< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İmei kaydı sonrası servis yok hatası (2. sayfa)
-
-
benim şebekem cumartesiden beri vardı hiç gitmedi ama kardeşimin dün akşama kadar yoktu bunu deneyince hop şebekesi geldi :D
-
Telefonu başkasının pasaportu üzerine kayıt yaptırıp sonrasında hat devri yapanlar için süreç nasıl işliyor?
Bugun itibariyle hat devri gerçekleşti ancak yeni hat sahibin üzerinde henüz görünmüyor, yeni hattın BTK sistemine düşmesine müteakip hat eşleştirme mi yapılması lazım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim hiç bir şekilde gelmiyor. Denemediğim şey kalmadı. Sonunda hattı başka cihaza taktım öyle kullanmıyorum mecburen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yarin sbaha acilacaktir.Dün öglen vakti devir yaptim bu sabah acildi,12 saat ile 20 saat arasi acilir.Birşey yapmaniz gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 11 Temmuz 2023; 21:15:39 >
Devri ne zaman yaptin.?
Devir yapmadım henüz. Yeni hat almayı düşünüyorum galiba daha uyguna geliyormuş.
Benim merak ettiğim daha benim sürem vardı ona ne oldu? İkinci Simi kullanmamıştım bile.
Teşekkür ederim hocam.
Turktelekomda Devir ile yeni hat 400,450 tl bandinda vodafone yeni hat 400 devir 700 tl turkcell sormadim,yeni hat mantikli olabilir,devir yapmadiysan kayit yapmadiysa daha dogrusu 4 ay süren var,kaç ay kullandin bilmiyorum e sim 4 ay ve e sim fiyati 200,250 tl bandinda satiliyor.
Benim cihaz iki fiziki simli model. 1. simi 3 aydır kullanıyordum, ikinci simi hiç kullanmamıştım ancak komple ikisi de çalışmıyor şu an.
Yani iki simin de süresi olmasına rağmen kapandı.
O konuda bilgim yok,yeni sistem nasil bilmiyom değişiklik olduysa ki araştirman lazim
Arkadaşlar bende son gün işlemleri yaptım. Herşey normal ama hat gidip geliyor. Gelmesi bazen 1 saat sürüyor. Bu normal mi?
Bu konuda benzer sorunları yaşadım. Vodafone'dan türk telekoma geçince 1 hafta boyunca günde en az 3-4 kez şebeke sorunu yaşadım. Cihazım imei kayıtlı ve bu konuda yapılması gereken herşeyi yapmıştım. Kaldıki önceki operatörde hiç böyle bir sorun yaşamamıştım. Btk'da türk telekom hakkında şikayet kaydı oluşturdum. 1 gün sonra sorunumla ilgili arandım ve birkaç kod verdiler. Bunları şu an hatırlamıyorum ama bunları girerek sorunumu çözdüm. Bilginize
Yurt dışından getirdiğim telefona dün gece yaptığım İMEİ kaydı sonrasında bugün öğlen saatlerinde şebeke aniden gitti. BTK'yı aradığımda 24 saat içerisinde geleceği ve durumun normal olduğu söylendi. Gerçekten kabul edilemez bir durum, telefona acil ihtiyaç olduğunda tam bir rezillik meydana getirebilir.
-
Vowifi şuan çalışıyor mu kontrol eder misiniz
Şebekenin olmadığı süre boyunca ara ara uçak modu ve telefonu aç kapat yaptım. Son olarak 4. saatin sonundaki aç-kapat işleminden sonra şebeke geldi. Şebeke olmadığı zaman VoWifi ile kullanım yapabildim. Bu mesaj konuyu takip eden arkadaşlara bilgi olarak kalsın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X