Şimdi Ara

Imparatudor'un Kadıköy Fethi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenemeyiz. Ne olurs olsun yenemeyiz ben inanmıyorum ona.

Baros'un üst direkten sonra ben bitirdim o inancı.
  • kadıköy de ki gs derbilerinde tribün baskısı türkiyede ki en iyi baskı oluyor ister kabul edin ister etmeyin %51-49 değil %60-40 oluyor şanslar. beraberliği aldığınız maçlarda şampiyonluk maçı hariç genelde maçı hakeden taraf olmanız aslında iyi takım olmanız ama baskının altından kalkamamanızdan oluyor. şahsi görüşüm bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenemeyiz. Ne olurs olsun yenemeyiz ben inanmıyorum ona.

Baros'un üst direkten sonra ben bitirdim o inancı.

• Ben çok uzun süredir Kadıköydeki maça mağlubiyet olarak bakıyorum kafam çok rahat. Hayal kırıklığı yok üzüntü yok. Kötü oynadığımızdan ya da gücümüzün yetmediğinden değil bir şekilde kaybediyoruz kardeşim orada, ben 24 yaşındayım Kadıköy galibiyeti hatırlamıyorum. Benim için lig 33 maç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vardar yendi biz mi yenemeyeceğiz?Bu sezon işleri gerçekten zor yerli çöpler yok artık kadromuzda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala ümitsiz olanlar var. Siz cidden Kadırgalı kasap Igor'u tanıyamamışsınız. Neyse; Vodafone Arena'da Beşiktaş'ı Sahaya gömünce burada ümitsiz konuşanlar da yavaştan inanmaya başlayacak.

• Diyelim sakat cezalı futbolcularımız olucak gitmezlerse belki yasin selcuk carole sinanla başlıyacaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray en iyi yıllarında olsa Fenerbahçe en kötü yıllarında olsa bile ben yeneceğimize inanmıyorum artık umudum tükendi Fenerbahçe'nin bize kıyasla tek büyük oldugu nokta içerideki yenilmezlik serisi..
  • Sneıjder ve drogbalı sezonda çok inanmıştım ama olmamıştı artık pek fazla umut beslemek istemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.