Şimdi Ara

IMEI NUMARASI.. (telefonun ne zaman üretildiğini nasıl anlarım?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
66.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonun ne zaman üretildiğini, garantili olup olmadığını nasıl anlarım nokia 3120 aldı arkadaşım.. imei numarasını yazıp yes tuşuna basınca mı oluyordu bu olay, biraz yabancıyım da bu olaya.. yardım ederseniz sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefonun Üretim Tarihini Öğrenme

Telefonunu ne zaman aldığını hatırlamıyor musun? Telefonunun veya tabletinin üretim tarihini öğrenmek istiyorsan, IMEI numarasıyla bunu yapabilirsin.

IMEI (Uluslararası Mobil Ekipman Kimliği), her cihaza üretici tarafından atanan benzersiz bir numaradır. Bu numara, cihazın kimliğini belirlemek için kullanılır ve telefonunun üretim tarihi hakkında bilgi içerir.

Telefon Üretim Tarihini Öğrenme Kodu:

Telefonunun IMEI numarasını öğrenmek için şu adımları izleyebilirsin:

• Android cihazlar: Ayarlar > Telefon Hakkında > Durum'a git.
    • iOS cihazlar: Ayarlar > Genel > Hakkında'ya git.

IMEI numaranı öğrendikten sonra aşağıdaki kodu kullanarak üretim tarihini öğrenebilirsin:

*#06#

Bu kodu cihazının arama çubuğuna gir ve ara. Cihazının üretim tarihi ve diğer bilgiler ekranda görüntülenecektir.

Telefonunun üretim tarihini öğrenmek, cihazının garanti süresini kontrol etmek veya ikinci el bir cihaz satın alırken cihazın yaşını belirlemek için yararlı olabilir.

Xiaomi gibi bazı cihazlar için üretim tarihini öğrenmek için özel kodlar da bulunabilir. Cihazına özel kodu öğrenmek için cihazının üreticisine başvurabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • *#0000#
  • *#06# ımei *#0000# üretim tarıhı
  • Nokia modellerinde *#92702689# tuşlayarak telefonun üretim tarihini ve diğer bir kaç bilgiyi görmek mümkün... *#0000# ile sadece telefonda yüklü olan yazılımın versiyonunu ve bu versiyonun hangi tarihte çıktığını görebilirsiniz...*#06# ise sadece IMEI numarasını görmek içindir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

Nokia modellerinde *#92702689# tuşlayarak telefonun üretim tarihini ve diğer bir kaç bilgiyi görmek mümkün... *#0000# ile sadece telefonda yüklü olan yazılımın versiyonunu ve bu versiyonun hangi tarihte çıktığını görebilirsiniz...*#06# ise sadece IMEI numarasını görmek içindir.

yaw baba ömür sayacu diyor ordada 000027:46 yazıyo . Ne iş şimdi bu kadar zaman sonra ölecek mi bizim tel?
  • quote:

Orjinalden alıntı: WISHNE

quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

Nokia modellerinde *#92702689# tuşlayarak telefonun üretim tarihini ve diğer bir kaç bilgiyi görmek mümkün... *#0000# ile sadece telefonda yüklü olan yazılımın versiyonunu ve bu versiyonun hangi tarihte çıktığını görebilirsiniz...*#06# ise sadece IMEI numarasını görmek içindir.

yaw baba ömür sayacu diyor ordada 000027:46 yazıyo . Ne iş şimdi bu kadar zaman sonra ölecek mi bizim tel?

*#92702689# eski nokialarda telefonun alım tarihini, ömür sayacını, alım tarihini, kaç kere tamir edildiğini falan fıstık gösterirdi ama yeni modellerde sadece ömür sayacı war... Telefonun ne kadar açık kaldığını gösterio ama onun saat mi gün mü ay mı olduğunu anlamadım

• http://www.numberingplans.com/ sitesine girerseniz, telefon hakkında daha fazla bilgi veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.