Şimdi Ara

IMEI numaram klonlandı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün saat 5 e doğru Android One telefonuma Yasal Uyarı başlığı altında uyarı geldi. Mesaj şöyle, ............. IMEI numarası klonlanmıştır,cihaz 30 gün içerisinde kapatılacaktır, satın aldığınız yere başvurunuz. Şimdi bu durum virüsle alakalı olabilir mi? Yada geçenlerde konu açmıştım. Telefonu satıyorum. Kutusunun resmini çekerken IMEI numarası olan yeride çekmiştim. Şimdi bir üyenin uyarması sonucu resmi kaldırdım.Ancak çok geç oldu. Acaba biri görüp klonlamış olabilir mi? Telefonu Hepsi burada.com üzeri satın almıştım. Satıcı doğrudan hepsi burada.com. Müşteri hizmetlerine mesaj da attım zaten. Cevap bekliyorum. Son olarak aynı mesaj annemin telefonuna da gelmiş. Bana 16.52 de gelmiş. Ona 16.53 gibi gelmiş. Hatlarımız farklı. IMEI numarasını kontrol ettim. Android One telefonumda ki IMEI numarasıyla mesajda bahsedilen IMEI numarası aynı değil. Biri 14 haneli diğeri 15 haneli?

• -Son rakam zaten verilmez gelen mesajda
    -Satıcı firma bir şey yapamaz.
    -Tek yapabileceğiniz Telpa'yı arayıp o imei numarasına sadece sizin numarayı kullanıcı olarak tanımlatmak.
    -Virüsle alakası yok tamamiyle sizin hatanız imei numarasının fotoğrafta çıkması yüzünden.
  • Yanlış mesaj gelmiş. Sorunu çözdüm. Yanlış bilgilendirme. Bana ait değil İmei Numarası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık IMEI Numaraları
    9 yıl önce açıldı
    İMEİ KAYDI
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.