Şimdi Ara

:::!_İnanılmaaz Bir Olay!_:::(video)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ---K1 turnuvalarını muhtemelen hepimiz izlemişizdr ama bu videoyu görünce bu topicin fake ve photoshop msjlarıyla dolup taşıcağına eminim ama bu videoyu bulduğum sitede bu şekilde K1 turnuvalarında çok fazla çekilmiş görüntü vardı.
    NOT:izlemeden önce derin bi nefes almanızı şahsi olarak tavsiye ediorm

http://rapidshare.de/files/3022042/K1-Injury.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can_Polat -- 13 Temmuz 2005, 18:06:55 >

• hani video
  • izleyipte bayıldınız mı nooldu hiç cvp yoq..
  • vadici abartma..çok izliyon galiba o diziyi..yakında polat nası kafa kestiginide koyarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

vadici abartma..çok izliyon galiba o diziyi..yakında polat nası kafa kestiginide koyarsın

Bende var o ben koyayım istersen?

Can_polat dostum benden sana iyiniyetli bir tavsiye diziye fazla kaptırma kendini,ben de hastasıyım ama aşırısı iyi değil.

• Arkadaşm izlemedysen hiç yorumda bulunma tatsızlık çıkmasn ok
    quote:

Orjinalden alıntı: RccP

vadici abartma..çok izliyon galiba o diziyi..yakında polat nası kafa kestiginide koyarsın
  • k1 turnuvası nedır ben bılmıyorum
  • bunu görmüştüm arkadaşın telefonda.
  • Sn bnm nickimi imzama bakma bnde dizinin hastasym ama tahmn ettiğin kadar diil sadece internet ortamında nick olarak fln kullanıorm o diziden etkilenebilecek kdr cahil değilm allaha şükür
    quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY
    Can_polat dostum benden sana iyiniyetli bir tavsiye diziye fazla kaptırma kendini,ben de hastasıyım ama aşırısı iyi değil.

• bi kere izledim bi daha izlesem mi diye düşünüyorum
    bence hiç izlemeyin zihniniz berrak kalsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ensar

bi kere izledim bi daha izlesem mi diye düşünüyorum
    bence hiç izlemeyin zihniniz berrak kalsın

arkadaşm hiç kızma baştan derin nefes alarak izlemenizi zaten tavsiye etmştm ama 2.kez izleme konusunu sizn şahsi tercihinize bırakıorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Can_Polat

Sn bnm nickimi imzama bakma bnde dizinin hastasym ama tahmn ettiğin kadar diil sadece internet ortamında nick olarak fln kullanıorm o diziden etkilenebilecek kdr cahil değilm allaha şükür
    quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Dostum yanlış anlama sana cahil demiyorum

Ama böyle tipler o kadar çok var ki senin gibileri ayırmak zor oluyor yani.Fazla abartmıyor olman gerçekten gayet güzel.

• nick avatar imza sen fazla kaptırmı$ın..o imzayıda dei$ ceza yersin..
    çok abartılcak bi olay yok..uchenin sakatlandıgı pozisyonda daha kötü olmu$tum..
    $iddet içeren videolar verirken +18koy
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.