Şimdi Ara

imdat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internet bağlantım var ve büyük ihtimalle bi virüs bulaştı bilgisayarıma. XsoftSpy isimli bi antivirüs kullanıyorum. Bulaşan virüs farklı harflerle windows klasorleri aciyo C:/ sürücümde. bu klasörleri silmediğim zaman 3-4 dk içinde dekstoptaki simgeler degisiyo ve iceriklerindeki tum simgeler kayboluyo. msconfig de açılmıyo. restart atıp Başlat taki çalıştırdan msconfig deki başlangıç programlarının işaretlerini kaldırdım. Sorun burda da diil. Antivirus bu salak virusu bulamadigi gibi hicbi fayda sagliyamiyo bu konuda bana. Bu sorunu virusun actigi klasorleri silerek cozuyorum ancak onune gecemedigim bi sorunda internet baglantımın bir sure sonra kesilmesi. Bilgisayara restart atmaktan gına geldi. Virusun adini bilmedigim icin buraya yazamiyorum. Guvenli kipte de antivirusu calistirmak sorunu cozmuyo. İnternette tarama yaptırmak istemiyorum. Çünkü onlarında bazılarının sahte oldugunu içlerinde virüs barındırdığını okumuştum. Format atıcam nerdeyse. Herhangi bir dos programını çalıştırıpta onun üzerinde işimi yaparken aniden programın simge durumuna geçip bi internet penceresini açmaya çalıştığınıda eklemek isterim. Bir bilgisayar kullanıcısı olarak başıma gelen en büyük sıkıntı, aslında bi felaket. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı acep?

HELP ME PLZZ

• Kullandığın antivirus programini ilk defa duydum affet. Daha iyi birsey kullanabilirdin.

Norton dan online virus taramasi yap guvenlidir :http://security.symantec.com/
  • ben ilk defa duymadım
    üstüne üstlük kullandım

arkadaşın kendisi zaten virüstür anlayacağınız
    kaldır başka bişe kur
    ya da bilgisayarı baştan kur, AntiVir kur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreaMale -- 6 Temmuz 2006; 16:44:43 >
  • arkadaşlar sorun belli oldu sanırım. Kardeşimden aldığım bilgiler doğrultusunda kendisinin bilmeden başka bi antispy programı yüklemesi sebebiyle (sahte spy programlarından biri) ve bana sormadan silmiş. Sanırım ardında bir takım virüsler bırakmış. Bu da makinemi altüst etmeye yetti tabii. Xsoftspy programını iş yerimde yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum bi sorunum olmadı. Ama evde malum bi kaç kişi kullanınca hele hele ne yaptığından haberi olmayan kardeşiniz varsa kontrol altında tutn diye öneririm :P Cevap veren arkadaşlara tekrar teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.