Şimdi Ara

INCA 820 DVI 20,1' Yenileme Hızı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben ıncanın 820 20,1" dvı modelini aldım ama ekran birtürlü 75 mhz olmuyor 60 mhzden başka seçenek yok o mhz hızlarının oldğu yerdeki ekranın görüntüleyemeceği modlar sakla seçeneğide sönük arkadaşlar tek seçenek 60 mhz 1680*1050 çözünürlükte ama ekranın özelli 1680*1050 de 75 mhz de çalışabiliyormuş ama 60 mhz olarak ghörüyor pc dvı olarak kullanıyorum bir türlü sorunu çözemedim ekran kartı saphirre HD3650 vista kurulu

NOT : bundan önceki monitörüm INCA 819 analog 19" ti ondan 1440*900 de75 mhz olarak çalışıyordu.

yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden

• yokmu cvplayacak arkadaşlar dünden beri konu açtı m 3 farklı yere cvp yok bilen bi insan yokmu yaw
  • ya arkadaşlardünden beri cpv bekliyorum monitör bölümünüde açtım yokmu yardımcı olaibliecek arkadaş
  • Ben sorunun neden kaynaklandığını bilmiyorum ama zaten LCD monştörler için en sağlıklı kullanım 60Hertz (mhz değil) dir. Sorun yok yani, böyle kullanmaya devam et bence.
  • ama neden kaynaklandığını öğrenmem gerekiyo işte dostum sağol ama işte arızalı ise kargolucam artık kafamı bozmaya başladı monitör yok kimsede cvp yazmıyor yok o kadar yazdım ama yardımcı olacak kimse yok çıkmıyor
  • hocam monitörün 1680x105 çözünürlükte 75hz de çalışabileceği nerde yazıyor? ürün sayfasına baktım böyle bir bilgi yok. Bende de İnca 822 DVI var onda da 59 ve 60hz seçenekleri var, herhangi bir yerde 75hz de çalıştığı yazısını görmedim. Monitörü kargoyla yollamadan önce firmayı arayıp telefonla yardım almaya çalışın bence. Çünkü büyük ihtimalle sorun yok deyip olduğu gibi geri gönderirler.

Bunların dışında Nvidia kontrol panelinde "Manage Custom Resolution" isimli bir panel var. Ati de de benzer bir sekme varsa burdan monitörün yatay dikey tazeleme hızı, çözünürlük gibi her detayıyla manuel olarak oynayabiliyorsunuz ancak elinizin altında monitörün özelliklerini detaylı anlatan bir kaynak olması lazım, kafadan yapılabilecek ayarlar değil. Bir de bunu deneyin isterseniz.
  • dostum kutuda yazıyor gördüm ona göre aldım zaten 75 hz diye gösteriyo hepsiburada da yazması lazım bi bakarsan sevinirim
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50081
  • Evet linkte var görünüyor. Bi de monitörün kitapçığına göz atarmısınız bunu hepsiburada mı yanlış yazmış yoksa kitapçıkta da aynı mı?

Son olarak da DVI yerine Analog bağlantı ile deneyin. Belki öyle 75hz alabilirsiniz.
  • tmm teşekkür ederim dostum bide öle deneyelim bakalım nolcak inş düzelir yaw kafayı yicem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.