Şimdi Ara

INCA IMP-56HD KULLANANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • IMP-56HD çok güzel bu cihazdan almayı düşünüyorum. Donanımhaberden detaylı bir inceleme bekliyordum Mesut Çevik üstadımız sesimizi duyarmı bilmiyorum. İnca herhalde test ürününü gördermedi diye düşünüyorum. Bu ürünü kullananlar varsa artılarını ve eksilerini paylaşırlarsa çok memnun oluruz. Bi de içinde hangi marka harddisk var yoksa biz sonra mı ekliyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhlis bey -- 29 Mart 2011; 14:24:23 >

• quote:

5 para etmez firmware yükledikten sonra kilitlendi. Destek yok...HDD sen alıp takıyorsun.

"Bu yorumu 2 sene önce kadar yaptım ama aradan geçen zaman içinde cihazı iyice tanıyınca yanlış yorum yaptığım kanaatine vardım ve cihaza haksızlık yapmamak için tekrar yorum ilave edeyim dedim. Cihaz çok iyi özellikle ben torrent indiriyorum. HDD takılması, ağ paylaşım özellikleri çok iyi. Bir Medya playerden ne istiyorsan bu cihazda fazlası ile var. Servis desteği de son derece iyi, Tereddüt etmeyin..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26mehmeter -- 25 Haziran 2013; 18:32:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.