Şimdi Ara

İmza Kampanyası: 5 GB iCloud Hesaplarında Alanın Arttırılması hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Az önce yabancı bir forumda konu başlığına denk geldim taze taze sizinle paylaşmak istedim. Kanadalı biri ücretsiz iCloud hesaplarına tanımlanan 5 GB alanın yetersiz olduğunu dile getirerek alanın arttırılması için imza kampanyası açmış desteklemek isteyen olursa diye aşağıya bağlantıyı bırakıyorum.

İmza atmak için: http://chng.it/9KvcQ2jLwD

• Hocam tam sizlik bir konu, buyrun muhalefet falan olun 100 kişinin isteği için kullanıcıların konforu falan bozulmasın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Hasta mısınız acaba? Diğer konuda muhalefet değildim, Apple'nin neden yapmadığını ve neden yapmayacağını açıklıyordum. Siz de kalabalık yapma, fikrin yoksa konuşma gibi sözlerin arkasına sığınmıştınız. Anlaşılıyor ki hala yedirememişsiniz kendinize

Eğer bu konu hakkındaki fikrimi merak ediyorsanız konuyu başlatan arkadaşa katılıyorum, 5GB alan verildiği zaman iPhoneler 8-16-32GB diye gidiyordu, şimdi en az 64GB oldular. Ayrıca sizin spor salonunda telefon yürütülmesi örneğine karşılık kullanıcıların %99'unu olumlu etkileyebilecek bir değişiklik.
  • Hocam kesinlikle haklısınız 2011 yılında iCloud tanıtıldığı senelerde cihazların depolama alanı şimdiye göre oldukça düşüktü haliyle 5 Gb. yeterli bir alan gözükse de şimdi bunu söylemek imkansız. Binlerce dolarlık şirket absürt bir depolama alanı sunması biraz mantıksız ama elimiz kolumuz da bağlı olduğu için mecbur depolama alanı satın alıyoruz. Her türlü Apple kazanıyor kısaca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.