Şimdi Ara

Inca-il-1023-dvi-23-2ms-multimedya Full HD - 300 tl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/inca-il-1023-dvi-23-2ms-multimedya-full-hd-wide-screen-lcd-dvi-monitor-parlak-siyah/ProductDetails.aspx?productId=bd56544&categoryId=986

Arkadaşlar bu monitör oldukça hesaplı gözüktü. Fakat sizin de yorumlarınızı almak istedim .. Analog olduğu için mi bu kadar ucuz? Fiyat performans monitörü istiyorum uygun mudur sizce? Diğer başlıkta okuduğum kadarıyla kronik bi sorunu yok.. Ghosting diyenler var .Bu arada ''ghosting '' nedir onu da bilmiyorum..

• ben de kronik bir sorunu yok diye biliyorum..
    lakin ekranı yukarı aşağı diye ayarlayamıyorsun, sabit kalıyor.

bence çok güzel bir ürün, şu 17" crt monitörümden kurtulmayı düşündüğüm zamanlar aklımdaki ürün buydu.
    çoğu kişi memnun gibi gözüküyor.
    bu arada ghosting olduğunu duydum ama tam olarak ne olduğunu bilemicem
  • 2 yıla yakın bir süredir kullandığım monitör. Hiçbir sorun yaşamadım. Yalnız arkadaşın dediği gibi yukarı aşağı ayarı yok ve kutusundan çıkarırken dikkatli olmalısın. Ayağına giren klipslerden birisi kutudan çıkarırken kırılmıştı.
  • oyun için alacaksan uzak durmanı tavsiye ederim felaket ghosting var bu monitörde
  • Günlük kullanımlar için iyi olabilir fakat sık oyun oynayan biriysen başka marka ve modellere yönelmeni tavsiye ederim.
  • Çalıştığım için oyun oynamaya çok fırsat bulamam gibi . Daha çok film , program kullanma amaçlı kullanmayı düşünüyorum .. . Inca fiyat performans amaç için uygun gibi gözükmekte.. Tabi önce gidip kendi gözümle incelemem daha sağlıklı olacak..

Yorum veren arkadaşlara teşekkür ederim.
  • Geçen Çarşamba günü bu monitörden sipariş vermiştim cumartesi geldi. Monitörü beğendim renkler çok canlı. Ghosting olayına gelince elimde pes2006 vardı onu denedim ghosting oluşmadı fakat yeni çıkan futbol oyunlarını henüz denemedim. Ölü pikselde çıkmadı tek olumsuz yanı altta ve üstte biraz ışık süzmesi var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: selta

Geçen Çarşamba günü bu monitörden sipariş vermiştim cumartesi geldi. Monitörü beğendim renkler çok canlı. Ghosting olayına gelince elimde pes2006 vardı onu denedim ghosting oluşmadı fakat yeni çıkan futbol oyunlarını henüz denemedim. Ölü pikselde çıkmadı tek olumsuz yanı altta ve üstte biraz ışık süzmesi var.

eğer o monitörde ghosting yok ise bende körüm demektir
  • artık ghostingin ne olduğunu biliyorum,
    2 ms olduğu için ghosting olmaması gerekmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

artık ghostingin ne olduğunu biliyorum,

sorun da o işte

o monitör 2ms tepkime süresine sözde sahip

bugün e2420 benq monitörüm geldi 2ms.

eğer ınca 2ms ise benimki 1ms nin de altında demektir

bunu performanslarını gördüğüm için biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (((TeAcHeR))) -- 6 Temmuz 2011; 19:39:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

artık ghostingin ne olduğunu biliyorum,

sorun da o işte

o monitör 2ms tepkime süresine sözde sahip

bugün e2420 benq monitörüm geldi 2ms.

eğer ınca 2ms ise benimki 1ms nin de altında demektir

bunu performanslarını gördüğüm için biliyorum

saol, anladım

• quote:

oyun için alacaksan uzak durmanı tavsiye ederim felaket ghosting var bu monitörde

boş boş saçma mesajları dinleme. Ghosting iğrenç divx filmlerde oluşur, kalitesiz filmlerde. Oynamadığım oyun kalmadı hepsi de capcanlı.

Sadece 1080p den düşük tüm formatlarda ghosting oluşuyor, bir de 2 ms biraz hikaye gibi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selta

Geçen Çarşamba günü bu monitörden sipariş vermiştim cumartesi geldi. Monitörü beğendim renkler çok canlı. Ghosting olayına gelince elimde pes2006 vardı onu denedim ghosting oluşmadı fakat yeni çıkan futbol oyunlarını henüz denemedim. Ölü pikselde çıkmadı tek olumsuz yanı altta ve üstte biraz ışık süzmesi var.

eğer o monitörde ghosting yok ise bende körüm demektir

büyük ihtimal, evet. Ben o monitörü satın aldığını bile tahmin etmiyorum. Sadece orada 2-3 "ANALOG GİRİŞLİ" monitöre bakıp ahkam kestiğini de düşünüyorum. Yalansa yalan de !

• senelerdir bu işin içindeyim ve burada deneyim konuşuyor

bahsedilen monitör 2 sene kullandığım asus 22'' 2ms analog monitörden bile daha kötü oyun performansı sunuyor.

monitörün renk kalitesine bi sözüm yok fakat o monitör 2ms değil malesef.

dirt3 de dahil olmak üzere fifa2011 ve birkaç oyunda daha denedik arkadaşla.

bu arada ben bu monitörü satın aldım da demedim dikkatini çekerim

senin gibi üstün körü kullanıcılara yutturabilir o monitörü 2ms diye ama kusura bakmada biz yemeyiz

dileyen dilediğini alsın ama sonradan ağlamasın lütfen

• quote:

senelerdir bu işin içindeyim ve burada deneyim konuşuyor

bahsedilen monitör 2 sene kullandığım asus 22'' 2ms analog monitörden bile daha kötü oyun performansı sunuyor.

senin gibi üstün körü kullanıcılara yutturabilir o monitörü 2ms diye ama kusura bakmada biz yemeyiz

Biraz geç oldu ama senin cevaba ihtiyacın var.

Üstün körü olup olmadığımı bilemezsin öncelikle ne medyumsun ne kahinsin !

Donanım işi benim mesleğim olduğumdan her konuda senle kapışırım, ki zaten bilgisizliğin belli ediyor kendini güldürdün beni.

Piyasada hiçbir monitör 2 ms değildir. Olsa da griden griyedir. Bu monitörler sırf gri dolu bir film veya oyun aç bak bakalım performansı gör.

Hani vardır ya kendini birşey zannetmek, cuk oturuyorsun aslında yıllardır bu işin içindesin ama heralde ms olayını es geçmişsin "es kaza".

Maaşallah satın almadan firmalar senin evine gönderiyor heralde monitörü tanıtım amaçlı, karşımızda Steve Jobs oturuyor haberimiz yok !

Doğru düzgün bir yorum yapacak olursak bu şahsa nazaran; oyunlardaki performansı gayet iyi, filmlerde rezalet (ki zaten ikisini bulabilmek zor oluyor)

Tabi gidip LCD TV ve LCD Monitörü karşılaştırma yanlışına da düşmüş olabilir "yılların tecrübesi" bu arkadaşımız.

5-6 monitör kullanıp kendini hemen monitörün yaratıcısı zannetme, biraz daha öğren hiç lüzumu yok ukalalığın !

Ha bu arada kusura bakma biz kıçımızdan para çıkarmıyoruz her gün yeni bir monitör ayağımıza gelmiyor veya olsa da en ekonomiğini seçmek zorunda kalıyoruz.

Yoksa performans için bende bilirim asus samsung almayı ama buraya kadar yetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokě -- 18 Eylül 2011; 0:36:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jokě

quote:

senelerdir bu işin içindeyim ve burada deneyim konuşuyor

Biraz geç oldu ama senin cevaba ihtiyacın var.

Üstün körü olup olmadığımı bilemezsin öncelikle ne medyumsun ne kahinsin !

Donanım işi benim mesleğim olduğumdan her konuda senle kapışırım, ki zaten bilgisizliğin belli ediyor kendini güldürdün beni.

Piyasada hiçbir monitör 2 ms değildir. Olsa da griden griyedir. Bu monitörler sırf gri dolu bir film veya oyun aç bak bakalım performansı gör.

Hani vardır ya kendini birşey zannetmek, cuk oturuyorsun aslında yıllardır bu işin içindesin ama heralde ms olayını es geçmişsin "es kaza".

Maaşallah satın almadan firmalar senin evine gönderiyor heralde monitörü tanıtım amaçlı, karşımızda Steve Jobs oturuyor haberimiz yok !

Doğru düzgün bir yorum yapacak olursak bu şahsa nazaran; oyunlardaki performansı gayet iyi, filmlerde rezalet (ki zaten ikisini bulabilmek zor oluyor)

Tabi gidip LCD TV ve LCD Monitörü karşılaştırma yanlışına da düşmüş olabilir "yılların tecrübesi" bu arkadaşımız.

5-6 monitör kullanıp kendini hemen monitörün yaratıcısı zannetme, biraz daha öğren hiç lüzumu yok ukalalığın !

Ha bu arada kusura bakma biz kıçımızdan para çıkarmıyoruz her gün yeni bir monitör ayağımıza gelmiyor veya olsa da en ekonomiğini seçmek zorunda kalıyoruz.

Yoksa performans için bende bilirim asus samsung almayı ama buraya kadar yetiyor.

ya illa kendine bişeyler söyletmek zorundamısın sen?

ukalalığın lüzumu yok diyorsun ama benim mesajıma alıntı yapıp çok bilmişlik taslayıp bana saldıran sensin ilk önce.

derdin ne arkadaşım senin?

piskolojik sorunlarını git doktora tedavi ettir benim senin gibi sorunları olanlarla işim olmaz,ok??????????

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.