Herkese merhaba arkadaşlar. Elimdeki kitapları ve özelliklerini yazacağım. Hem YGS hem LYS karışık bir çok kitap var. Tüm listeye bakın. Kitapları incelemeniz için başka sitelerden linkler verdim. Yanlış Anlaşılmasın ! Ucuzluk derken o sitelerdeki satıştan bahsetmiyorum. Kendi elimde bu kitaplar. 2. el. Onları satacağım.
Final LYS Fizik Konu Anlatımlı - Mustafa BAŞER Toplam 752 sayfa filan. Sadece ilk 12 sayfasına dokunulmuş. Onlarda ilk baştaki kuvvet-vektör tarzı konular. Kütle merkezi konusundan gerisi full boş. Kısacası sıfır ayarında.
Körfez YGS-LYS Fizik Soru Bankası Çözüm DVDli Toplam 6 test çözülmüş. Onlarda ilk konular. İşte vektör vs. Geriye zilyon tane test var. Kısacası sıfır ayarında. + DVD çözümleri var. Yapamadığınız soruları anında bakarsınız.
Körfez LYS Matematik-2 Soru Bankası Çözüm DVDli Polinomlar + 2. der denklemler full çözülmüş. Eşitsizlik ve paraboller 8e test var. İlk 3 ü çözülmüş ikisininde. Geriye kalan tüm konular full boş. Bu da sıfır gibi yani. + DVD çözümleri var. Yapamadığınız soruları anında bakarsınız.
Birey YGS-LYS Matematik Soru Bankası (B) Klasik birey b. Gözü yüksekte olanlar için ideal. İlk testleri genelde kolay. Sonlara doğru zorlaşıyor. 324 tane test var içinde. 41-42 tanesi çözülmüş. Gerisi full temiz. Tam sıfır ayarında olmasa da temiz bu da. Çözülen testler genelde ygs kısımlarından. lys kısmı trigonometriden sonrası, trigonometri dahil hiç dokunulmamış.
Fem Simetri LYS Geometri Konu Anlatımlı Konu sonu testleri %60ı çözülmüş. Kitap konu anlatımı için uygun. LYS dediğine bakmayın. Zaten geometri ygs & lys aynı konular.
Fem Simetri LYS Biyoloji Konu Anlatımlı İlk 4-5 konu (temel bileşenler - hücre - enzim) vs hariç konu sonu testleri bomboş. Sistemler filan bomboş. Konu çalışmak ve bir kaç soruyla pekiştirmek için ideal.
Fem Yayınları YGS-LYS Biyoloji Soru Bankası Yaklaşık 15 test çözülmüş. 30 sayfası yani. Kitap 410 sayfa. Yani bu da bomboş sayılır :D İleriki konular, sistemler filan hiç dokunulmamış.
Fem Simetri LYS Kimya Konu Anlatımlı %5 i bile diyemeyeceğim kadarı kullanılmış. Gerisi bomboş. Konu sonu testlerininde çoğu bomboş. Hem konu hem test için ideal.
BUGÜN İÇİN RESİM YOK. TELEFONUN KAMERASI BOZK. FAKAT MERAK ETMEYİN. YARIN ÖDÜNÇ TEL ALICAM ARKADAŞTAN ÇEKİCEM RESMİNİ KİTAPLARIN. ATACAĞIM BURAYA. YANİ DOLANDIRICI FİLAN SANILMAYALIM.
ÇOK ÖNEMLİ !!!! KİTAPLARI TEK TEK SATMIYORUM. KİTAPLARIN SIFIR FİYATLARI O SİTELERDE YAZIYOR BAKARSANIZ. TOPLAM 355 lira filan ediyor. FAKAT BEN HEPSİNİ TOPLAM 75 LİRAYA VERECEĞİM.
İlan 21 hazirana kadar geçerlidir. 22 sinde amcamlar ve kuzenlerim gelicek. Birisi 2015 tayfasından sizin gibi. Eğer bu kitapları görürse bedavaya gidicek kitaplar. O yüzden 21ine kadar sattım sattım. Yoksa ilan iptaldir. Tek tek satmamamın nedeni bu. Hem tek tek uğraşamam.
Giresun merkezde oturuyorum. Varsa Giresundan almak isteyen direk kargo filan uğraşmadan halledebiliriz.
Bunun yanı sıra TEKNOFEM mat1 - mat2 videolu anlatımlarını indirmiştim. 11 GB filan. Elimde 3 tane boş dvd var. Onları da DVD ye çekip gönderebilirim.
Toplam 75 lira. Kargo size ait. Pazarlık payı yok. Ziraat bankası hesabım var. Başka hesabım yok. Takas söz konusu değil.
Dolandırıcı filan değilim. Resimleri yarın atacağım. Yarın akşam tekrar girin konuya gerçek resimleri de görürsünüz.
Son olarak lys çalışmayı bıraktım ben yani kitaplarla daha uğraşmıyorum. Kitaplar yukarıdaki gibi kalacak anlayacağınız. Daha çözmüyeceğim. YGS den gideceğim için.
Hadi iyi çalışmalar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme