredek agaaa

• quote:

quote:

sağolasın yorumun için .. İste olması gereken de bu. Begenirsin yada begenmezsin ama yorumunu eleştride olsa begenide olsa bu dille yazacaksın.. Eger insan gibi yazamıyorsan ben art niyet ararım.. Ya kıskanıyodur derim yada ben veyat benim gibilet sana çok dokunmus derim...

ben seni begenip begenmedigimi ifade etmiyorumki
    sen ya turkce anlamiyorsun yada ben anlatamiyorum
    diyorumki o kadar ss cekip buraya koymussun
    bu itemlere bi video yakisirdi

sen hesabina gelmeyen seyleri, yazana bu insan gibi yazmiyor diyorsan ...
    sen bi video cek 4k kusur apla seni kiskanayim taktir edeyim
    sen kim bana dokunmak kim 20 saniye surmezsin.istersen reb+31 al parayla 40 saniye surmezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Lusscy

Hocam karakteriniz çoğu oyuncunun(-bende dahil) ancak hayalini kurabileceği düzeyde bir karakter.

Ben sizin oynayışınızı, Akara'daki ortamınızı görmüş değilim, sizi tanımam etmem fakat video çekmekten bu kadar kaçınıyor olmanız aklıma tek birşeyi getiriyor.Amacım kesinlikle çamur atmak değil ama bir video çekseniz, bahsettiğiniz gibi serverin en baba adamlarını( +10/+3 warriorlar gibi) kesseniz kesinlikle çok şık olurdu.

kardes ayni cumleleri soyluyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lusscy

Hocam karakteriniz çoğu oyuncunun(-bende dahil) ancak hayalini kurabileceği düzeyde bir karakter.

Teşekkürler yorumun için.. Video işini ben çok üsteledim Furkan'a ama pek umursamadı(daha öncede dediğim gibi).. Daha sonraları ikna ettim ve ayarladı video programını vs.. bu sefer de program açıkken oyun kasmaya başladı.. ben yeni pc aldım geçen haftalarda şimdi yükledim programı ve yine önceden dediğim gibi 3-4 gündür pk videolarını almaya başladım Hafif kasıyor oyun video programı açıkken ama olduğu kadar.. Bu movie ayarlama işlerinden de pek anlamıyorum ama 3-4 gündür uğraşıyorum..

Tonlarca ksc var kestiğimiz 10raptorlu +3roflu +3 iron neckli adamlara dair ama video sadece bir tane var o da yaqiz nickli bir asas'a aitti..

Video çekmekten kaçınma gibi bir şey söz konusu değil sadece ihmalkarlık denebilir.. Zaten pedal program falan diyecek olursan Skill bar'ımız belli 5hp pot/ 6-7 minor/ 8Mana pot'tur böyle bir pedal veya program varsa da bilemem artık skill barını nereden bilelim derseniz şu ana kadar ki ksc lerimize baktıysanız görebilirsiniz

Aslında bende bir aralar heves ediyordum şöyle güzelinden bir pk movie'miz olsun diye ama artık o heves'te kalmadı.. Sadece şuradan bir kaç arkadaş az çok fikir sahibi olsun diye bir şeyler yapmaya çalışıyorum onu da becerebilirsem..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.