Şimdi Ara

[İmza Kampanyası] 2022 Yılındaki Çin Olimpiyatları İptal Olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• İmza Bağlantısı:

Arkadaşlar biliyorum change.org hiçbir şeyi değiştirmez ama inanmayacaksınız Çin Hükümeti bunu çok dert ediyorlar. Coronavirüs ile başları beladayken fazladan bir olumsuz imajla uğraşmak istemiyorlar. Uygur Türkü olarak akrabaları yapılanlara katlanamıyorum ve sizden destek istiyorum. Tek bir imza ve bu konuyu up vermeniz yeter. Sayemizde bir can kurtulsa bile yeter. Lütfen destek olun.

• Böyle devam ederse sporcu ve seyirci gitmez zaten.

Benim anlamadığım sanırım uygurlara yapılanlar çin kanunlarına göre yasal ve malesef çin in iç meselesi bu. Ulusal mecrada insan hakları mahkemesi filan gibi bişey yokmudur haklarını arayabilecekleri.

Malesef güçlüler zayıfları yok ediyor. Amerikalı kolonilerin kızılderilileri yok etmesi gibi.

Birde bu var tabi;
    Sabah
    Çin'deki Türklerden koronavirüs salgınına karşı videolu destek mesajı
    https://www.sabah.com.tr/dunya/2020/02/07/cindeki-turklerden-koronavirus-salginina-karsi-videolu-destek-mesaji

• 1-2 ay sonra coranavirus diye bir şey kalmayacak

Kış gribi, domuz gribi gibi yol olup gidecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teröristlerin oyununa aman gelmeyin.
  • 2022 kadar düzelir ortam ya
  • Bence komple butun dunyada iptal etsinler. Eskiden bir eglencesi bir cazibesi vardi ama artik bos bi organizasyona donustu. Dopingler vs cilki cikti son yillarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 9 Şubat 2020; 17:36:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.