hayır olamaz, geriye alınmış, okadar yaptığım görevleri gitti, inanmıyorum, yaaaaaaaaaa
allahım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
noluyo lan düzgün anlat fire drakede yaptığımız görevler mi geri alınmış boşunamı kestim 250 tane vızır vızır öten arıyı
aynen öle, ben dünkü yerde doğdum görev yaptığım yerd ve baktım görevim yapılmamış gözüküyo halbuki ben yaptım görevleri
valla beyler gecmiş olsun
Bu rollback itemları kaybolanlar için yapıldı.Bizim arkda md +7 ye reverse bastı diğer servera geçti md yok.Onun için yaptılar herkese.
ama şimdi o buglar kalktı artıq sorunsus görev yapabilrsinis
geçmiş olsun
ah ah gecmıs ola herkese
bence daha iyi olmus hıc olmazsa gorevlerı yapıp bırazdaha kasılırız olmazmı???????
Ne diyon sen ne kasılması, %99,56 dım şimdi %80
nereye kasılıyon, az önce sinirlendim daldım hertarafa bide öldüm şimdi ise %75,
ya 1 haftadır uğraşıyom (zaman buldukça) bi 51 olamadım ya, yeter ya,
olmaz böle bişi ya
nasıl geri alınmış ya... cheast'den raptor cıkarmıstım...
bence bi süre daha görevle felan boşuna uğraşmayın... en erken 1 hafta sonra sorunsuz çalışabilir.
walla oyunda herşey normal sabah 7 ye kadar arkadaş ile shell set , tüm unique takı veren görevler ve green treasure chest görevini yapmıştık.Şimdi girdim herşey normal.Galiba sadece sizle alakalı bişiler bu anlattıklarınız.
ya peki silinen itemler için roll back yapıldı peki hale reserve bi item yapsak mesala yine siliniyor mu eğer siliniyorsa şuan tüm +7 çitin ve mdlerim gitti demektir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme