Şimdi Ara

IMBA WARLOCK REHBERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
13.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Warriormustdie

Nye hortlamış bu konu? Aman haaaaa Warlock imba falan olayına girmeyin bura kan gölüne döner forum karışır birbirien girer millet. Bu arada Bu warlockalrın HS yaad LoL coil ine enrf gelmeli 2.sinden biri kalkarsa dengeli olur diğer claslarla hatta bence 2 side kalkmalı

O HS'yi soulwell'den alınca partyde teşekkür ediyorsunuz ama...kaldırsınlar abicim deathcoilde kalksın, drain life ada - dotlarada cd gelsin, yinede warlock almak kolay olmayacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eudimonia

quote:

Orjinalden alıntı: Warriormustdie

Nye hortlamış bu konu? Aman haaaaa Warlock imba falan olayına girmeyin bura kan gölüne döner forum karışır birbirien girer millet. Bu arada Bu warlockalrın HS yaad LoL coil ine enrf gelmeli 2.sinden biri kalkarsa dengeli olur diğer claslarla hatta bence 2 side kalkmalı

O HS'yi soulwell'den alınca partyde teşekkür ediyorsunuz ama...kaldırsınlar abicim deathcoilde kalksın, drain life ada - dotlarada cd gelsin, yinede warlock almak kolay olmayacaktır.

Abi yok HS kalksın lolcoilde kalksın BATU gelsin soylesin walla çok imba bu locklar kesemyoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warriormustdie -- 29 Ocak 2008; 15:35:38 >

• Arkadaşlar lock kasarken yani pve de en iyi talent nedir sizlere göre?
  • Lock kasarken demon ve affliction karma bir talent gitmen senin acından iyi olur. Yoksa 1-2 shadow bolttan sonra moblar kafana binebilir zor anlar yasayabilirsin.. Level aldıkca ne sırayla gireyim dersen.. önce demonic embrace vereip sonra voidle ilgili talente verebilirsin sonrada ilk is corruptionu instant yapan affli talentine ver.. Sonra level aldıkca siphona dogru yol alıp siphonu alır almaz kalan puanları demona yatır..
    örnek talent ;
    http://www.wowhead.com/?talent=IEzMbofzoZoxIzIVzzes
  • quote:

Stun veren tek skilleri Hammer of Justice'ı kullanacaklardır. Cooldown ı uzun sürdüğü için büyük ihtimalle bir savaşta bir taneden fazla yapamazlar.

Yok ya

Sana 35 sn de bir Stun vuran bir Paladin gördünmü sen hiç?

Ve Sanırım Repentance'i Stun skill'i yerine saymıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeVil_BoZZo -- 16 Temmuz 2008; 17:24:08 >
  • Abi sen ne yaptın adam imba lock rehberine sorusunu yazmıs bizde cevapladık.. 40 yıllık rehberdeki konuları hortlatma

Al bendende bir cevap sen hic rakibi fearla maymun eeden lock gördünmü
  • Gördüm bizzat benim.

Death Coil + Fear + Fear + Fear + Drain life + Fear + Dot + Death Coil + Fear = Fnishim... Devilbozzo has dead.

Sonra Bozzo ne yapıyorsun. Diye soruyorlar.

Bozzo says; Abi WL lerin sülalesine sövmekle uğraşıyorum.
  • dostum keske holy olsaydın.. holy güzel gearlı bir paladin stunladıgında lockun işini bitirmesi ihtimali var.. birde sana tavsiyem cok para sıkıntın yoksa miningi silip yerine engineering kasıp 35 sn stun atacam diye CD beklemek yerine bombayla, şu roket atan trinketle bol bol stun atarsın hemde roguelara karsı stealth dedection kafalığıyla cok daha yüksek olur sansın PVPlerde.. Yok bana para lazım dersen bir yan char acıp miningi onda kas.. lazım oldukca hem para hem malzemeyi bu charına maillersin..
  • hiç wow oynamadım bi bakayım dedim konuya hiç bi şe anlamadım başlamak istiyordum soğudum resmen oyundan
  • oynamada bundan snra son gelio oyunun KO cıkı bak üper bişi na başlıycaz biz guildcenek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Devald

abi locklar kadar kıl bi class görmedim fear fear fear shwdow bolt bnm magenin hiç şansı olmuyo salam bi warlocka karşı şuan en iyi class gibi warlock

Şakamı bu? Senin mele classlara karşı sahip olduğun savunmanın onda biri varmı warlockta? Stun yer blindlersiniz. Chill effect. ice barrier. Birde train aldınız ice block. Frost nova……hangi melee sizi yakalayabilir?? Ben fear atana kadar bir warrior yada rogue beni ne hale getiriyor haberin varmı?. Bırak Shadow botlu, dotlar bile fearı nasıl bozuyor. Kaldıki frost mage ile şans %50-%50. Amaaan neyse. Nerf warlocks…
  • quote:

quote:

abi locklar kadar kıl bi class görmedim fear fear fear shwdow bolt bnm magenin hiç şansı olmuyo salam bi warlocka karşı şuan en iyi class gibi warlock

Şakamı bu? Senin mele classlara karşı sahip olduğun savunmanın onda biri varmı warlockta? Stun yer blindlersiniz. Chill effect. ice barrier. Birde train aldınız ice block. Frost nova……hangi melee sizi yakalayabilir?? Ben fear atana kadar bir warrior yada rogue beni ne hale getiriyor haberin varmı?. Bırak Shadow botlu, dotlar bile fearı nasıl bozuyor. Kaldıki frost mage ile şans %50-%50. Amaaan neyse. Nerf warlocks…

durumu anlamadım...
    şimdi bunu yazan bi wl ve mage e mi ağlıyo?!?!?!? %50-%50 diyosun????
    hll be millet wl kesmek için fel domination summonı interruptlarmak gibi ultralık yapar adam ağlıo...

• quote:

Orjinalden alıntı: W4rmUp

quote:

quote:

Şakamı bu? Senin mele classlara karşı sahip olduğun savunmanın onda biri varmı warlockta? Stun yer blindlersiniz. Chill effect. ice barrier. Birde train aldınız ice block. Frost nova��hangi melee sizi yakalayabilir?? Ben fear atana kadar bir warrior yada rogue beni ne hale getiriyor haberin varmı?. Bırak Shadow botlu, dotlar bile fearı nasıl bozuyor. Kaldıki frost mage ile şans %50-%50. Amaaan neyse. Nerf warlocks�

durumu anlamadım...
    şimdi bunu yazan bi wl ve mage e mi ağlıyo?!?!?!? %50-%50 diyosun????
    hll be millet wl kesmek için fel domination summonı interruptlarmak gibi ultralık yapar adam ağlıo...

Ne ağlamasından bahsediyorsun sen ya?. Okumanmı yok. Hem anlamadım yazıyorsun hemde altına yorum yazmaktan imtina etmiyorsun.
    Bir wl olarak hangi durumda ağlamışız. dotlarımın cheath death açılmış rogue a 10-10-10 vurduğundamı? yoksa biton talent verip aldığım backlash ten proclayan sb nin bile hunter tarafından arcane shotla silindiğindemi? incinerate in süresi düşürülene kadar 24/37 buildine hapsolduğundamı? hemen herkes wl un melee classlara karşı ne kadar zayıf olduğunu söylüyor. ben wl un güçlü bir class olduğunu ve hemen classa karşı etkili olabileceğini hala savunuyorum. benim kızdığım sizin gibi fear fear fear dot diyip sonrada ağlamayın diyen ukalalardır.

edit : yazım yanlışı. ağlıyor yazmışım. ağlıo yazacaktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eudimonia -- 25 Ağustos 2008; 13:49:00 >

• demonology de hiç fel guard dan bahsedilmemiş fel guard 3 saniye stun etkisiyle warlock aoe den korumasıyla çok etkilidir armoru fazla ve vurduğu damage çoktur mage priest warlock un üstüne salınca ne olduğunu şaşırtan hunter ın petinden daha güçlü değil belki ama daha kullanışlı bir pettir talentla anında bir tane daha basmak gibi yada vv bas kurban et kalkan aç fel guard bas özellikle pvp de çok etkilidir ayrıca demonology sadece pvp değildir mesela bir zindan a girip imp açarsak %20 civarında threat azaltıyo böylece daha çok abana biliyoruz metamorphs gibi bir şey gelicek wotlk ile böylece demonology daha 1 güçlencek gibi
  • sadece warrior bölümünü okudum da gülesim geldi shield bash ı nerden çıkardın pummel var berserker da ve berserker stance deki bi warrioru fearlıyabiliyosan helal olsun
  • Yaw bilen bilmeyen herkes lock hakkında yazıyo. Kimse lockun eski gücünde olduğunu bana söylemesin. Neredeyse artık yesil itemli bi rouge full merciless bi locku tulum cıkarıyo .szi neden bahsedebiliyorsunuz. Hangi warr fear yiyo artık. nasıl kurtulacaz war elinden adam kodummu ortadan ikiye bölüyo. Gücümüz yetiyorsa bi o da SS locklar için konusuyorum mage ve shamana yetiyo. Hangi lock bi resto druyu indirebilir bana bi acıklasın. Manan biter bakarsın kimse bana drain mana demesin. adam beni yerken ben manamı drain ediim sürekli. .Öle artık imba lock felan defteri bitmiştir. Bitmediğini iddia eden varsa bana nasıl rouge alır bi anlatsın Allahaskına.:D
  • bir warlock olarak üstünüze gelip stealth' e girmiş rogue' a tab' a basıp gördüğünde fear atcak adamın anlından öperim imkansız hadi diyelip sap vs. yemediniz adam size warri gibi dalıyor yine fear atamazsınız çünkü dual kullandığından belkide fear cast' ı 5 saniyeyi bulacak ki 5 saniyede hp nin yarısı gider

rogue' a karşı ne yapılır? (Affi lockalr için daha doğrusu en imba lock talenti olan 41/20/0 için)

rogue gelir hoş gelir istediği kadar stealth girsin hiç uğraşmayın zıplamayında eğer yanınızda vw varsa yere oturun /chicken yazın eğlenin hazırda vw yoksa fel domination ile instant cast gibi çıkarabilirsiniz şimdi gelelim dövüşe görünmez ya amcam elbet ortaya çıkacak büyük ihtimalle de arkanızda cart diye çıkacak siz o tam çıktığı anda bi sacrifice yaparsanız karşı taraf "oh shiiit" nidaları eşliğinde zıplayıp duracaktır 7 saniyesi var bu süre içinde 7 saniye içinde o kormuayı kaldırıp saldırdı saldırdı saldıramazsa warlock eveeet şimdi benim sıram diye ayağa kalkacak ilk işiniz "howl of terror" atmak olsun 8 saniye o kaçarken coa,corruption,siphon life saydırın hemen bunları attıktan sorna rakip hala "howl" etkisinde olsa bile siz fear atın zaman kazanırsınız şimdi sıra geldi "immolate" ve "unstable affliction"a bunalrın ikisi en sevidiğim speller sebebi ise imm attığınızda rakip hem dot etkisine girer hemde bu büyüy yer yemez bi damage yer "ua" ise buffları üstünden silen classları aptala çevirir çünkü bunu bilmeden silen kişiler silence alır ve damage yerler neyse siz bunları hemen roguelara atın fear üstüne birde incinerate atın bu immolate olduğunda "sb" den daha fazla hasar verir ayrıca daha hızlıdır bu sırada bi nightfall sayesinde instant "sb" atarsanız rogue taş olsa dayanmaz ölür ama bu ara içinde feardan çıakrsa hemen stealthe girer tüm etkiler gider size saldırmaya ahzırlanır ama kendisini toplamadan saldırmaaycağından tab tuşuyla vakit ahrcamayın hemen vw summon edin 6 saniyede bunu çıkarıp sonraki saldırıda bi sacrifice daha çektiniz mi önce death coil sonra fear cast edip işi bitirirsiniz ama korkusuz olun tekrar yiyeceğiniz stun etkileri daha düşük olacağından çabuk çıkarsınız bu etkiden tekrar saldıran bi rogue' a death coil atıp hem canınızı tazeler hem bir kez daha fear' a girmesini sağlarsınız güzel olur

pff amma uzun oldu :D

• quote:

Orjinalden alıntı: D.Murphy

sadece warrior bölümünü okudum da gülesim geldi shield bash ı nerden çıkardın pummel var berserker da ve berserker stance deki bi warrioru fearlıyabiliyosan helal olsun

+9999999999999
    adama fear atıyon berserk basıyo death wish var ud yse racial var bide trinket var
  • Konuyu hortlatarak sorumu sorayım; Aflli warlock'un dps için itemlerinde hangi bonuslar olmalı? Spell damage verenler anladığım kadarıyla direk spelleri etkiliyor. Dotlar'ın etkisini arttırmak için int verenler mi tercih edilmeli, yoksa mana ihtiyacını karşılasın diye spirit verenler mi?
  • "+spell damage"ler etkilemiyor.
    "Equip:*** spell damage inc." yazanlar dotların hasarlarına etkili oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.