Bence daha önemli olarak,hem yaratıcılık,hem bilgi buluşursa mükemmeliğe yaklaşılabilir.
en büyük örnek howard shore,adam 65 70 yasında cok bilge bir adam,ve cok yaratıcı,yüzüklerin efendisi müziklerini yaptı
devam
Dikkatli olun arkadaşlar, bu konuda +200 iq seziyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Syn7ax
Dikkatli olun arkadaşlar, bu konuda +200 iq seziyorum
ben bu kadar ünlü oldugumu bilmiyordum
Şarkıyı beğenmedim.Ayrıca biraz mütevazı olsana sen, bay 200 iq.
up
bu kadar kibirli kendini beyenmiş olmasan inan daha çok ilgi gorursun.yaptıkların hakkında yorum yapmayacagım fakat kendini begenmiş tavırların o kadar itici geliyorki yaptıkların güzel de olsa kimsenin güzel diyesi gelmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: st3in
bu kadar kibirli kendini beyenmiş olmasan inan daha çok ilgi gorursun.yaptıkların hakkında yorum yapmayacagım fakat kendini begenmiş tavırların o kadar itici geliyorki yaptıkların güzel de olsa kimsenin güzel diyesi gelmiyor
ben bişe demedim,bi kac arkadas saldırdı,kendimi savundum,kendimi begenmis biri değilim
up
Güzel, kaldırdıkların da hoştu. Fakat kibrini yenmen lazım. Çünkü burada insanlar yaptığın işle ilgilenmiyor, karakterine bakıyorlar. Mütevazı insan karşısındakinde saygı uyandırır.
"Küçümseyerek surat asıp insanlardan yüz çevirme ve yeryüzünde böbürlenerek yürüme! Çünkü Allah hiçbir kibirleneni, övüngeni sevmez." (Lokman, 18 / Aynı zamanda Lokman Hekim'in oğluna öğüdüdür.)
güzelmiş devam et
up
IQ'm 200+ şahitlerim var.
XtremeX-Sıtaylaaaaaaa
up
Eline sağlık devamını bekliyoruz
Emeğe saygı.Çalışmalarına devam et
quote:
Orijinalden alıntı: CoenZyM
Eline sağlık devamını bekliyoruz
teşekkür ederim
quote: