Takilar yetersiz kalmis. Ppyi bir an once Wp+2 falan yap. Ilerde diger takilarina gore In yapabilirsin. Belt ske kalsin eline para gecince ib yaparsin. Glass ardream asasina gitmez. Rolleri dualle. Zamanla +1 +2 yapman lazim. Kupeler dex 16 hp3 yerine eme +1 ve ya +2 bence daha iyi gider.
Hp ve defans yuklenmek atak yuklenmekten her zaman daha iyidir. Bunu unutma.
Wp+2 Degilde Pp+3 Yapacam malum ardreamda ayakta kalmak için öldürmek gerekir ske belt kalabilirde,Rol+1 en kısa sürede yapmaya çalışacam.eme hiç düşünmemiştim + kullanmadıgım için onun hakkında bir yorum yapamıyacam.
Ardreamde 1400 civari bir atak yeterli. Daha fazla yapmana gerek yok. Ben de bu yaz pathos ardreamde asasla oynadim istesem charda 1700-1800 civari bir atak gorebilirdim ama onun yerine atagi 1400-1450 arasi bir yerde birakip hp ve defans yuklendim.
Diger saglam asaslara gore fazladan 100-150 civari bir defans ve 600-700 kadar da hp avantajim oluyordu. 200acli def 950 civariyken hp de 4.2k civari bir seydi. Atagi 1500-1600 olan asaslar da vardi Pathos ardreamde ama defanslari ve hpleri benden az oldugu icin vslerde hep ben kesiyordum.
Bu yuzden ilk cumlenin tam aksini dusunuyorum ben. Ardreamde ayakta kalmak icin olmemek gerekir. Benim tek basima bir partynin arasina girip 3-4 kisiyi alip ciktigim zamanlarda oldu. Defans ve hp az olursa boyle bir sey yapmak imkansiz. Full atak gitsen bile bir partynin arasina girip 1 kisiyi alir sonra yatarsin cunku hem defansin hem hpin hem resistlerin az olur.
Bu yuzden ardreamde bana gore ilk once defans sonra hp sonra resist sonra da atak onemli gelir bence.
Server Dies Olunca 1400 ap Yeterli Gelmeyebiliyor.Ama Dediklerine tamamen katılılıyorum.
Emc Boss Event
Droba db atmışsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Stay Away From Me
Droba db atmışsın.
Nerden anladın ki db attığını
Chat bölümünde nexus1 ve ImSTYL Buff istiyor.Yani partydeler, ama droplar alındığında ImSTYL partyde değil. Sanırım burdan çıkardı arkadaş
quote:
Orijinalden alıntı: WySerie
Chat bölümünde nexus1 ve ImSTYL Buff istiyor.Yani partydeler, ama droplar alındığında ImSTYL partyde değil. Sanırım burdan çıkardı arkadaş
Bunu Soracagınızı Biliyordum.Ama Pt Attı Db Oldugunu Söledi Sonra Çıktım HQ Kestigimde Pt Degildim Yani
quote:
Orijinalden alıntı: efege
quote:
Orijinalden alıntı: Stay Away From Me
Droba db atmışsın.
Nerden anladın ki db attığını
+
O Artık Karus
birşey sormak istiyorum sana diesle ilgili şu itemelerin tl ve gb fiyatını yazarsan sevinirim...
+9 Md +8 Cold +8 Chitin Rogue +7 Rogue Dd Plade dd 25 iron neck İron Belt +1 ROl Dex 16 tl ve gb miktarı ayrı ayrı yazarsan mutlu olurum
quote:
Orijinalden alıntı: ibo41
birşey sormak istiyorum sana diesle ilgili şu itemelerin tl ve gb fiyatını yazarsan sevinirim...
+9 Md +8 Cold +8 Chitin Rogue +7 Rogue Dd Plade dd 25 iron neck İron Belt +1 ROl Dex 16 tl ve gb miktarı ayrı ayrı yazarsan mutlu olurum
+9 Md=İ.set+gb +8 Cold=17gb +8 Chitin Rogue=1 Parçası 3.5gb-4gb +7 Rogue Dd=2gb Plade dd 25=10gb iron neck=27gb İron Belt=16gb +1 ROl=18gb Dex 16=8-9gb Dies Gb 3.99 Tl Çarpsan Bulursun Kaç Tl Oldugunu
Karus ImSTYL
16 Dex Küpe Alındı
Böyle daha karizmatik olmuş
ko görmeyeli pw servere dönmüş
quote:
Orijinalden alıntı: WySerie
Böyle daha karizmatik olmuş
Görev yüzüğünü rol, fp'leri 8 chitin yaparsan güzel bir karakter olur.
Bu arada walkyrie set ve pathos gloves iyi gider.
quote:
Orijinalden alıntı: Hacı Kâfir
Görev yüzüğünü rol, fp'leri 8 chitin yaparsan güzel bir karakter olur.
Bu arada walkyrie set ve pathos gloves iyi gider.
Kısa Zamanda Rol+0 Cıhıtın+8 Set Olcak Walkry Degilde Pathos Alabilirim
charı tanıtmak için konu açmıssın fakat chardan topmada 3-4 tane ss war
hergün düzenli olarak 2-3 tane ss koyarsan daha ilgi çekiçi olacagını düşünüyorum
quote:
hergün düzenli olarak 2-3 tane ss koyarsan daha ilgi çekiçi olacagını düşünüyorum
Oyuna Ygs Sınavı Dolasıyla Girmeye Vakit Bulamıyorum. Ama Bugün İsterseniz Çarın İtemlerinin Fotosunu Tek Tek Koyabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: RIHTIM98
quote:
Oyuna Ygs Sınavı Dolasıyla Girmeye Vakit Bulamıyorum. Ama Bugün İsterseniz Çarın İtemlerinin Fotosunu Tek Tek Koyabilirim
artık item resmi koymak cok ilgi görmüyor bana göre