Şimdi Ara

imzamı kim sildi hangi moderator (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: MmustyM

quote:

Orjinalden alıntı: akaras

Bu arada eleman boşuna kasmış kendini. SİSTEMİ BEŞ PARA ETMEZ:

sendeki sistem ben de olsa ben de öle konuşurdum

Demi ama...Biz yazıyor muyuz sistemimizi...

Akaras senin makine niye kapanmıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irish -- 24 Ekim 2005, 1:36:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cezve

Bazen ado nun insan değil sabır algoritması üzerine kurulu bir yazılım olduğunu düşünüyorum...

İmza kurul dışı açıklaması ile beraber imza kurallarına link de verilirse daha iyi olur zannediyorum çünki benzer üyeler arasında hakikaten imza kurallarından bihaber olan, geri kazanabileceğimiz üyeler olabilir...

abijim cok doru sulemissin tebrikler edijorum
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: usernick

quote:

ben de bu yazıyı tasvip edemedim.

2 satıra sığacak imzayı kuralları okumaya zahmet etmeyip tekrar yazmaya devam etmek, sonun da bir de bela okumak söz konusu olduğu zaman o sistemi değerlendiririm. Tasvip etsen de etmesen de.

musty nin dediği gibi benimde öyle sistemim olsa ben de senin gibi derdim

ama konuyu açan üyenin saygısızlığıyla alakasız olduğu için ,tasvip edemedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben de bu yazıyı tasvip edemedim.

2 satıra sığacak imzayı kuralları okumaya zahmet etmeyip tekrar yazmaya devam etmek, sonun da bir de bela okumak söz konusu olduğu zaman o sistemi değerlendiririm. Tasvip etsen de etmesen de.

musty nin dediği gibi benimde öyle sistemim olsa ben de senin gibi derdim

ama konuyu açan üyenin saygısızlığıyla alakasız olduğu için ,tasvip edemedim.

Yok be hocam. 6 satır olunca eleman da SLI 7800GTX ler, raidler, ramler falan var zannettiydim de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akaras -- 24 Ekim 2005, 1:39:03 >

• anladım.

sen, üyenin imzasını senin gibi yaptığını ve o şekilde 6-7 satır olduğnu düşündün.

fakat yukardan aşağı yazıp,bu kadar kıyamet kopardığını görünce de sistemi eleştirdin .

doğru mu anlamışım ?
  • Evet. Anlayışlı arkadaşım benim.

@İrish: Bilmiyom neden kapanmadığını. Servise götürmeye vakit bulamadım. Ama olsun ben alıştım. Açılmamasından iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akaras -- 24 Ekim 2005, 1:52:34 >
  • arkadaşlar topici açan üye az önce çıktı
    fenris halen burada ve ben halen cevap bekliyorum

KKM beğenmediğin nedir söylermisin
    yada artık neyi beğeneceksiniz onu söylermisin
    hazır yinelediği imzası duruyorken topici açan üyeye ve onu savunan bir arkadaşa söz hakkı verdik bekliyoruz
    nesi yanlış bunun
  • Adam tam kural karşıtı çıktı... Demin de gitmiş Oyun Bölümünde crack linki vermiş...

Ondan sonra "yönetim herkesi banlıyor" derler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 24 Ekim 2005, 1:51:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cezve

Bazen ado nun insan değil sabır algoritması üzerine kurulu bir yazılım olduğunu düşünüyorum...

İmza kurul dışı açıklaması ile beraber imza kurallarına link de verilirse daha iyi olur zannediyorum çünki benzer üyeler arasında hakikaten imza kurallarından bihaber olan, geri kazanabileceğimiz üyeler olabilir...

o hep doru konusur sivri dilli arkadaşım beni bu özelliğine kıl oluyom benden daha fazla popüler

• açıklıyayım hocam....

konu üzerine haklı olduğunuzu sonuna kadar savunuyorum...

tasvip etmediğim konu da şu... -kimdir kimin nesidir bilmiyorum ama- bişey doğrudur / yanlıştır.. kural ihlali warsa gereği yapılır...

kişiye özel muamele yapmanın anlamı yok.... ki burda olay imza sahibi kişiden çok savunma yapmış olduğunu söylediğiniz FERİS kullanıcı adlı kişi için .. 3 kere silinmesine karşı imzayı kullanıyorsa cezası werilir biter... hakaret için ayrı ceza gerekiyorsa onun cezası neyse o verilir biter...

siz sadece birer kullanıcısı değilsiniz bu forumun.... yönetim ise yönetin... yönetimin aldığı kararlara uymak her kullanıcının mecburiyetidir..

olay açık ve net iken ne diye savunma bekliyorsunuz ki...

hangi başka bir örnekte savunma gereği hissettiniz??

ver uyarıyı devam gelirse kes cezasını

onaylamadığım şey budur...

SAYGILARIMLA

• şimdi hocam olay şu
    fenris dediğimiz arkadaşımızı yönetime karşı açılan her topicde görüyorum ve ortalığı hararetlendirmekten başka bir şey yapmıyor
    son günlerde o kadar çok bu olayları yaşıyoruz ki sayın üyelerimiz olayların gerçek yüzünü görsün diye konuyu bu kadar açık bıraktım
    zira sessiz sedasız olayları hallettikmi işte örnekde gördüğünüz gibi gereksiz feryat ve ithamlar ile karşılaşıyoruz
    bakın verebilecek cevabı olan herkese açığız diyoruz başka bir şy demiyoruz
    zaten gerekli işlemleri yaptım
    sadece ve sadece yarın yeni bir topic açıp benim hakkımı yedilerr bunlar zaten hep böyledir demesinler diye elimizden geldiğince açık oynuyoruz
    daha bunun ötesi yoktur sanırım
    saygılar
  • @KKM, dikkat ettiysen şu son günlerde yönetim karşıtı birçok topic açılıyor... Millet ortalığı karıştırmak için yandaş topluyor, "yok beni banladılar" "yok efendim benim imzamı sildiler" gibi topicler açıp diğer insanlarıda yanıltıyorlar... Ado iyi ki böyle yaptı da millet gördü olayın aslını...

Hep birşeyi kınıyorlar, suçluyorlar ama kendilerine hiç bakmıyorlar... Merak etme, biz yönetim olarak zaten uyarımızı admin'e yapmışız, gereği zaten yapılacak... Fakat o üyeye söz hakkı tanımak sadece bu topic içindir... Milleti ayaklandırmak için uğraştığı açık... Daha olayın ne olduğunu kavramadan laf sokma çabasında...

Gelsin, burada varsa bir derdi söylesin... Çamur atıp gitmekle bir yere varılmıyor...

Edit: Ado zaten yazdıklarımın neredeyse aynısını yazmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 24 Ekim 2005, 2:06:11 >

• walla topicde neler yazıyo bilmem geç oldu okuyamam 6 da kalkcam ama şu beddua olayına gülmek istiyorum muha.gif
  • geçenlerde benim imzayıda sildiler... oysa kuraldışı birşey yazdığımı sanmıyordum... topic açtım sordum ahaliye meğer metin olarak bakınca kurallara aykırı değil ama iş gösterime geldiğinde kural dışı oluyomuş... nasıl düzelteceğimi de söledi arkadaşlar sağolsunlar oldu bitti... (şu center /center olayı fazla satır atıyormuş meğer) e sende kızmadan önce şu kurallları bir oku olmadı bir bilene sor be kardeşim...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.