Şimdi Ara

İmparator Menajerlik Oyunu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: The_İllusionist

Maalesef Türkiye'de senin gibi yaratıcı insanları pek desteklemiyorlar.Şirketlere hiç başvuru yada öneri yaptınmı yaptıysan cevapları ne oldu merak ettiğim için soruyorum

Bütün fikirlerini yazan arkadaşlara teşekkür ederim. Benim de en büyük isteğim bu kadar uğraşarak hazırladığım oyunumun oyunculara ulaştığını görmek. Türkiye'de ne yazık ki en zor işlerden biri oyun yapımcılığı. Zaten çoğu proje yarım kalıyor. Bitirdiğinizde de örnekteki gibi ne yapacağınızı nereye başvuracağınızı bilemiyorsunuz. Herkes kendi işine derdine bakıyor, kimse size destek olmak istemiyor, buna yanaşmıyor sonucu başarılı olma olasılığı yüksek olsa bile ufak riskler almıyor. The_İllusionist henüz çok az sayıda firmaya öneri yaptım o yüzden şu an sorduğun soruya cevap vermek için erken ama ileride daha detaylı bilgi veririm.

Bir de sizin aklınıza projeyle ilgilenebilecek şirket gelirse onlara siz de öneride bulunabilir bir nebze yardımcı olabilirsiniz. Sonuçta böyle bir şirket mutlaka var ama onlara bir şekilde ulaşmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozangumus -- 26 Mayıs 2008; 12:11:47 >

• Oyun çok eğlenceli gözüküyor.Gerçekten çok hoş yapmışsın.Tebrik ediyorum kardeşim.Umarım sponsor bulabilirsin.
  • saol kardes güzelmis
  • fena deil pmden link atsana

şakaşaka
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.