Gears Of War 3 ||Brothers To The EndCharacters VS CreaturesMarcus Fenix-Dominic Santiago-Damon Baird-Augustus Cole-Anthony Carmine-Benjamin Carmine-Clayton Carmine-Victor Hoffman-Adam Fenix-Minh Young Kim-Anya Stroud-Samantha Byrne-Bernadette Mataki-Tai Kaliso-Jace Stratton-Dizzy Wallin-Aaron Griffin || Locust-Berserker-Boomer-Drone-Theron Guard-Theron Sentinel-Brumak-Hydra-Kryll-Lambent-Wretch-Nemacyst-Reaver-Seeder-Beast Barge-Bloodmount-Butcher-Grinder-Mauler-Ticker-Corpser-Beast Rider-Cyclops-Bolter-Flame Grenadier-Grappler-Grenadier-Grenadier Elite-Gunner-Sniper-Palace Guard-Kantus-Nemacyte-Sires-Riftworm-Rockworm-Shrieker Kural dışı denmiş ?
quote:Orijinalden alıntı: hiosejirou Eee benim 6 değil mi ? Kardeşim ben naçizane size yardımcı olayım; İmza kuralları bize diyor ki: Önemli Not: İmzadaki satır sayısı, Internet Explorer da 1024*768 Piksel ekran çözünürlüğü baz alınarak kontrol edilmektedir... İmzada bulunan metinlerin satır sayısı şöyle olmalıdır: Font boyutu 1 ise imzanız en fazla 7. Bu bilgiler ışığında tekrar kontrol eder misiniz? Ben 8 satır sayıyorum imzanızı. Sanırım bu nedenle kural dışı.
Mobıl surumde 17 satır gorunuyor Oha yanı Yonetıcıler telden gırse baksa mesaja Yandın yanı Latıfe tabı ÷}
quote:Orijinalden alıntı: Ömer quote:Orijinalden alıntı: hiosejirou Eee benim 6 değil mi ? Kardeşim ben naçizane size yardımcı olayım; İmza kuralları bize diyor ki: Önemli Not: İmzadaki satır sayısı, Internet Explorer da 1024*768 Piksel ekran çözünürlüğü baz alınarak kontrol edilmektedir... İmzada bulunan metinlerin satır sayısı şöyle olmalıdır: Font boyutu 1 ise imzanız en fazla 7. Bu bilgiler ışığında tekrar kontrol eder misiniz? Ben 8 satır sayıyorum imzanızı. Sanırım bu nedenle kural dışı. Laptop 1366 x 768'de kullanıyorum 6 gözüküyor,1024x768 mi kaldı yav :D,neyse şimdi anladım teşekkür ederim