Şimdi Ara

imdb Sİ YÜKSEK FANTASTİK FİLMLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Black Raven

o değilde burada ismi geçen her filmi izledim fantastik izleyecek film kalmamış vaziyet

sorma hocam bölüme girdim direkt bura vardı tam istediğim yer girip bir film seçeyim dedim hepsini izlemişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

quote:

o değilde burada ismi geçen her filmi izledim fantastik izleyecek film kalmamış vaziyet

sorma hocam bölüme girdim direkt bura vardı tam istediğim yer girip bir film seçeyim dedim hepsini izlemişim

burada daha adı geçmemiş bir sürü film var izlediğim inana izleyecek film olmadıgından robocopu izledim dün tekraren

• quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

quote:

aynen durum vahim teknolojinin gelişmesiyle insan herşeyden sıkılıyor artık bakalım nolcak
  • imdb'si yuksek
  • http://www.imdb.com/search/title?count=100&genres=fantasy&num_votes=650,&release_date=2000,&sort=user_rating,desc&title_type=feature&user_rating=7.0,

linkinden 126 tane filmi kapsayan bir döküm elde ettim senin için. bu listeyi elde etmek için türü fantastik olan ve notu 7 üzeri olan filmleri en yüksek nottan 7e doğru sırala dedim. tabi bunu sınırlamak için 650 oyun üzerinde almış filmleri göster dedim çünkü 500-600 kişinin oyunu almamış filmler çok yerel filmler oluyor hem bulunması zor oluyor hemde notları çok yüksek oluyor ve yanıltıcı oluyor. yılıda 2000 ile sınırladım. 2000 öncesi filmler grafikleri ve efektleri ile tatmin edici olmayabilir. en azından önceliğini son 10 yılın filmlerine ver bu listeyi bitirince skalanı genişletirsin

• Yukarda Yazdığım Gibi Transformers Star wars Batman Yenilmezler Avatar bunların fragmanlarını İzlediğimde Gerçekten Süper Filmler Ama Bir Yüzüklerin Efendisi Değil Yada Bir Harry Potter Halimden Anlayan Yok :D
    Bi Konusu Olucak Çook Eski Zamanlarda Geçen Hikaye Olabilir ["veya olmayabilir şart değil"] Ama İzliyici Sıkmadan Örneğin Karayip Korsanları , Dünyanın İçinde Ama Aynı Zamanda Dünyanın Dışındayız gibi örnek Harry Potter Yüzüklerin Efendisi yada narnianın günlükleri gibi ama ben pek fazla ısınamadım o filme yaş sınırı biraz altlarda gibiydi
    EVET BEYLER ADAM AKILLI CEVAP VERİCEK LAZIM YORUMUMLA OYNICAK OLAN YAZMASIN :)))
    300
    Prince of Persia: The Sands of Time
    Stardust
    The Spiderwick Chronicles
    The Mummy
    Bruce Almighty
    Hancock
    Hansel & Gretel: Witch Hunters
    The Sorcerer's Apprentice
    Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief
    Immortals
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.