elimde imeisi klonlanmış maaşesef faturası bulunmayan bir n82 var acaba hayata döndürülebilirmi?
faturası yoksa zor aldığın yere gitmeni öneririm.faturanın örneği ellerinde vardır büyük ihtimalle. kutusu varsa kutu da işe yarayabilir.
Aldığın yerden cihazın fatura örneğini al ve gerekli mercilere başvur ve klon cihazın kapatılmasını talep et. OPDA'dan serfitika aldın mı?
olayı şöyle anlatayım tam olarak, ben cihazı imeisinin klonlu olduğunu bilerek 2.el olarak aldım aldığım arkadaş sakaryada ve faturasının mevcut olmadığını söyledi bende bunu kabul ederek aldım :( sanırım legal olmayan şekillerle kullanabilirmişim ancak :(
quote:
Orijinalden alıntı: cıbırcan
olayı şöyle anlatayım tam olarak, ben cihazı imeisinin klonlu olduğunu bilerek 2.el olarak aldım aldığım arkadaş sakaryada ve faturasının mevcut olmadığını söyledi bende bunu kabul ederek aldım :( sanırım legal olmayan şekillerle kullanabilirmişim ancak :(
samsung olsa kaçak imei attırabilirdin ancak nokıalara imei atılmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: azizerkan07
quote:
aynen nokialara imei yazılamıyor 2,3 tane entegre değişmesi gerekiyor sanırım değiştiren yerler var ama 100 tlden aşağı çekmezler
quote:
Orijinalden alıntı: HimuraKen
quote:
Orijinalden alıntı: azizerkan07
quote:
aynen nokialara imei yazılamıyor 2,3 tane entegre değişmesi gerekiyor sanırım değiştiren yerler var ama 100 tlden aşağı çekmezler
en iyisi cihazı kamera,müzik çalar olarak kullanmak yada aldığın kişi satın aldığın yeri biliyorsa fatura fotokopisini alsın.kendi hattına açtırabilirsin böylece.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme