Şimdi Ara

'' imhatimi '' 22 KLAN SAVAŞI KAZANMIŞ ZORU BAŞARMIŞ KLAN !!! BUYRUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türü : farming + fighting

Puanı :12500 ve yükselmekte !!

Klanımız kücük ama başarılı bir klandır. 80 level üstü devi 6.seviye büyücüsü en az 5. seviye olan herkesi bekleriz . Klan savaşlarında aktif ganimet için değil yıldız için savaşıcak ZAFERLERİMİZE zafer eklemeye yardım edicek herkesi bekleri artık klanımızın level sınırını 80 ve ya askeri gücü belirtildiği gibi olan arkadaşları alacağız. Güçlendikçe seviyesi düşük köyleri klandan ihraç ediceğiz sürekli güçlenme zafer kazanma adına sizden destek istiyorum. Klanda saygı esastır yaş en kücük arkadaşımız 22 yaşındadır. Abi diyebileceğimiz kişi var olduğu için argo kelimeler saygısızlıklar kişiye hakaret tarzı kötü şeyler hiç olmamış ve olmayacaktır .

İstek atarken ''cemycsy'' ismini yazarak atın bir bakıp çıkıyım mantığı ile gelecek arkadaşlar lütfen bunu denemesinler bile !!! kalıcı aktif herkesi beklerim . Sadece kalıcı arkadaşlar buyursun . Gelip 1 saat kalmadan cıkan arkadaşlar gelmesin!!! Gelen kişi 1 hafta boyunca klanda kalsın eğer uygun şartlar istediği şartlar farz edelim ki olmazsa o zaman klandan cıkabilir.

Klanın tek kuralı vardır . İstenen istek 30 dk içinde doldurulmaz ise dev atılır Özel istekler isim bildirilerek atılır.

22 savaş kazandık 3 kere yenildik 1 kere berabere kaldık . Bir daha yenilgi yüzü görmemek için destek istiyorum sizden !!

edit: bir savaşı daha galibiyetle bitirdik . Şartlara uygun arkadaşları klana bekleriz.

'' imhatimi '' 22 KLAN SAVAŞI KAZANMIŞ ZORU BAŞARMIŞ KLAN !!! BUYRUN '' imhatimi '' 22 KLAN SAVAŞI KAZANMIŞ ZORU BAŞARMIŞ KLAN !!! BUYRUN '' imhatimi '' 22 KLAN SAVAŞI KAZANMIŞ ZORU BAŞARMIŞ KLAN !!! BUYRUN '' imhatimi '' 22 KLAN SAVAŞI KAZANMIŞ ZORU BAŞARMIŞ KLAN !!! BUYRUN '' imhatimi '' 22 KLAN SAVAŞI KAZANMIŞ ZORU BAŞARMIŞ KLAN !!! BUYRUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciko_janx -- 4 Haziran 2014; 0:36:37 >

• Hocam konuyla alakası yok ama laboratuvar ı neden merkeze koydunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obilux kullanıcısına yanıt
    çünkü klan savasında labaratuvar değil köy binam orda farming köyü olduğu içinde köy binası dışarda ona eşdeğer kare kaplayan şey labaratuvar olduğu için ortaya attım . yoksa içerde asker cıkarabilirler. Boş kareden dolayı başka bir nedeni yok yani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciko_janx

çünkü klan savasında labaratuvar değil köy binam orda farming köyü olduğu içinde köy binası dışarda ona eşdeğer kare kaplayan şey labaratuvar olduğu için ortaya attım . yoksa içerde asker cıkarabilirler. Boş kareden dolayı başka bir nedeni yok yani :D

Saol😃

• klan savasinda ayri koy duzenlenebiliyor

• evet biliyorum savas düzeninde koy binam içerde zaten
  • Helal olsun yenilgi varmi hic kardesim

• Berabere bittiginde ne oluyor? İki tarafa da mı bonus vermiyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EuroAsia E kullanıcısına yanıt
    Berabere bitince %50
    Yenilince %20
    Yenersen %100

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyimiş
  • İstek yolladım bekliyorum
    İstek reddedildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesdeneme123 -- 2 Haziran 2014; 17:46:28 >
  • Biz hic kaybetme veya yenilgi gibi bir durum ile karsilasmadik o yuzden sordum da

• sesdeneme123 kullanıcısına yanıt
    Üstte yazdığım şartlara uygun istek atılmadı mı red ediliyor ne yazık ki :(

• quote:

Üstte yazdığım şartlara uygun istek atılmadı mı red ediliyor ne yazık ki :(

64levelim ufaktan gelişiyorum devim 5.seviye

• Evet beyler klanımıza beklerız 75-80 level üstü ve ya devi 6.seviye ve 5.sevıye buyucusü olan buyursun

• quote:

Evet beyler klanımıza beklerız 75-80 level üstü ve ya devi 6.seviye ve 5.sevıye buyucusü olan buyursun

1seviye için almıyormusun?

• sesdeneme123 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın :( şartlar dışına cıkamıyorum zaten sizin aeviyenizde birkaç köy ve klanımızda sayımız artınca onları ihraç edicez gecici durum söz konusu yük almadan sürekli savaş kazanmayı amaçlıyoruz .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.