Şimdi Ara

İMEİ NUMARANIZI ÇALDIRMAYIN. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
5.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • E tamamda imei numarasını çalıp ne yapacakki? Kendisi de kullanamayacak. Sonuçta aynı imei numarasından 2 cihaz bağlanınca İkiside kullanım dışı kalıyor. Burada bir şekilde bilinçli olarak zarar vermek istemiş biri. Ya size gıcık olan biri yaptı ya da imei no yu çalan kişi 2 cihazında bloke olacağını bilmiyordu. İlk ihtimal daha kuvvetli sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradan anlayacagimiz Get ile telefon gonderilmez. Insanlar cok tuhaflasti. Benimde basima gelen bir kac olay var.

• quote:

Orijinalden alıntı: barocker

E tamamda imei numarasını çalıp ne yapacakki? Kendisi de kullanamayacak. Sonuçta aynı imei numarasından 2 cihaz bağlanınca İkiside kullanım dışı kalıyor. Burada bir şekilde bilinçli olarak zarar vermek istemiş biri. Ya size gıcık olan biri yaptı ya da imei no yu çalan kişi 2 cihazında bloke olacağını bilmiyordu. İlk ihtimal daha kuvvetli sanki.
    Dediklerinizle hiç İlgisi yok. Adamlar çinden getirdikleri telefonlara yada ellerindeki herhangi bir telefona bu imei numarasını yazıp "imei kayıtlı" diye satıyorlar. Sattıkdan sonra araki o adamları bulasın. Yani işleri bitene kadar sizin imeinizi kullanıyorlar. Sonra Faturanız yoksa sizi ve telefonu alan kişi ne yaparsa yapsın umurumuzda degil deyip yok oluyorlar.
    Geçen gün bir telefoncu tanıdıgımda şöyle bir şey söyledi.Kayıtsız telefona İmei yazdırmaya gidenler eger yazdıracak kayıtlı imei getirmiyorlarsa İmei yazacak telefoncu BTK nın İmei Kontrol sayfasına girip rastgele bir imei numarası yazıp kayıtlı olup olmadıgını kontrol ediyormuş. Kayıtlı imei numarasını buluncada onu elindeki kayıtsız/imeisiz telefona yazıyormuş. 2 ay sonra tekrar gittiginizde eger eski telefonmlardan kayıtlı bir imei getirmezlerse yine aynı işlemi yapıyorlarmış. Ne derece dogru bilemiyorum fakat bunuda duymuş oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkoyuncu -- 21 Ağustos 2018; 22:34:22 >

• make.believe kullanıcısına yanıt
    hayır 1i çalışır.

bende çift simli cihaz vardı, ikisinede aynı IMEI attım. biri çalışıyordu aynı anda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amcui

hayır 1i çalışır.

bende çift simli cihaz vardı, ikisinede aynı IMEI attım. biri çalışıyordu aynı anda.
    aynı imei numarasını yazdıysanız tabiki İkisi birden aynı anda çalışmaz zaten.
    Bu arada BTK nın uygulaması farklı. Aynı anda sistemde 2 numara birden aynı imeiyi kullanırsa sistem önce uyarı verir. sonra ikisini birden konuşmaya kapatır. Eger Faturanız varsa gidip dilekçeyle başvurursunuz. Sizinkini açar diğer telefonu kullanıma kapatırlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.