Şimdi Ara

İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.510
Cevap
36
Favori
690.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: En_Yaratıcı_Nick

imza nerden koyuluyor ya yardım edin

+1

İmzamı değiştireceğim değiştiremiyorum.
  • Yahu ben imza ekleyemiyorum, mesela nedir? Imza bolumumunde bir seyler yazmak icin kutucuk yok bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfgang Heisenberg

Yahu ben imza ekleyemiyorum, mesela nedir? Imza bolumumunde bir seyler yazmak icin kutucuk yok bende.

Reklam engelleyici kullanıyorsan durdur
  •  [sizer]İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir)

Steam
    Battlelog(BF3/BF4)

Amd FX 8320. MSİ970A G46 Anakart. 4GB DDR3 Kingston 1600mhz Ram.Samsung 120 GB Evo SSD. Asus 2GB GTX 650Tİ Boost Ekrankartı

Bunu imzaya atınca [color= yazıyor ortada imza yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obilux -- 18 Haziran 2014; 13:56:26 >

• İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.

Şu imzanın kodunu verebilecek var mı? Çok güzel duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireSwords -- 18 Haziran 2014; 15:35:04 >
  • benim cezam 1 ay süreyleydi ama hala imzam blokeli, ne zaman kaldırılır cezam?
  • imza değiştiremiyorum
    imza değiştirme bolumunde imza değiştirme kurallari linki ve PGD code tuşu var ama imzam yok.
    nasil değiştirebilirim ?
  • adamlar kurallar koyuyor. kurallara göre imza hazırlıyoruz. vatandaşın biri gıcıklık olsun diye şikayet edince, admin bakmadan imzayı siliyor.

2'lik fontta 3 satır yazı bile kuraldışı imzadan dolayı kaldırılıyor. eğer kaldıracaksan sebebini söyle. söyle, biz de bilelim imzadaki hatayı. adminlerin kullanıcıları gereksiz yere huzursuz etmesini doğru bulmuyorum

http://hizliresim.com/ZNbd6a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 25 Haziran 2014; 18:20:46 >
  • İmza bölümünde sorun mu var? İmza resmimi değiştireceğim, 100x100 olan resmi birden farklı upload sitesine yüklememe rağmen ön izleme kısmında resim görünmüyor. Resmin görünmesi için hangi upload sitesi kullanmam gerekli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty94

imza ekleyemeyen adßlok kapatıp denesin

saol
  • hocam profil fotoğrafına bunuhttp://fc02.deviantart.net/fs70/f/2012/326/0/1/heroes_of_might_and_magic_v_by_sensaiga-d5lrsle.png koymaya çalışıyorum şöyle bir sorunla karşı karşıya kaldım '(1) Koyduğunuz resim uzak sunucuda bulunamadığından boyutu belirlenemedi. Bu yüzden imza kurallarına uygun olup olmadığını da bilemiyoruz, işlem iptal edildi. ' yardım edebilir misiniz ?@Nétwork

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayatmacerası -- 1 Temmuz 2014; 18:55:35 >
  • Of bir imza yapamadım daha doğrusu foto atamadım
  • Ben pek anlamadım ama imzamda bir sıkıntı var mı ?

Bir benim nick neden mavi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa_mahmut -- 3 Temmuz 2014; 18:23:38 >
  • imza bölümüm görünmüyor sebebi ne olabilir yardım
     [sizer]İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir)
  • İmzaya resim eklenmiyor, linki kırıyor hep. Bi fixleyin bu durumu
  • imza da site reklamı neden yapamıyoruz yahu hep siz mi kazanacaksınız biraz da biz kazanalım

ah bu kapitalist sistem ahh
  • quote:

Orijinalden alıntı: bull bear

imza bölümüm görünmüyor sebebi ne olabilir yardım

Aynı sorun bendede var imzam olmasına rağmen mesajın sonuna eklemiyor.
  • Merhaba, imzam kural dışı mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bull bear

imza bölümüm görünmüyor sebebi ne olabilir yardım

AdBlock'u kapat.

• Hangi siteden upload edersem edeyim hep x işaetli kutu çıkıyor resim yerinde :(
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.