c_mos clear jumperını kullan pille uğraşma bide onu bozma :)
o nası oluyo yaw türkçe konuş dostum
harbi nası yapcam o dediğini
Anakartın kitapçığını incele orada görürsün...
quote:
Orjinalden alıntı: yunus2321
Anakartın kitapçığını incele orada görürsün...
Eyvallah dostum saol
37 derece nimet be sen ne diyon ondan değildir
quote:
Orjinalden alıntı: CELL_MAN
quote:
Orjinalden alıntı: gurkans
Önce yapman gereken anakart kitapçığından bu jumperın yerini bulmak. 3pin ve ikisini birbirine bağlayan bir adet atlamadan(jumper işte :) ) oluşur. Bu plastik parçayı yerinden çıkarıp diğer iki pine takıcaksın ve powera basıcaksın bilgisayar açılmayacak endişe etme :) Sonra eski haline getirip açıcacaksın eğerki sorunun biosla ilgiliyse ki ben sanmıyorum sıfırlayarak düzeleceğini , eski haline gelen biosla makina açılacaktır.
[-] [-] - bu konumdan -[-][-] bu konuma getiriceksin sıfırlamak için sonra eski haline.
ekran kartında bi sorun olma ihtimali beni korkutuyo
eve gideyimde bakıcaz artık
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: CELL_MAN
quote:
Önce yapman gereken anakart kitapçığından bu jumperın yerini bulmak. 3pin ve ikisini birbirine bağlayan bir adet atlamadan(jumper işte :) ) oluşur. Bu plastik parçayı yerinden çıkarıp diğer iki pine takıcaksın ve powera basıcaksın bilgisayar açılmayacak endişe etme :) Sonra eski haline getirip açıcacaksın eğerki sorunun biosla ilgiliyse ki ben sanmıyorum sıfırlayarak düzeleceğini , eski haline gelen biosla makina açılacaktır.
[-] [-] - bu konumdan -[-][-] bu konuma getiriceksin sıfırlamak için sonra eski haline.
Hımm tamam dostum saol
Evet arkadaşlar 4 günlük CPU'yu yakmış bulunmaktayım
Makina bilgisayarcıda garantiden değişiyo işlemci.
Gerçi 37 derecede nası yanar hala anlam vermiyorum ama adam işlemciyi değiştirdi ve makina çalıştı
Tebrikleri alayım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme