Yazdıklarınızı silmeyin de arada bakın güleriz agalar sonraki senelerde de hatırlanacak konu oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Yazdıklarınızı silmeyin de arada bakın güleriz agalar sonraki senelerde de hatırlanacak konu oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adam kazandı |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
DJEJXUEJUXJEUNH canım sıkılınca yazılanlara bakıp gülüyom aw < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok iyi bir konuydu. Buradan öğrenip erken baktık. Teşekkür |
Rica ederim hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
adama helal ne aga? bu herif kim ve nereden biliyor sonuçların bu saatte açıklanacağını. şüpheli olaylar |
Ben de sorgulamadım değil hocam tanınmış gazete sitesi de değil muhalif.net sitesini ilk kez gördüm adamlar haberi saat 19 civarı atmış ve gerçek de oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
muhalifliğine kanma kimsenin öncelikle. ama gerçekten bir bit yeniği var. kimse tahmin falan demesin birileri sızdırmış belli ki |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu adam sayesinde tam 20.58 de siteye girip yoğunluk olmadan f5 imi atıp bakmıştım millet gece 1 2 ye kadar bakamamıştı ne gündü be < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |