Şimdi Ara

::::IMEI SORGULAMA:::: (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
918
Cevap
0
Favori
1.577.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cep telefonlarının kayıt altına alınması ile ilgili çıkan Kriz, Tüketici Hakları Merkezi'ni harekete geçirdi. TÜ-MER, kurduğu kriz masasıyla tüketicinin yanında.
    Kriz Masasına tüketiciler 0212.611.10.00 telefon ve 0212.568.04.12 nolu faks numaralarında ulaşabileceği gibiwww.tumer.org isimli resmi internet sitemizde yer alan e-tüketici Projesi ve tuketici@tuketicimerkezi.org mail adresinden ulaşabileceklerdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

IMEI numarasını sorgulatıp, telefonlarının kayıtlı olup olmadığını öğrenebilecekSİNİZ...

http://imei.tk.gov.tr/

EGER TLF KAYITLI İSE SORUN YOK
    not:15 haneli rakamı arada boşluk bırakmadan yazın ..
    dün çökmüştü bugün çalışıyor...

beyler bu adres açılmıyo sayfa bulunamadı diyo yaw

• opera kullanın ben az önce denedimexplorer açamadı ama operaya yazdım adresi hemen açıldı.
  • arkadaşlar benim telefon 13 temmuzdan sonra geldi bu tarihden sonra alanların cihazı bloke olcak deniyo dogruluğu varmı bide kayıtdışı telefonu internetten kayıt altına alabiliyomuyuz adresi varmı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: delikadir06

arkadaşlar benim telefon 13 temmuzdan sonra geldi bu tarihden sonra alanların cihazı bloke olcak deniyo dogruluğu varmı bide kayıtdışı telefonu internetten kayıt altına alabiliyomuyuz adresi varmı...

spotsa kaçarı yok bloke olacaktır
  • sony ericsson larda seri no ve imei no hangi tuşlarla sorgulanıyor bilen var mı?
  • işin en ilginç taraflarından bi tanesi şöyle milletin başı bu olayla bayaaaaa ağrıyacağa benziyorki benim küçüçük bir dükkanda (kendi yağında kavrulan) bir telefoncu arkadaşım var adam spot telefon alım satımın yanısıra ufak tefek tamir işleriylede uğraşıyor illaki her tamir ettiği telefonuda kartını takıp gerekirse bir kaç gün kartı içinde takılı olup gerekirse görüşme yapıyor bugün yanıyana gittim adam nerde bu devlet nerde bu millet diye veryansın ediyordu çünkü her kartını taktığı telefonun imei numarası kayıt edilsinmi diye mesaj geldi bana gösterdiğinde 150 imei numarası vardı ve hala mesajlar geliyordu adam cevaplaya cevaplaya bıktı dükkana girdim selam vereyim derken ''yeni mesaj geldi'' gülmekten koptum ben ya valkla dedim sen bu işin altında ancak kartı kırıp atmaktan başka çaren yok dedim ve öylede oldu arkadaş kartı kırdıı...
  • bu iş arap sacına döndü millet yine kerizleniyor her kullanan en az 2 kartı var operatörler 5 ytl kapmak için birbiriyle yarışıyor nerde bu devlet nerde bu millet 40 milyon kullacının başı baya ağrayacak gibi kayıtsızların dışında kayıtlılarda bu işten nasibini aldı almanyadan getirilen hediye telefonlar ki bir telefon bir şarj cihazı getirirler sürekli fatura getirmek kimsenin aklının ucundan geçmez bence onlarda çöpee gidecek yine paralar kayıt olayınaq gidicek ...daha neler olacak sinir tüketiciler var aramızda 5 parmağın beşi bir değil adam 13 temmuz olayından sonra aldığı yere gidip telefonu esnafın üzerine atacak telefonu geri almayacak olan esnafla kavga edecek nelere olacak neler..
  • http://imei.tk.gov.tr/ site göçmüş işe yaramıyor az önce bende imei numaranız klonlanmış uyarısı mesajı aldım
    ama mesajdaki imei ile benim telefonun imeisi değişik en son numara farklı gözüküyor telefonu yeni aldım faturalı ve yasl nasıl oluyor bu ? yarın götürüp satan kızın kafasına atmalımıyım telefonu
  • Nokia 5110 var ve kayıtlı.3310 var o da kayıtsız çıktı gitti 5YTL.
  • azönce tcellden mesaj geldi
    35570600****790 nolu telefonunuz kayıt dışı diyor telefonum faturalı ve tcell abone merkezinden eskiyi getir yeniyi götür kamoanyasından 1 ay kadar önce aldım.
    *#06# den baktığımda imei 35570600****792
    nolacak şimdi bu telefonun akibeti???

birde bu klonlu işi ne? kim neyi niye klonluyor?
  • slm, benim başıma da şöle birşey geldi.turcell hattima işte klasik uyari mesaji geldi.ama sorun şuki benim telin numarasi xxxxxxxxxxxxx22, gelen mesaj sa xxxxxxxxxxxxx20 şeklinde. yani son rakam farklı.şimdi bu ne demek? sölediklerine göre imei numarasi 14 basamakli, 14 basamak tamam,15. basamak farklı, şimdi ne olacak? gümledi mi benim telefon? yoksa yırttı mı? not telf markasi Nokia 3230, fatura falan yok spot almıştım.off offf... konuyu bilen biri varsa ltfn acil cevap yazsin, veya ne yapmam gerektiğini.teşekkürler.! ve ilk 14 rakami ayni olupta 15. rakami farkli olan iki farkli telefon olabilir mi? bunu nasıl kontrol edebilirim?
  • imei numarasini kontrol etmek için nokianın sitesine girdim bişi çıkaramadim (nokia.com 'a , zaten sizi doğruca nokia com.tr ye yönlendirmeye çalışıyor). sadece bir şey geldi aklima bahsi geçen xxxxxxxxxxxxx20 no telle club nokia üyesi olmayi denedim,öle bi imei olmadiğini söylüyor.sanirim bu mesajda bahsedilen telf benim xxxxxxxxxxxxx22 imei li telf um.turckell bayisine falan gitcem ama bu aralar oralar mahşer yeri gibi kalabalik..akil verin lütfen..
  • Kısa ve öz bi soru:Faturalı telefonum klonlanmıs die bi soru geldi faturayla birlikte turkcell extraya gidersem ucretsiz kaydettirebilir miyim ?
  • bişey sorucam bende kaçak bi telefon var ve 13 temuzdan sonra aldım ve bende avea hat var geçen gün msj geldi özel aboneymişim benim yerime ödeyeceklermiş bu ne iyilik severlik avea ya şükranlarımı sunuyorum
  • quote:

starcool ve ilk 14 rakami ayni olupta 15. rakami farkli olan iki farkli telefon olabilir mi? bunu nasıl kontrol edebilirim?

ilk 14 rakam tutyorsa gersi dogrudur bu gün acıklama yaptı bir yetkili sistem 15 haneyi tanımıyormuş 14 rakam dogru sonu x ise 15.dogrudur sorun cıkmaz dedi.

quote:

feriox ama mesajdaki imei ile benim telefonun imeisi değişik en son numara farklı gözüküyor telefonu yeni aldım faturalı ve yasl nasıl oluyor bu ? yarın götürüp satan kızın kafasına atmalımıyım telefonu

yanlış göndermişler kendi imei karsılaştır ve fatura ile muracat et ..
  • Telpa garantili faturalı D600 ler kayıtsız gözüküyor ve türkcell bu telefonlara klonlu diye mesaj atıyor.Bu işin içinde bir iş var.
  • bende arkadaştan aldim geçen daha yeni almanya dan gelme 30.11.2005 fatura tarihi dün götürdüm türkcell abone işlerine verdim imei baktı turkcell sistemde zaten kayıtlı dedi hiçbirşey yapmadan kullanabilirsiniz yaziyor dediler ama ben dedim imei.tk.gov.tr sitesinde kaydı bulunamadi gösteriyor dedim direkt kayıt yapmayı denediler tam oldu derken şak diye ekrana "telefonunuz 12 temmuz dan sonra kayıtlıdır kayıt edilemez" yarın heralde gömcem garibi cenazeye beklerim.....

Allah kimsenin fişini prizden çekmesin!!!!
  • 01035500122615
  • cep kaydını nası yapacam
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.