Tebrikler Kardeş Ben Hüseyin Bende Oynuyom Ama Benim Digimonlarim sizin kadar iyi deil 42lwl Gallantmon 33lwl MetalGreymon 11lwl Hawkmon 21LWL Labramon 21lwl Patamon Sizce Takima Ne ekleyip Ne çıkarmalıyım
quote:
Orijinalden alıntı: huseyin2834
Tebrikler Kardeş Ben Hüseyin Bende Oynuyom Ama Benim Digimonlarim sizin kadar iyi deil 42lwl Gallantmon 33lwl MetalGreymon 11lwl Hawkmon 21LWL Labramon 21lwl Patamon Sizce Takima Ne ekleyip Ne çıkarmalıyım
tam konusuna yazdın
@ Saol efe
@ evet Fm den daha ii vuruyor
quote:
nasil bi takim istiyon ona göre taktik oluştur
quote:
Data yok. Bearmon yakala bence Çıkartman gerekiyorsa Agumon-Hawkmon-Labramon-Patamon'dan birini çıkartman önerilir.
quote:
Orijinalden alıntı: djefecan
tebrikler berkan
Efe nerelerdesin ya özlettin kendini Oyunu bıraktın mı?
tebrikler berkan
saol sirtaç
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme