Selamun aleykum ya benim evdeki pcmde format attım adsl yı yukledım ama net te sorun war sorun nete baglı gözüküyor ama expolerde msnde acılmıyor sadece net baglı yazısı cıkıor usa modem bana yardım cı olursanız hem +rep hemde bol dua alırsınız şimdiden yardım edenlere chok tesekur ederım
Üstadlar YArdım EDinl ütfen
Bu forumda rep mep yok. Son zamanlarda bu rep epey bir mesajda geçer oldu.
Önce kablo bağlantılarını kontrol et. Kablolarda sorun yoksa, modemini uninstall edip tekrar kur.
Not: usa modem diye birşey yok. Modemin USB olmasın ?
Kardeş Aleykümselam.Adsl modemi'ne reset atmış olabilirsin.Ağ bağlantılarına tıkladığında orda ki gelen ve gidene bak ikisininde sürekli artması lazım.Haa bu arada telekomda yine sorunlar başladı.Sorun hattında da olabilir.444 0 375 ara hattına bi arıza kaydı yaptır.Geçen gün aynısı bende de oldu.Telekomu aradım hemn düzelttiler.
KOLAY GELSİN...
modemi kaldır yeniden kur kurulumda seçili olacak seçenekler: pppoe vpi 8 vci 35 kullanıcı adını ve şifreni gir başka bir seçeneğe dokunmana gerek yok, normal öngörülen ayarlar kalsın.
walla cok özürdielerim yalnıs oldu usb
arkadaşım modemini büyük ihtimalle yanlış kurdun onu kaldırıp tekrar kurmayı dene olmassa arkadaşların dediği gibi 4440375 ara ordan sana mutlaka yardım edeceklerdir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme