Bildirim
imdaaaat!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
evet aynı sorun bende çıktı yeni ekran klavyesinden yaziyorum yardıııııım -
-
komik olan ne anlayamadım @ttt335, arkadaşlar sadece yardım istemiş.
sorununuza gelince tam bilgim yok ama yüklediğiniz bir programdan kaynaklanabileceğini düşünüyorum. -
benım klavyedede bı anormallık var anlamadım
bazı karakterler farklı cıkıyo -
artık çok geç sorun bence windows oto güncellemeden çünkü ondan önce sağlamdı otomatik güncellemeyi açtm bilgisayarı kapattım güncelledi sonra hatalar çıkmaya başladı
bende klavyede sorun sandım içini açtım sağolsun bizim ufaklık içindekileri mahfetti saat 21:00 da nöbetçi bilgisayarcı aradım yok heryer kapalı en sonunda üst kattaki kuzenin klavyesini çaldım bakalım gelince ne yapacak -
arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar sizlerle birlikte olmak çok güzel birşey... sorunu çözdük vatana millete ve tüm bilgisayar camiasına hayırlı olsun..
sorun= erişebilirlik ayarlarının yenilenmesi ve engelli kullanımının iptali gerekiyormuş
nerdeyse bilgisayarı camdan aşağı atıyordum....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X