Şimdi Ara

İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.510
Cevap
36
Favori
690.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • imzalara userbar eklenebilmesi için gerekli düzenlemenin bir an önce yapılmasını diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 16 Ekim 2010; 14:12:33 >
  • imzalara userbar eklenebilmesi için gerekli düzenlemenin bir an önce yapılmasını diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 16 Ekim 2010; 14:12:22 >
  • Şu anda kullandığım imza kural dahilinde midir?
  • İmzama ikinci el kısmında açtığım 2ilanı koyabilirmiyim?

Yazacağım yazıya tıklanıldığı zaman ilanım açılsın istiyorum, bunun için nasıl ne kodu girmem lazım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

İmzama ikinci el kısmında açtığım 2ilanı koyabilirmiyim?

Yazacağım yazıya tıklanıldığı zaman ilanım açılsın istiyorum, bunun için nasıl ne kodu girmem lazım acaba?

• Şu an kullandığım imza kural dahili içinde midir?
  • Benim 2.el bölümü imzasıyla ilgili bir sorum olacak,

profilimden dükkan ürümlerimi imzamda gösteri seçiyorum fakat ürünlerim birtürlü gözükmemekte,

nedir sorun acaba?

teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zonderland -- 21 Ekim 2010; 17:54:36 >
  • ben imzamdaki resmin onizlemede sorunsuz imaj dosyasi olarak gozukup, forumdaki mesajlarimin sonunda link olarak gozukmesi olayini anlayamiyorum. nerde hata yapiyoruz? saygilar...
  • İmza kurallarının çok katı olduğunu düşünüyorum acaba 1 gün mühletle uyarı gelse pm le hçi ceza puanım yokken orda 1 tane cins durması hoş olmuyor

• adminin bile imzası kural dışı
  • imza değişmiyor ?
  • okumadan yaptıgım ımzam kural dısıymış
    özür dileyerek düzeltiyorum.
    ACER 5315
    ------------------------------------------------------
    Minix HTPC CASE. Microsoft media center keyboard.
    BENQ 22" MONİTOR. Logitech Z5500 (optik).

bu sekilde uygun ise koyacagım...

• herzaman en katı kurallar dh de vardır güncellenen kuralları tekrar okudum dikkat edeceğim
  • Şu anki imzam legal midir? Kişisel blog'a link vermekte bir sorun var mıdır?
    Bunun dışında imzadaki resime tıklayınca blog'a gitmesinde sakınca var mıdır? Şu an link vermedim mesela.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,
    ngawethuu
  • imza ayarlarım normal

ebat boyut vs.

ama ne hikmetse mesajımın altında link şeklinde çıkıyor.

ama hazırlanan bölümde önizleme yapıyorum . gayet güzel gözüküyor . acaba neden ?
  • imzam neden kural dışı oldu anlam veremedim. siteden aldığım linki yapıştırdım kural dışı olmuş. tuhaf şeyler bunlar
  • Her forumun kuralları böyle uzun ve nerdeyse aynı olmak zorunda mı.
    Ben şayet kuralları okumuyorum
    kurallar kısa ve öz olmalı bi imza kuralı bu kadar uzun olursa vay halimize =)
  • imzama blog sayfamın adresini yazmıştım. tereddütde kalıp sildim. mahsurlumuydu? donanımhaberin linkinide kendi bloguma ekledim. blog'umun adresini donanım haberde hangi bölümde kullanma imkanım olabir acaba fikir verebilirmisiniz veya yönlendirme yapabilirmisiniz?
  • İmzam kurallar dahilindemidir? 7 satır font boyutu 1. Bir kısımda altı çizgili yaptım. Varmı sorun?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.