Şimdi Ara

İmbisat tankı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , bizim ev 255m2 işi yalıtım olmadığı icin dogalgazla ısıtmaya gücümüz yetmiyor. 3 yıldır soba kuruyoruz yalnız bu sene sobayı peteklere bağlamak istiyorum . Sobanın üstüne bir kazan yapıp sirkülasyon pompası ile evin tamamını ısıtmak istiyorum . Bizde 9 tane radyatör olduğu icin borularla beraber 100lt lik bir imbisat tankına ihtiyacım var . İnternetten izlediğim çeşitli videolarda orjinal birsey değilde herkes kendisi yapmış . Ben normal bir su tankı yapıp yüksek bir yere koysam sorun yaratır mi sizce .. teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum merhaba. Bu sistemi bende cok arastirdim cozumu su sekilde buldum. Sobayi herhangi bi petege sifir yanastirip kuruyorum. Petegin etrafini aliminyum boardlarda sobayla beraber kapiyorum. Sobanin arkasindan gelen sicaklik petegin icinde dolasan suyu isitiyor. Kombi en dusuk derecede calisiyor aslinda sadece sirkilasyon icin kombi calisiyor. Bu sekilde kombimin ekranindaki derece 60 65 lere kadar cikiyor.
    Senin dedigin sekilde hazir satilan kazanlar var ama 5bin tl civarinda pompa imbisat vs hersey uzerinde. Ama bence degmez

• Hocam dediğiniz gibi oldu çok masraf açacağı icin vazgeçtim . Şimdi sizin dediğiniz yontemi deneyeceğim radyatorun birini direk sobanın arkasına monte edip kombiyi en dusuk ayarda çalıştıracağım kaynama durumu olursa patlama falan olmaz dimi Ozel mesaj attım size

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.