Şimdi Ara

IMEI kayıt ücretleri 500TL oldu! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
2
Favori
83.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
272 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slifer45

Böyle ölmeyik reis füze at
    Gün gelecek burada bu dileğin için linç edileceksin. Keşke başka bir şey isteseymişim diyeceksin.

• MMistanbul kullanıcısına yanıt
    Ne gibi. Hangi açıdan?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vestel bunu beğendi.
  • tamamen saçmalığın vücut bulmuş hali. bunu böyle yaparak kaçakçılık ve yasadışı yollara insanları sürükleyip gelen geliri de düşüreceklerini de öngörmüyorlar mı. yazılımla 5 dakikada yapılabilecek birşey için 500 lira para ödemek çok saçma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • en son 100 liraydı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 9 Kasım 2018; 14:8:53 >
  • hocam böyle bir şey olamaz ya sinirden alev alacağım resmen. Sen yurt dışına çıkamıyorsan, çıkabilen neden mağdur olsun? Benim de hiç yakınım yok telefon getirtemedim bugüne kadar ama getireni de kıskanmadım adamın imkanı varmış ki yapmış. Kendi imkanı yok diye başkalarının işlerini zorlaştırıp elinden alınmasını istemek nasıl bir mantık?
  • Yani diyorlar ki seve seve telefonu yurt içinden alacaksınız :)
  • Ben haberi duyar duymaz gib gov tr den 170 e ödedim.ama e devlet kabul etmiyor ödemeyi :).şansımı sonuna kadar zorlayacağım.imei belli tc no belli.ödemeyi yapmışım sonuçta

• Soydukca soyuyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: zipmaker

A12

iPhone XS Max

JB ile IMEI değişikliğini araştırıyorum, bazıları var diyor bazıları yok.
    Hocam ben Androidciyim iPhone'dan anlamıyorum maalesef.

• zipmaker kullanıcısına yanıt
    Ben normal yollarla telefonu alınca vergiyi hayır kurumlarına mı veriyorum? Bu nasıl fikir Allah aşkına? Elbette vergi dediğin devletin kasasına girecek. Benim derdim ben 10 lira vergi veriyorken birileri aynı iş için 1 lira vergi vermesin. Madem bu meret alınıyorsa herkesten aynı oranda alınsın benim derdim budur. Vergiler elbette çok bunu zaten yazının başına söyledim.
  • Pompalanma frekansımız yükselişte

• quote:

Orijinalden alıntı: namecity

Ben haberi duyar duymaz gib gov tr den 170 e ödedim.ama e devlet kabul etmiyor ödemeyi :).şansımı sonuna kadar zorlayacağım.imei belli tc no belli.ödemeyi yapmışım sonuçta
    durumdan haber eder misin? kac aydir kayit etmedim telefonu, tam sure dolacakken kötü denk geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün sonra araç vergilerini de 3 ayda bir alınacak diye yasa çıkar X 2 olur şaşırmıyorum artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

Hocam ben Androidciyim iPhone'dan anlamıyorum maalesef.

Alıntıları Göster
    jailbreak ile yapamazsınız o işlemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantekim -- 9 Kasım 2018; 15:14:13 >
  • MortingenSitranze M kullanıcısına yanıt
    Bende yeni getirmiştim.masraf çok diye 3-4 ay sonra kaydedecektim.çok kötü oldu :(

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.