linkinden 126 tane filmi kapsayan bir döküm elde ettim senin için. bu listeyi elde etmek için türü fantastik olan ve notu 7 üzeri olan filmleri en yüksek nottan 7e doğru sırala dedim. tabi bunu sınırlamak için 650 oyun üzerinde almış filmleri göster dedim çünkü 500-600 kişinin oyunu almamış filmler çok yerel filmler oluyor hem bulunması zor oluyor hemde notları çok yüksek oluyor ve yanıltıcı oluyor. yılıda 2000 ile sınırladım. 2000 öncesi filmler grafikleri ve efektleri ile tatmin edici olmayabilir. en azından önceliğini son 10 yılın filmlerine ver bu listeyi bitirince skalanı genişletirsin
Yukarda Yazdığım Gibi Transformers Star wars Batman Yenilmezler Avatar bunların fragmanlarını İzlediğimde Gerçekten Süper Filmler Ama Bir Yüzüklerin Efendisi Değil Yada Bir Harry Potter Halimden Anlayan Yok :D Bi Konusu Olucak Çook Eski Zamanlarda Geçen Hikaye Olabilir ["veya olmayabilir şart değil"] Ama İzliyici Sıkmadan Örneğin Karayip Korsanları , Dünyanın İçinde Ama Aynı Zamanda Dünyanın Dışındayız gibi örnek Harry Potter Yüzüklerin Efendisi yada narnianın günlükleri gibi ama ben pek fazla ısınamadım o filme yaş sınırı biraz altlarda gibiydi EVET BEYLER ADAM AKILLI CEVAP VERİCEK LAZIM YORUMUMLA OYNICAK OLAN YAZMASIN :)))
Avatar 300 Prince of Persia: The Sands of Time Stardust The Spiderwick Chronicles The Mummy Bruce Almighty Hancock Hansel & Gretel: Witch Hunters The Sorcerer's Apprentice Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief Immortals
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme