Şimdi Ara

İMEİ KLON MESAJI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bugun telefonuma yasal uyarı baslıklı bı sms geldı,telefonum passaporta kayıtlı boyle bı sey nasıl oldu anlıyamadım
    Mesaj aynen su sekılde:
    .......... ımeı numarası klonlanmıstır.cıhaz 30 gun ıcerısınde kapancaktır.Satın aldıgınız yere basvurun

Ayrıca bu mesajdakı ımeı benım telefonumdakı ımeı ıle karsılastırdım aynı degıl.
    Bu mesaj ne anlama gelıyo acaba yardımcı olabılırmsnz ?
    mcks nın sıtesınden sms ıle gelen ımeı numarasını sorgulattıgımda kayıt bulunamadı dıyor,Kendı telefonumda yazan ımeı numarasını sorgulattıgmda ımeı numarası kayıtlı,yolcu beraberıyle kaydedılen ımeı yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manu1905 -- 13 Temmuz 2013; 3:59:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: manu1905

Arkadaslar bugun telefonuma yasal uyarı baslıklı bı sms geldı,telefonum passaporta kayıtlı boyle bı sey nasıl oldu anlıyamadım
    Mesaj aynen su sekılde:
    .......... ımeı numarası klonlanmıstır.cıhaz 30 gun ıcerısınde kapancaktır.Satın aldıgınız yere basvurun

Ayrıca bu mesajdakı ımeı benım telefonumdakı ımeı ıle karsılastırdım aynı degıl.
    mcks nın sıtesınden sms ıle gelen ımeı numarasını sorgulattıgımda kayıt bulunamadı dıyor,Kendı telefonumda yazan ımeı numarasını sorgulattıgmda ımeı numarası kayıtlı,yolcu beraberıyle kaydedılen ımeı yazıyor

Siz hattınızı baska telefona takmıssınız ona gelmiş iphone imei farklıysa sallamayın baska hangi tele taktıysanız o kapanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1995Unocan

quote:

Arkadaslar bugun telefonuma yasal uyarı baslıklı bı sms geldı,telefonum passaporta kayıtlı boyle bı sey nasıl oldu anlıyamadım
    Mesaj aynen su sekılde:

Siz hattınızı baska telefona takmıssınız ona gelmiş iphone imei farklıysa sallamayın baska hangi tele taktıysanız o kapanır

Eyvallah kardeşim bende dedım passaporta kayıtlı cihaz noluyor :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1995Unocan

quote:

Mesaj aynen su sekılde:

Eyvallah kardeşim bende dedım passaporta kayıtlı cihaz noluyor :)

Oluyor bazen öyle önemli değil

• Aynı durum benimde başıma daha önce gelmişti.O zamanlar 3GS kullanıyordum,cihaz yurtiçi cihazdı.Arkadaşımın yurt dışı cihazını kullanıyordum ondan öncesinde.3GS'ye hattı taktıktan bir kaç gün sonra bu tarz bir mesaj geldi.Hemen aradım tabii Genpa'yı,anlattım durumu.İçiniz rahat olsun sizle bir sıkıntı yok,diğer telefondan kaynaklı demişlerdi.İnsanı korkutuyorlar bazen.
  • Bazen oluyor böyle şeyler. Ben telefonumu ilk aldığımda böyle bir mesaj ile karşılaştım ancak belirtilen süre dahil olmak üzere şu ana kadar kapatılmadı
  • Saolun arkadaşlar durum anlasıldı sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manu1905 -- 13 Temmuz 2013; 16:35:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim HTC One X de 2 ay önce pasaport kaydı yaptırdık, daha dün telefon kapandı. Hemde AVEA bayisinden kaydını yaptırdık, bende anlamış değilim. Bayiye gittim, tanıdığım bir abiydi, büyük ihtimal eksik bir şey vardır dedi dosyalarda, pazartesi bakacağız işte nedir ne olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.