TFF'nin Fatih Terim'e milli takımın başına geç teklifinin ardından Başkan Ünal Aysal ile bir araya gelen Terim Galatasaray ile devam dedi.
İmparator Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme yenileyecek.
TFF'ye 4 eleme maçı için ücret almadan evet diyen Terim, Galatasaray'daki görevinden vazgeçmeyeceğini iletti.
Kaynak: 365g24s
İnşallah doğrudur. Bu sitenin çoğu haberi doğru çıkıyor.
yanılmıyorsam trt sporda da ünal aysalın 4 maç için fatih terim milli takımın başında olacağı şeklinde bir şey söylediğine dair haber görmüştüm bugün öğle saatlerinde.
adam paylasilamiyor, helal olsun.
2017ye kadar uzatılacağını okumuştum bugün ben de.
O 4 maçı milli takım kazanırsa
Haber belki doğrudur, onu bilmem ama bu site de çöp.
Yabancı sınırlamasında müzakere oldu mu acaba ?
Bir an önce yenilensin şu sözleşmede herkes rahat etsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Donut*
O 4 maçı milli takım kazanırsa Fatih hocada hakikaten doğa üstü birşeyler var demektir
quote:
Orijinalden alıntı: Cém
Yabancı sınırlamasında müzakere oldu mu acaba ?
benim de aklıma bu geliyor. yoksa kolay kolay hem iki takımı çalıştırma, hem de elenince tüm eleştirileri üzerine çekme riskini kabul etmezdi fatih hoca. anlaşma 4 maçlıksa, bizimle sözleşme yenileyecekse ve yabancı sınırlaması konusunda bi' gelişme olacaksa iyi olur. ancak eğer 4 eleme maçından sonra bizimle sözleşme yenilemeyip milli takımla devam ederse (dünya kupasına katıldığımız takdirde) bu kötü olur. oturmuş düzenimiz vardı ne güzel. tff bozacak bişeyleri illa ki.
bu kaynak ile en son kerim frei ile anlaşmıştık
Bu saatten sonra 2. 3. de olunsa Fatih Terim ile yollar asla ayrılmamalı Ferguson Wenger gibi yıllarca T.D müz olmalıdır. T.D oyuncudan daha önemlidir.
Kaynak: 365g24s
dikkat, carlinhos frei falan hep gelmişti bunlara göre.
quote:
Orijinalden alıntı: Donut*
Tff bırakmaz hocayı üstelik bizde çalışmasınıda istemez tazminat ve AB formulü isteriz bizde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme