Şimdi Ara

IMEI kayıt ücretleri 500TL oldu! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
2
Favori
83.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
272 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demek ki çok ciddi bir şekilde kaçak telefon (doğubank kültürü) devam ediyor ki adamlar böyle fahiş rakamlı bir aksiyon almışlar. bilsek bu durum kaçakçılığı bitirecek, vatan için deriz katlanırız.Ama fırsatçı yavşaklar bunu fırsat bilip, legal ithalat ile gelen tellere de zam yapacakları için, kaçak ile legalin arasındaki farkı yine açacaklar. bu durum kaçağın devamına sebep olacak. devlet fazladan para kazanmaya devam edecek.Olan 3 kuruş daha ucuza nasıl alırım diye düşünen millete olacak.
    Tabii en büyük darbeyi yurtdışına gidip, yanında kendi kullanımı için cihaz getirene olacak,kaçakçıya darbe duracağım derken , ilk yumruğu bu kişiler yiyecek.
    Ocakta yurtdışına gittiğimde ciddi ciddi cep tel almayı düşünüyordum, artık soğudum.
  • lewizsthank1 kullanıcısına yanıt
    Hedef 2023 yılı 1500TL
  • Gramatik kullanıcısına yanıt
    ekşide yazılanlara göre henüz değişmemiş acele et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rammizdayyi

Kayit yapacaktım xiaomi telefonumu gelde küfür etme şimdi 🤐🤐
    IMEI değiştir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün kayıt ettim 2 telefon maliye veznesi eski ücretten aldı acaba sorun olur mu 2 tane telefon
  • Yok abi yok. Telefon almayacağız şöyle piyasa 3 ay dursun tıpış tıpış vergi indirimi vb. Olacak 3-4 ay sabır. Başka çaremiz yok.

• Tuvalet 1 lira nankörlük etmeyin fedöcüler

• Android tarafini etkilemez zaten de boxlarla 5 dakkada hallediyolar ama iphone cular gecmis olsun diyelim artik 500 lira cilgin para

• Sözün bittiği yerdeyiz.

• quote:

Okulda tarih dersinde halk ağır vergiler altında eziliyordu yazardı.Merak ederdim hep nasıl olduğunu elhamdülillah çok iyi anladım 😂

Şuan lale devrini anlatıyorlar.
    Yazlıklar, uçaklar.
  • Bir hafta bekleyemediler. Pazartesi iş için yurtdışına çıkıyorum, telefon alıp haftaya Cuma kayıt edecektim, bir hafta farkla 330 TL girdi resmen. Zaten almayı düşündüğüm telefona zar zor bütçe ayırdım, şimdi iyice zora girdi. Ben cidden hakkımı helal etmiyorum.

Evet cebimden 330 TL fazla çıkacak, ama ben yine de telefonu oradan getireceğim. Çünkü 1600 TL olan fark şimdi 1300'e düşmüş oldu sadece. Ama gidip gelmeme 1 Hafta kala böyle bir haber, gerçekten şaka gibi..
  • Devlet arabayı,telefonu kendi üretip satsa bu kadar kâr etmezdi sanırım. Kayıt,harç falan değil bu bildiğin haraç bedeli olmuş Samsung,Apple falan az bile yapıyor aslında böyle sırtımı pofpoflayan ayagımın altını yalıyan bi hükümet bana denk gelse gırtlağa kadar sokarım 5.000 tl altı akıllı telefon bırakmam piyasada sesini çıkaranında ağzının ortasına iki tokat koyar kimsin lan sen 3. dünya ülkesinin 3. dünya vatandaşısın sen der 3310 veririm eline.

• işin içinde vestel var,adam gibi telefon yapamayan, plaza,avm düşkünü vestel paraları elektronikten kazanıp,gayrimenkule yatırıyor,senin dandik çin malı toplama telefonlarını kim alacak..
  • Yemiyorlar içmiyorlar " hizmet "düşünüyorlar gece gece yasa çıkartıyorlar.Biz de sabah kalktığımızda "hizmet" ile uyanıyoruz ..

Ne güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç farketmez gene ydısından alıcam.son 2 telefonum gibi. 1k olsun gene alırım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.