Şimdi Ara

Imovie Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni ipad kullanıyorum. Fotograf makinesinde cektigimiz .mov uzantili dosyalari imovie de nasil isleyecegiz? Itunes ile Imovie'ye aktardıgım dosyaları imovie de bulamiyorum... Yardim lutfen.

Tesekkurler

• Dostum ben sadece ipadde cektiğim resimleri ve videoları işlıyorum...haricen itunes ile attıgım resim ve videolari denemedim....eğer olmuyorsa kötü...haber verirsen sevinirim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xchn

Merhaba,

Yeni ipad kullanıyorum. Fotograf makinesinde cektigimiz .mov uzantili dosyalari imovie de nasil isleyecegiz? Itunes ile Imovie'ye aktardıgım dosyaları imovie de bulamiyorum... Yardim lutfen.

Tesekkurler

Fotograf makinasında çektiğimiz mov uAntılı dosyalar derken..ipadin kamerası ile cekilen resimlerimi.yoksa harici bir kamera ile cekilip itunes aracılığı ile ipade atılan resimlerimi kastediyorsun..?

• Selamlar...

Problem cozuldu...

İtunes a resimleri atarken vidolari da ekle sekmesini tikliyorsun. Pad den imovie yi acinca otomatik olarak gorunuyor.

Ustelik fotograf makinesinde cekindigin resimler de ekleniyor..

Super :))

• quote:

Orijinalden alıntı: xchn

Selamlar...

Problem cozuldu...

İtunes a resimleri atarken vidolari da ekle sekmesini tikliyorsun. Pad den imovie yi acinca otomatik olarak gorunuyor.

Ustelik fotograf makinesinde cekindigin resimler de ekleniyor..

Super :))

Saol dostum..iyi oldu...
    Birde bu efektleri yapabilecegimiz bir uygulama falan varmı appstorede? Bulamadım ben..
    Link yoolıyacaktım youtubeden ama olmadı...youtubede imovie effect diye aratabilirsin..yüzlerce video var.yanan eller.v.s

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 video oynatilamiyor sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Stremio Media Player sorunu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.