Bildirim
imei sorunu ( this command is not allowed in user build )
KAHVE DUNYASI Dünyası Gofrik Sütlü Kutu 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B074PSYL33?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
mobiluncle benim telefonda işe yaramamıştı. Ben şöyle yaptım. Vroot ile telefonu rootladım. Telefona Playstore'dan Busybox kurdum. Droid tools ile tekrar root yapıp imei değiştirdim.
Telefon mtk6592, kitkat 4.4.2 -
http://mediatek.kim/forum/anlatimlar/39-maui-meta-3g-mtk-kalici-imei-repair-garanti-yontem.html
Maui 3G ile kalıcı ile değişimi en iyisidir. Factory reset ve rom değişiminde bile etkilenmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
başıma gelmişti... mobile uncle'ın son sürümünü yüklediğinden emin misin? -
quote:
Orijinalden alıntı: Dengema
http://mediatek.kim/forum/anlatimlar/39-maui-meta-3g-mtk-kalici-imei-repair-garanti-yontem.html
Maui 3G ile kalıcı ile değişimi en iyisidir. Factory reset ve rom değişiminde bile etkilenmez.
teşekkürler
bu şekilde hallettim seyide sonsuz teşekkürler. -
bende iocean x7 hd için denedim maui meta ile atmayı ama program hiç çalışmıyor..:(( hala imei atabilmiş değilim.. mtk 6582 için mi acaba sorun anlamadım..izmirde neredesin yardımcı olabilirsen sevinirim... -
arkadaslar eger bu hatayı alıyorsanız (this command is not allow by userbuild) . mtk droid tools indirin pcye . telefonun mt65xx driverlerinin kurulu oldugundan emin olduktan sonra .mtk droid tools ile teli rootlayın hemen ardından programda yeralan imei/nvram butonuna tıklayarak degistirin ve telefonu yeniden baslatın.. -
kurdum o programı, şimdi tam ROOT tuşuna bassammı diye düşünüyordum. zira tel rootlu zaten, bir zararı olurmu, root etmeden imei değiştirememiyiz..?? -
quote:
Orijinalden alıntı: thormentor
kurdum o programı, şimdi tam ROOT tuşuna bassammı diye düşünüyordum. zira tel rootlu zaten, bir zararı olurmu, root etmeden imei değiştirememiyiz..??
Hicbir sey olmaz. Mtk droid tools kendi tarzuna gore rootluyor. Telefona bir uyari gelirse onayla. Programda sol alt kosede yesil isik yaninca tamamdir. İmei degistir. Telefona baktiginda imei degismemisse telefona busybox yukleyip tekrar droid tools dan imei yaz olacaktir
quote:
bende iocean x7 hd için denedim maui meta ile atmayı ama program hiç çalışmıyor..:(( hala imei atabilmiş değilim.. mtk 6582 için mi acaba sorun anlamadım..izmirde neredesin yardımcı olabilirsen sevinirim...
ben üsteki arkadaşın verdigi linkten yaptım
aynısını yaparsan olur -
teşekkürler ilgine dün akşam hallettim..:)) -
arkadaşlar çok basitmiş bunun yöntemi imei yazma ekranında AT+ yazan yerde AT ile + arasına boşluk bırakın tamamdır. ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: Dengema
on numara adamsın. yok yok 11 numara. -
ne yaptıysam çözemedim imei değişmiyor yardım lütfen telefon lenovo p780 -
Bende lenova p780 imeil atamamiyorum acil yardim bekliyoruz 3 4 tane telefoncuyatelefoncuya verdim imeil yazamadilar..
mtk droit tool ile denediniz mi arkadaşlar.. ben iocean x7 hd de değiştirdim... -
"command is not allowed in user build" hatası alanlar için yardımı olacağını düşünüyorum(Ben de nette bir yerlerde okumuştum).
AT komutundan sonra bir adet boşluk bırakılması gerekiyor.
Örnek :
"AT+EGMR=..." yerine "AT +EGMR=..." yazmak sorunu çözebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: lovelyosman
"command is not allowed in user build" hatası alanlar için yardımı olacağını düşünüyorum(Ben de nette bir yerlerde okumuştum).
AT komutundan sonra bir adet boşluk bırakılması gerekiyor.
Örnek :
"AT+EGMR=..." yerine "AT +EGMR=..." yazmak sorunu çözebilir.
bu sorunu bende almıştım oluyorsa süper -
denedim boşluk bırakmak yeterli oluyor. tel ulefon u7, android 4.4.2 -
quote:
bende iocean x7 hd için denedim maui meta ile atmayı ama program hiç çalışmıyor..:(( hala imei atabilmiş değilim.. mtk 6582 için mi acaba sorun anlamadım..izmirde neredesin yardımcı olabilirsen sevinirim...
Seyit'ten sevgilerle
http://mediatek.kim/forum/anlatimlar/912-kodlarla-imei-degistirme-mtk6595-destegi-44-destegi-rootsuz-bilgisayar-vs-yok.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonHayal -- 4 Aralık 2014; 21:24:25 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
AT komutundan sonra bir adet boşluk bırakılması gerekiyor. Örnek : "AT+EGMR=..." yerine "AT +EGMR=..." yazmak sorunu çözebilir. |
Benzer içerikler
- bilgisayar telefonu şarj ediyor ama görmüyor
- telefonda uçak modu kapanmıyor
- numaranıza sms gönderemiyoruz whatsapp
- bugreport nedir
- whatsapp doğrulama kodu çok defa talep ettiniz
- 20000 mah telefon
- xiaomi whatsapp sorunu
- nubia z60 ultra özellikleri
- infinix gt 20 pro özellikleri
- telegramda video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X