hayret bişey ya adam hem cins hemde dolandırıcı leader10 falan diil bu kardeşim ekleyin msnime 1000 tane ss sini yollayayım charımın 1 tane ss koymamış eleman
bi dk ya hanginiz gerçek leader10 bu nickine ewren yazmış nicke leader10un ismi evren
Evren Çam İstanbul/kadıköy okuduğu okul:yıldız teknik üniversitesi oynadığı takım: yıldız StaLLionS amerikan futbolu takımı bulunduğu clan:forever StaLLionS asıl memleketim bursa
daha fazla bilgi ve ss görmek isteyenler msn adresimi verebilirim inanmayanlarada yukardan notice geçerek inandırabilirim böyle saçma şeyler yazabileceğime inanmadınız umarım :)
quote:
Orjinalden alıntı: LeADeR10
Evren Çam İstanbul/kadıköy okuduğu okul:yıldız teknik üniversitesi oynadığı takım: yıldız StaLLionS amerikan futbolu takımı bulunduğu clan:forever StaLLionS asıl memleketim bursa
daha fazla bilgi ve ss görmek isteyenler msn adresimi verebilirim inanmayanlarada yukardan notice geçerek inandırabilirim böyle saçma şeyler yazabileceğime inanmadınız umarım :)
ne bu şimdi
tamam tamam inandım sen osun leader10 sun anlaşıldı şöyle güzel bir exp event yapsan
ne bu şimdi si yok dostum çocuğun birisi ben edana kralıyım diye çıkmış milleti kandırıyor buna izin vermek istemedim benim charımın bi geçmişi var ve bu geçmişi karalatmak istemiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: LeADeR10
ne bu şimdi si yok dostum çocuğun birisi ben edana kralıyım diye çıkmış milleti kandırıyor buna izin vermek istemedim benim charımın bi geçmişi var ve bu geçmişi karalatmak istemiyorum
he sen ona bakarsan oohhhooo
bende yazarım alta nick : Kunt lvl :80 die
güzel demişsin haklısında bebenin attığı mesajları okudum yok edanaya warrior başlamış ardından leader10 u açmış skill vermeyi bilmiyormuş kral olmuş
sorunlu bi çocuk olduğu kesin ama ben bu oyunu 3 senedir oynuyorum leader10 da serverin 1. gününden beri wardır bunu bilen bilir şansa bakın ki geç öğrendim bu olayı neyse zararın neresinden dönersek kardır.
quote:
Orjinalden alıntı: Untouch
cvp vermeyin bu çocua bu hergün AAAACCİİİİİİİİİLLLL İMMMMMDAAAAAAT falan gibi topicler açıp kaçıyor, gereksiz heyecan yaratıyor
Lol
aman Yarabbi o kadar onemli bir olayki sanki arkadasin girtlakini kesmiler ya da cehenneme atmislar
gecin olm bu oyuna bu kadar deger vermekden vaz gecin
oyun olarak sacma ve bos zaman harcadan bise olarak dusunun ha oynayin gene bende daha yeni biraktim ama bu kadar da onem verilmez
aslinda oynamamak en iyisi
quote:
Orjinalden alıntı: yilmazeest
Ne bağırıyon be zabah zabah Adam gibi yaz yardımcı olur herkes.
Koptum
format atmasını biliyosan hiç durma
silin şunun üyeliğini, kurtulalım yada yeni bi pc alalım sussun
teknik yardım bölümü var forumda oraya da bi danış istersen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme