Şimdi Ara

İmei klonlanması sorunu Acil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 2 Haziran 2020; 18:59:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maalesef samsung markası telefonun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 2 Haziran 2020; 18:58:53 >
  • Kararsız kaldım btk 48 saat içinde sinyal alamazsanız bizi arayın tekrar eşleştirme yaparız falan dedi bilemiyorum

• Dostum aradaki işin ehli yüce insan bende engelli cevaplamalarda arada farklı bir kullanıcı nicki geçince fark ettim, engelli kaldırıp diğer mesajları görünce işin ehli olarak yine yapmış şovunu.

Tekrar yazıyorum daha ne kadar açık yaza bilirim bilmiyorum, kendi kullandığım klon cihaz sorunsuz tt Turkcell arasında numara taşınıp kullanılıyor, aynı senin ki gibi klon imei var faturası ile distribütörü imei numara eşleştirme yaptı, taşıma sonrası 5-6 saat gecikmeli geliyor, bir sorun yaşanmıyor, teorik olarak vodafone da da sorun olmaması gerekli ama vodafoneda taşıma sonrası hep sorun oluyor müşteri hizmetlerini aradığında müşteri temsilcisi gerçekte olmadığı için sen adama numara eşleştirme diyorsun o sana yurt dışı kayıt diyor saçını başını yoluyorsun, tt ve turkcell de bir sorun olursa ki olmuyor ararsan yine çözüm bulunur, imei değiştirip başına daha büyük sorun almana gerek olacak bir durum yok, işin ehli kişinin iddia ettiği gibiyse çalışmazsa geri Vodafone a taşırsın ama için rahat olsun öyle bir şey yok, forumun eski başlıklarını oku tüm sorunlar Vodafoneda oluyor kolay gelsin...

• maaart M kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 2 Haziran 2020; 18:58:31 >
  • İmei klonlanması sorunu Acil

• ben bu konuya daha fazla karismiyorum abi geç belki sistem değişmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 2 Haziran 2020; 18:57:8 >
  • Merhaba sonunda hattı taşıdık hat taşındıktan sonra btk(120) müşteri hizmetlerini aradım kayıt oluşturdular 15 dk sonra hat çalışmaya başladı sizde imei si klonlanmış cihazınızı bu şekilde taşıyabilirsiniz.

• hayırlı olsun, bazı kendini ve haddini bilmezlerin ne kadar boş tipler olduğunu yine görmüş olduk, güya olmayacak telefonun çöp olacak beni rezil edecekti, ayrıca btk yı aramasanızda genelde en çok 48 saat içinde (genelde 6-12 saat) otomatik olarak sorun düzeliyor...
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Sağolun tabi 48 saat bekleyemiyeceğim için aradım 15 dk da açıldı beklemeye gerek yok.

• öncelikle hayırlı olsun .Demekki sistem değişmiş , sevindim sevin adına , şikayet vardaki şikayetlere bakarak, ve çevremdeki bir kaç kişi sorun yaşadığı için geçilmiyor diye biliyordum .Emin değildim , üstteki arkadaş , sana nasıl yapılacağını yazmış gibi kendini tebrik etmiş.Laf atmış aklı sıra Halbuki konulara yazdığı 5 mesajlardan her 4 tanesi boştur genelde ,nasıl olacağını sana yazmış sankide birde kendini tebrik etmiş İyi akşamlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.